εκπαιδευση μεχρι 3 μηνων?

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
καλησπερα σκοπευω να παρω ενα σκυλακι west highland terrier και ψαχνοντας μια εκτροφεας μου ειπε οτι το σκυλακι θα μου το δωσει 3 μηνων ομως πρωτα θα το εχει μαθει ηδη να κανει τις αναγκες του στην πανα ,να αντιδρα ηρεμα σε ηχους οπως πιστολακι/αμαξια κλπ και επισης θα το εχει μαθει να μην κλαει οσο λειπω απο το σπιτι.ειναι εφικτα ολα αυτα απο μολις τον 3ο μηνα ζωης ενος κουταβιου?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Ναι. Εφικτά είναι.
Και μπράβο της, αν το καθυστερεί γι' αυτούς τους λόγους.
Ελλάδα ή εξωτερικό;

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
η κυρια μιτση απο την χιο ειναι. η τιμη της ειναι λιγο (εως πολυ) τσουχτερη αλλα ελπιζω να το αξιζει...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Από αυτά που περιγράφεις όσο και να σου ζήτησε μάλλον οικονομικά το παίρνεις το κουτάβι.... ;)

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
παντως μου κανει πολυ εντυπωση πως ειναι δυνατον ενα σκυλακι σε τοσο πρωιμο σταδιο να χωρεσει στο κεφαλακι του ολα αυτα....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Φυσικά και είναι εφικτά όλα αυτά. Έχω ακούσει καλά λόγια για την εκτροφή της. Πότε θα το έχεις το μικράκι;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Θα στο πω αλλιώς, εγώ τον πήρα 2 μηνων, μέχρι 3 μηνών είχε μάθει να μην τα κάνει μέσα, δεν φοβόταν τους θορύβους και ήταν κοινωνικοποιημένο με άλλα σκυλάκια. Το μόνο που δεν μπορώ να σου πω είναι ότι δεν κλαίει όταν μένει μόνος του γιατί δεν μένει μόνος του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
οκτωβριο.. :( δυσκολευομαι να περιμενω........το θελω τωρααα! ;D
2 μιση μήνες περνάνε πανεύκολα..Άντε με το καλό!!! Θα πας Χίο να το πάρεις;

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
θα προσπαθησω να παω ναι! Αrya το ονομα της κουταβινας μου!(τουλαχιστον μπορω να κανω την προεργασια απο τωρα ) :D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αξιέπαινα όλα αυτά που σου προσφέρει
και βέβαια τώρα είναι η σωστή ηλικία για αυτά τα "απλά" κατα βάση μαθήματα

πραγματικά μπράβο της

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Και για να βγω άλλη μία φορά off topic θα πιαστώ από τοθέμα της φίλης μας για να τονίσω ότι όσοι έχουν μάτια βλέπουν τη διαφορά μεταξύ Εκτροφέα και "εκτροφέα"/ΒΥΒ/pet shop...

Πολύ καλή επιλογή εκτροφέα... μπράβο σου δε θα το μετανιώσεις!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97