ειναι ανησυχα τα σκυλακια σας?

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
γεια σας...γαυγιζουν τρελα ολα τα σκυλια και ο λυκοσ εξω....εσας???μηπως κανας σεισμος λετε να γινει??

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
Έχω 2 σκυλάκια και 6 γατάκια...τα αγαπώ πολύ… και βασικά έτσι όπως την ακούω να γαβγίζει έχω φοβηθεί (Το λυκόσκυλο)...η μια είναι maltese(fay) και η άλλη λύκος λευκός(irma)

ROTTIE: Η δημοσίευση διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά.

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
Όλα γαβγίζουν σαν τρελά και επειδή την εμπιστεύομαι την Ίρμα φοβάμαι μην γίνει κάτι κακό…θα βάλω και photo αύριο όμως…

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
και θα είμαι πιο αναλυτική για τα σκυλιά μου…απλά τώρα θέλω να μάθω αν ανησυχώ άδικα ή αν τα σκυλάκια όλα που φωνάζουν δεν φωνάζουν άδικα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Να σου ζήσουν τα ζωάκια σου! Περιμένουμε τις φωτογραφίες τους! :D
Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανεβάζουμε φωτογραφίες στο forum, θα βρεις εδώ: Χρήσιμες Πληροφορίες

ΥΓ. Τα Greeklish δεν επιτρέπονται στο forum. Θα σε παρακαλέσω οι επόμενες δημοσιεύσεις σου να είναι γραμμένες στα Ελληνικά. :wink:

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
για αυτο γαβγιζαν τα ερημα τα ζωντανα....Αποκοιμηθηκε οΧριστοδουλος.....Noela εγω ειμαι λιβαδεια....Ειμαστε τελικα κοντα???

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 2 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑΜΟΥ

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
pennoula_v said:
Noela εγω ειμαι λιβαδεια....Ειμαστε τελικα κοντα???
Σε σύγκριση με το πλανητικό σύστημα ναι. :lol: Ίσως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. :roll:
Τα δικά μου γαύγιζαν γιατί γαύγιζαν τα διπλανά. Εκείνα γαύγιζαν γιατί άκουγαν κάτι άλλα να γαυγίζουν λίγο πιο μακριά. Αλυσιδωτά φτάναμε και Λειβαδιά...