ειναι δυνατον να μην τρωει μεσα απο το μπολ...?

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
θα με σκασει με αυτο το θεμα.ειναι δυνατον να μην τρωει μεσα απο το μπολ του και να τρωει οταν ριχνω την ξηρα κατω στο πατωμα???:confused: εντωμεταξυ πρεπει να παχυνει λιγο.καταλαβα οτι ειναι το σκαρι του τετοιο να εχει λεπτη μεση και να μην γινει χοντρο πολυ το σωμα του οπως συνηθιζουν τα καβαλιερ(ειναι απο τα ψηλα καβαλιερ).και τις εποχες δηλαδη που τρωει μια χαρα δεν λεει να χοντρυνει τοσο, οσο ολα τα αλλα που ξερω.ομως τωρα μου αδυνατισε.και τρωει τελευταια μονο αμα ριξω κατω την ξηρα!αν ειναι δυνατον.σκεφτηκα οτι μπορει να μην του αρεσει το μπολ το πηλινο,δοκιμασα το τσιγκινο τπτ,δοκιμασα δικο μου μπολ τπτ,μεχρι και σε πιατο κανονικο του την σερβιρα...μπα....κατω...μερικες φορες τρωει απο μεσα αλλα λιγο και την αφηνει.αμα ριξω την υπολοιπη κατω παει και την τρωει...
δεν ξερω αν ανοιξα το θεμα στο σωστο μερος

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
γεια tinanef. το ειχε παθει και η δικη μου αυτο, φοβοταν το βαθος του μπολ ενοιωθε ανασφαλεια και καθε φορα που ετρωγε σηκωνε το πισω ποδι να προλαβει να φυγει αν γινει κατι.. μηπως το κανει και το δικο σου? εχεισ δοκιμασει να βαλεις κατι πιο δελεαστικο μεσα στο μπολ? βαλε λιγο κρεας δε μπορει θα πεσει! ή βρες κατι αρκετα ριχο οπως ενα πλαστικο πιατο για φρουτα

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
μπορει να βαρεθηκε την ξηρα. Παλια επεφτε με τα μουτρα το παιδι. Προτιμα απο το πατωμα γιατι σου λεει, ποιος ξερει, μπορει παραδιπλα να εχει κατι πιο νοστιμο. επισης μπορει να βαριεραι και ετσι να εχει και φαγητο και κατι ενδιαφερον, βλεπε να ψαχνω το πατωμα.
Εμενα το εκανε το νιανιαρο παλια αλλα μετα οπως σου ειπα απεκτησε το κουσουρι να σνιφαρει συνεχως το πατωμα εκτος και εκτος οικιας, κατι που δεν ηθελα. Επισης το εκανε επειδη δεν της αρεσε η ξηρα(η τη βαρεθηκε, δεν ξερω.

Αν κανει τσαλιμακια παντως, δεν θεωρω οτι ειναι καλο να τρωει απο κατω. Αν σταματησει και απο κατω, τι θα κανεις;;; Φοβικος ο Σποκακος δεν ειναι αρα, δεν ειναι οτι φοβαται το μπολ. Ισως σου λεει, στο μπολ ειναι παντου τα ιδια ενω στο πατωμα, ολο και κατι διαφορετιικο θα βρω στο δρομο(ψιχουλα,ξηρα, τα παντα)

το ειδες το παιδι; αδυνατησε κι αλλο; του δινεις καθολου απο την κονσερβα που μου ελεγες;;;ειπαμε αδυνατο αλλα μην παραγινει...:(

magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
και μενα καμια φορα, βγάζει το φαγητό απο το μπολ του και το τρώει απο το πάτωμα..αλλα το κάνει όταν έχει μεγαλύτερο κομμάτι (πχ.τυρί), όχι με την ξηρά..
δεν ξέρω, μήπως έχεις το μπολ ψηλά και δεν βολεύεται? την ξηρά πως την βγάζει απο το μπολ?
συμφωνώ με jasmine δοκίμασε πλαστικό πιάτο για φρούτα.. :)

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
αμα του βαλω μεσα φαγητο δικο μας ή μαγειρεμενο γιαυτον μια χαρα θα φαει...με τα μουτρα θα πεσει στο μπολ.ουτε φοβικος ειναι ουτε τπτ.αστα Εβελινα μου.....παλι 7200 μου τον επεστρεψε η μαμα...και η πλακα ειναι οτι την ρωταγα "τρωει μαμα?" "τρωει βεβαια,του δινω και μπουκιτσες επισης ""μηπως αδυνατισε μαμα?""οχι καλε ,μια χαρα ειναι ο σκυλος" τωρα θα κανω ενα ντου με κονσερβες και ξηρα μαζι να παρει λιγο τα πανω του.επισης θα ψαξω να βρω και πολυ παχυντικες λιχουδιες,υπαρχουν αραγε? ξερει κανεις?

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
παιζεις με τον πονο μου εσυ....Η λυση ειναι μια: παρε δευτερο σκυλο. το ποσες φορες εχω δει το σκηνικο, να γυρναει τη μουρη στη ξηρα η μια και με το που κανει κρααααακ μια κροκετα η αλλη, πεφτει και η πρωτη στο μπωλ, δεν λεγεται...οσο ειχα τη μικρη ειχα και γω θεμα με το φαγητο...Με το που ηρθε η Λεηλα...αλλαξε εντελως το σκηνικο...ΠΛεον ψαχνω διαιτες...
Θεωρω οτι με τη κονσερβα θα εισαι κομπλε. Δεν χρειαζεται να δωσεις και παχυντικες λιχουδιες μωρε στο παιδι.Ασε που μαλλον δεν θα ειναι και της προκοπης απο αποψη συστατικων...δινε κασερακι και γιαουρτακι με πολλα λιπαρα (οχι το 2%)
Κυριως πιστευω οτι δεν θα πρπει να τον μπουκωσεις ξαφνικα. Αν φαει του σκασμου μετα παλι θα απεχει. θελει σταδιακη αυξηση, να ανοιξει το στομαχακι του να τρωει. Αν βαρυνει μια μερα μετα παλι δεν θα τρωει γιατι εχει συνηθισει με λιγο.
τελος, ελατε Αθηνα μια εβδομαδα. Αν δεν στρωσει με τις μικρες μου, εμενα να μην με λενε Εβελυνα.

ΥΓ: χολυ σιτ, σας περναμε σε κιλα......θεε μου...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
με σενα μαζι εννοαω.
Τις λιχουδιες τις ξερω, τα χερια μου ειναι ανεπροκοπα.
Βαζε στην ξηρα κονσερβα και θα σαι οκ, απλα μην του αυξησεις αποτομα τη δοση της ξηρας αν δεις οτι τρωει. Τσουκου.

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
τελοσπάντων.το θέμα είναι γιατί το κάνει αυτό? τον πείραξε μήπως η ζέστη? το κάνου κι άλλα σκυλιά αυτό? να μην του ρίχων την ξηρά κάτω στο πάτωμα για να τρώει? να τον αφήσω να πεινάσει? αν το κάνω αυτό πότε θα πάρει κανα γραμμάριο? είναι και πεισματάρης

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
εχουν υπαρξει διαφορα θεματα αναλογα στο φορουμ, δεν τρωει απο το μπωλ, δεν τρωει την ξηρα, βοηθεια κλπ. θα δεις πως στη συντριπτικη πλειοψηφια ηταν τελικα κονξες του σκυλου. Γνωμη μου ειναι να δινεις μονο μεσα στο μπωλ του για καποιες μερες ξηρα με κονσερβα θαυματουργη να στανιαρει και οταν δεις οτι εχει παρει κανενα κιλο και εχει δεσει, το πας σε ξηρα σκετη. Θα κανει κολπα λιγες μερες αλλα τελικα θα λυγισει αλλα εσυ δεν θα φρικαρεις επειδη θα εχει παρει κανενα δραμι πανω του οποτε και να μεινει νηστικος 3 μερες δεν χαθηκε και ο κοσμος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97