Να μαστε και εμεις!!! Εγω και ο Λόκο..το Λόκο μας τον χάρισαν,ειναι διασταύρωση γκόλντεν με λαμπραντόρ και τώρα είναι 3μιση μηνών..Παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό τις συζητησεις του φόρουμ,και σας ευχαριστώ πολύ γιατί έχω μάθει πολλά πραγματα απο πολλους σκυλογονεις!!Σήμερα πήραμε το ''παιδί'' και πηγαμε εκδρομη σε ενα δασακι..του αρεσε πάρα πολυ!Εχω μια απορια βρε παιδια ομως...καποιος κτηνιατρος ειπε σε ενα φιλο μου,που εχει κ αυτος αποκτησει κουταβακι,να τα μαθουμε να μπαινουν στο πορτ μπαγκαζ...δεν θα ναι κλειστοφοβικα εκει μεσα?γιατι λεει αυτη οταν εκανε παιδια,δεμ πορουσε να παιρνει και το σκυλο της στα ταξιδια γιατι δε χωρουσαν στα πισω καθισματα...εσείς τι κάνετε σε τεοια περιπτωση..δε θα μου πηγαινει καρδια να τον αφηνω πισω,θα ναι και γερακος μεχρι να κανω εγω παιδια ..
Επομενη ερώτηση..προσπαθω να του μαθω το ''αστο'' αλλα δυσκολευομαι πολυ,γιατι ειναι πολυ κτητικος με ο,τι βάλει στο στόμα του..το κανω με τροφή,αλλα αν καταλαβει οτι δεν εχω τροφη δεν το αφηνει..
Επομενη ερώτηση..προσπαθω να του μαθω το ''αστο'' αλλα δυσκολευομαι πολυ,γιατι ειναι πολυ κτητικος με ο,τι βάλει στο στόμα του..το κανω με τροφή,αλλα αν καταλαβει οτι δεν εχω τροφη δεν το αφηνει..