ειμαστε ελεεινοι

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Σεξουαλικά βοηθήματα και για... σκύλους! 27/07/2009 19:04

Ποιος είπε ότι τα...σεξουαλικά βοηθήματα, αποτελούν προνόμιο μόνο των ανθρώπων; Σίγουρα όχι μια εταιρεία από τη Βραζιλία, η οποία βρήκε τον τρόπο, να δώσει νέα διάσταση στη φράση ''σκυλίσια ζωή''. Κατασκεύασε λοιπόν ένα νέο «παιχνίδι», που απευθύνεται σε όσους σκύλους δεν έχουν την τύχη να γνωρίσουν κάποια σύντροφο.
Πρόκειται για ένα πλαστικό ομοίωμα θηλυκού σκύλου, το οποίο κάνει ήδη θραύση σε Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία και Ιαπωνία, καθώς μπορεί να προσφέρει ατελείωτες στιγμές ικανοποίησης στους… μοναχικούς σκύλους. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν αυτό το σεξουαλικό βοήθημα απευθύνεται μόνο σε ενήλικους, ή και στους...μικρούς!

στην αρχη καποιος βλεποντας αυτο μπορει να γελασει αν ομως το σκεφτει ισως να θελει να κρυφτει απο την ντροπη του

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Για τα θηλυκα δεν εχει βγει τιποτα? Πφφφφφφφ......σιγουρα αντρες εχουν την εταιρεια.......

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
θα παρουν οι αμερικανοι και θα βαλουν μουσικη υποκρουση τζεημς μπραουν sex machine

αχ που κανταντησαμε
Λάθος μεγάλο! :p:p Διότι αυτά κατά τους Αμερικάνους που ως γνωστόν είναι πουριτανοί, είναι ανήθικα πράματα και δεν τα δείχνουν πουθενά. Αφού ρε υπάρχουν άτομα που κοκκινίζουν όταν το Μουφ καβαλάει κανά θηλυκούλι (ή αρσενικούλι ανάλογα με τα κέφια του). Σεξοπορνοδιαστροφικά μόνο με άδεια, ταυτότητα ότι είσαι πάνω από 18 ή 21, δε θυμάμαι καλά, και το πράμα το αγοράζεις σε καφέ σακούλα όπως το άλλο ανήθικο, το αλκοόλι, και γενικώς συμπεριφέρονται λες και πάνε να αγοράσουνε κοκαΐνη από το μαστουρέμπορο της περιφερείας τους!:p:p:D:D:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
καλά εννοείται ότι αυτά αφορούν κάτι πολύύύύ προβληματικά άτομα που έχουν σκυλιά κατά λάθος!!!:(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα, τουλάχιστον Αμερικανίδων, οι οποίες, αν και δηλώνουν φιλόζωες και πιστεύουν ότι είναι, όχι μόνο έχουν σκυλιά κατά λάθος, αλλά θα έλεγα ότι βλάπτουν τα ζώα αντί να τα προστατεύουν. Συνήθως μάλιστα είναι ανακατεμένες με ομίλους. Τα σκυλιά πρέπει να λειτουργούν ως υποκατάστατα αν και δεν είμαι σίγουρη τι είδους.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Θα ηθελα την βοηθεια των εκπαιδευτων εδώ.

Εχω διαβασει ότι όταν ενας αρσενικος (κυριως) σκυλος τριβεται στα ποδια καποιου, αυτο είναι σημαδι κυριαρχιας περισσοτερο παρά σεξουαλικοτητας..

Δεν εχω αρσενικο για να ξερω, αλλά υποτιθεται ο αρσενικος ζηταει σεξ μονο όταν μια θυληκια στις μερες της είναι κοντά και ο αρσενικος την πηρε χαμπάρι.

Εάν ισχυουν τα παραπανω, τοτε ο σκυλος δεν χρειαζεται την πλαστικη σκυλοκούκλα αλλά ένα καλο προγραμμα άρσης της κυριαρχικοτητας και αναγνωρισης ή επιβολής του ιδιοκτητη ως αρχηγου.

Επισης πιστευω ότι ο σκυλος για να προσεγγισει αυτό το μαραφετι και να «λειτουργήσει» χρειαζεται εκπαίδευση. Δεν νομιζω να το πλησιασει μονος του όπως θα πλησιαζε ενας ανθρωπος ένα αντιστοιχο βοηθημα.

Last edited:

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
αυτοι που σκεφτηκαν το υποτιθεμενο "σεξουαλικο βοηθημα" και το εβγαλαν στην αγορα κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια
δεν απευθυνονται στους σκυλους αλλα στους ανωμαλους κατοχους τους
Εγώ γιατί δεν το βλέπω έτσι:D? Σάρα που είσαι, πες μου τι έχω:p:paja1:!!!!
Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για συλλογή ….. πω πω τι σκέφτηκα πάλι ο λούστης. Αλήθεια πως γίνεται η συλλογή να μαθαίνουμε και εμείς

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν θα μπορούσε, όχι.
Η συλλογή σπέρματος είναι μία διαδικασία κατά την οποία θα πρέπει γρήγορα να διαχωριστεί το προστατικό - προσπερματικό υγρό από το σπέρμα.
Το σκαμπουδάκι αυτό είναι άχρηστο. Για να το καβαλήσει ο σκύλος με σκοπό το ζευγάρωμα πρέπει να μυρίζει, για κυριαρχικούς σκύλους κλπ δεν χρειάζεται η τρύπα. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός από υπαρξιακά ερωτήματα περί του είδους των ενασχολήσεών σου :)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Να ρωτησω κατι παιδια μπας και πιασει τοπο η κουκλα ...:D

Ο σκυλος μου γιατι καποιες φορες μετα τον υπνο , ξυπναει με πληρη στυση , καμπουριαζει το σωμα του και γα...μαει τον αερα ? Σαν παλαβος κανει για μερικα δευτερολεπτα και συμβαινει συνηθως μετα τον υπνο.Ονειρωξη εχει :D?

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Δεν θα μπορούσε, όχι.
Η συλλογή σπέρματος είναι μία διαδικασία κατά την οποία θα πρέπει γρήγορα να διαχωριστεί το προστατικό - προσπερματικό υγρό από το σπέρμα.
Το σκαμπουδάκι αυτό είναι άχρηστο. Για να το καβαλήσει ο σκύλος με σκοπό το ζευγάρωμα πρέπει να μυρίζει, για κυριαρχικούς σκύλους κλπ δεν χρειάζεται η τρύπα. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός από υπαρξιακά ερωτήματα περί του είδους των ενασχολήσεών σου :)
Γίνεται όπως στους ταύρους και στα άλογα δηλαδή? Αυτό εννοούσα
[FONT=&quot]Α μέλος σε [/FONT][FONT=&quot]subforum[/FONT][FONT=&quot]δεν είμαι ;)[/FONT]

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Το γεγονός ότι δεν πρόκειται να δουλέψει δε σημαίνει ότι αναγκαστικά δε θα το έφτιαχναν. Κυκλοφορούν πολλές μαλακίες στην αγορά. Σχετικά με τρίψιμο στα πόδια, το Μουφ το κάνει σπάνια όταν αποφασίζει να συμπεριφερθεί σα γατί, χαϊδεύεται και θέλει να σηκωθώ να παίξω μαζί του, συνήθως πετώντας του το μπαλάκι να μου το φέρει.

Πουφ, χρειάζομαι περισσότερα δεδομένα για να σου πω ακριβώς γιατί σκέφτεσαι ανώμαλα!:p:p:p:D:D:D

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Πουφ, χρειάζομαι περισσότερα δεδομένα για να σου πω ακριβώς γιατί σκέφτεσαι ανώμαλα!:p:p:p:D:D:D
[FONT=&quot]Σάρα το αποφάσισα, θα το κόψω εδώ , τουλάχιστον δημοσίως, γιατί έχεις σκοπό να μου βγάλεις τα άπλυτα στον αέρα .μόλις τελείωσα με σκούπα και σφουγκαρισμα, δεν έχω σκοπό να βάλω και πλυντήριο κυριακάτικα:p:p:D:D!!!!!!

[/FONT]

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog