εκπαίδευση

baggos218

Member
23 Απριλίου 2014
13
3
26
αν εγώ μάθω το σκυλί μου ας πούμε να κάθετε κάτω και να κάνει πράγματα πχ και έρθει ένας και το πει κάτω! αυτό θα κάτσει κάτω επειδή έμαθε απο εμένα την εντολή η δεν θα τον υπακούσει!? και άμα τον υπακούει τότε είναι καλύτερο να εκπαιδεύσω το σκυλί σε ξένη γλώσσα?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Περίπου έτσι είναι τα πράγματα... όχι ακριβώς, όμως...

Υπάρχουν σκυλιά που (αν έχουν εκπαιδευτεί) θα υπακούσουν στην εντολή ενός τρίτου (που τον γνωρίζουν λιγάκι)... και, για τα συγκεκριμένα σκυλιά το "θέλουμε" αυτό, ή δεν μας ενοχλεί τουλάχιστον...

Υπάρχουν και σκυλιά που ΔΕΝ θα υπακούσουν στην εντολή ενός τρίτου, όσο καλά και να τον γνωρίζουν... και, επίσης, το "θέλουμε" αυτό... ή, αν θέλεις, θα μας "ενοχλούσε" αν δεν γινόταν έτσι...

Υ.Γ. Αρα, η γλώσσα που θα χρησιμοποιείς για τις εντολές, σε πρώτη φάση δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο...

baggos218

Member
23 Απριλίου 2014
13
3
26
Περίπου έτσι είναι τα πράγματα... όχι ακριβώς, όμως...

Υπάρχουν σκυλιά που (αν έχουν εκπαιδευτεί) θα υπακούσουν στην εντολή ενός τρίτου (που τον γνωρίζουν λιγάκι)... και, για τα συγκεκριμένα σκυλιά το "θέλουμε" αυτό, ή δεν μας ενοχλεί τουλάχιστον...

Υπάρχουν και σκυλιά που ΔΕΝ θα υπακούσουν στην εντολή ενός τρίτου, όσο καλά και να τον γνωρίζουν... και, επίσης, το "θέλουμε" αυτό... ή, αν θέλεις, θα μας "ενοχλούσε" αν δεν γινόταν έτσι...

Υ.Γ. Αρα, η γλώσσα που θα χρησιμοποιείς για τις εντολές, σε πρώτη φάση δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο...

εγώ θέλω το σκυλί να υπακούει μόνο σε έμενα και την οικογένεια μου! αυτό πως μπορώ να το κάνω?γιατί το σκυλί θα είναι πιτμπουλ ! άμα το πάω σε εκπαιδευτεί μπορεί να με βοηθήσει με αυτό?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Το πίτμπουλ θα κοιτάει εσένα και την οικογένεια "στα μάτια"... δεν θα υπακούσει εύκολα σε τρίτον...

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
εγω πιστευω οτι εξαρταται απο τον σκυλο! ας πουμε τα δικα μου η μια δεν ακουει κανεναν(και απο την οικογενεια μου μονο την μαμα μου,επειδη την εχει αδυναμια και τα φροντιζει οταν τυχει να λειψω),εκτος απο εμενα,και η αλλη θα ακουσει σε τριτο ατομο αν το γνωριζει(και παλι οχι παντα)μονο αν ειμαι εγω μπροστα! αλλα στην βολτα ακουνε αποκλειστηκα εμενα και κανεναν αλλον!

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
Το πίτμπουλ θα κοιτάει εσένα και την οικογένεια "στα μάτια"... δεν θα υπακούσει εύκολα σε τρίτον...

μην το λες,οι γειτονες μου εχουν πιτ μπουλ και με ακουει πολυ περισσοτερο απο αυτους,ας πουμε αυτους θα τους ακουσει με την τριτη και μενα με την μια!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
οποιος θελεις να ακουει το σκυλι θα κανει τα μαθηματα που θα κανεις και εσυ με το σκυλι.
θα αναλαβει και αυτος την εκπαιδευση του σκυλιου
θα τρεχει και αυτος για επαναληψεις στο μαθημα του σκυλιου.

εμενα πχ ακουνε εμενα,την γυναικα και τον πατερα μου.
σε ολους τους υπολοιπους δεν δινουν καμια σημασια ακομα και κοτοπουλο να εχουν στα χερια τους.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν θέλεις να υπακούει ο σκύλος σου σε εντολές σου χωρίς να έχεις το φόβο μην υπακούσει σε άλλον τότε βρίσκεις ξεχωριστό κώδικα επικοινωνίας από τον συνηθισμένο!

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Αποκλειεις δηλαδη την πιθανοτητα το πιτμπουλ σου να εχει χαρακτηρα που θα κανει χαρες σε ολους και θα τους ακουει ολους ?
Απο ποτε ολα ανεξαιρετως τα σκυλια μιας φυλης εχουν τον ιδιο ακριβως χαρακτηρα.
(Αν θεωρειται φυλη το πιτμπουλ.)