Συμφωνα με την ειδική επιστημονική επιτροπή όλα τα σκυλιά που ειχα ή έχω, ηταν/είναι αγρια και συνεπως επικίνδυνα.Αναφέρθηκε, επίσης, ότι κάποια δείχνουν τόσο άγριες διαθέσεις, που έκοψαν ακόμη και την αλυσίδα τους, που τα συγκρατεί μέσα στο κλουβί του καταφυγίου, ενώ κατά τη διάρκεια της περισυλλογής τους για να μεταφερθούν στο καταφύγιο αδέσποτων, ήταν τόσο άγρια που χρειάστηκε η παρέμβαση του 72χρονου ιδιοκτήτη για να καταφέρει το συνεργείο του Δήμου να τα τοποθετήσει στα ειδικά κλουβιά.
Λογικά οι μισοί εδώ μέσα με καλαζαρικά σκυλιά είμαστε μελλοθάνατοι αλλά δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Κι εσύ που πας συνέχεια σε άλσος με καλαζαρικά σκυλιά, με το 'να πόδι στον τάφο είσαι."δύο από τα ζώα είναι άρρωστα από τη νόσο λεϊσμανίασης, που είναι επικίνδυνη και μεταδίδεται στον άνθρωπο"
Πόσο βάση έχει αυτό ρε παιδιά; Και για τι πιθανότητες μιλάμε; Από τόσα μέλη του forum διαβάσαμε κατά καιρούς, ότι τα σκυλιά τους έχουν καλαζάρ. Το άρπαξε κανένας; Πόσο υπεύθυνο είναι να λέγεται αυτό και μάλιστα από κτηνιάτρους; Κι εγώ καθημερινά συναναστρέφομαι ένα σωρό σκυλιά στο άλσος, ορισμένα εκ των οποίων έχουν καλαζάρ. Το καλοκαίρι ειδικά με τα νερά, η σκνίπα και το κουνούπι οργιάζουν, και φεύγω με καμιά δεκαριά τσιμπήματα από εκεί. Αν κρίνω από τα λεγόμενα της "επιστημονικής" επιτροπής, θα έπρεπε να κάνω ειδικές εξετάσεις αυτή τη στιγμή. Καμιά ψύχραιμη φωνή με γνώση επί του θέματος παίζει;
Όλους εμεις τους πληρώνουμε..ΟΛΟΥΣ..και δεν ξεσηκωνόμαστε να τους κάνουμε μαύρους στο ξύλο..Καθόμαστε και ακούμε τις επιστημονικές τους απόψεις.Λογικά οι μισοί εδώ μέσα με καλαζαρικά σκυλιά είμαστε μελλοθάνατοι αλλά δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Κι εσύ που πας συνέχεια σε άλσος με καλαζαρικά σκυλιά, με το 'να πόδι στον τάφο είσαι.
Αυτά τα τζιμάνια της επιτροπής ...Mensa, τους πληρώνουμε εμείς να υποθέσω εεεε?
Μη με δείρετε (κι εμένα εμμέσως με πληρώνετε... - α κ το Ντούλη αν δεν απατώμαι )Όλους εμεις τους πληρώνουμε..ΟΛΟΥΣ..και δεν ξεσηκωνόμαστε να τους κάνουμε μαύρους στο ξύλο..Καθόμαστε και ακούμε τις επιστημονικές τους απόψεις.
Aχαχαχαχαχαχα!Μη με δείρετε (κι εμένα εμμέσως με πληρώνετε... - α κ το Ντούλη αν δεν απατώμαι )
Για σένα και τον Ντούλη θα κάνουμε μια καλύτερη τιμή, θα φάτε λιγότερο ξύλοΜη με δείρετε (κι εμένα εμμέσως με πληρώνετε... - α κ το Ντούλη αν δεν απατώμαι )
Για σένα και τον Ντούλη θα κάνουμε μια καλύτερη τιμή, θα φάτε λιγότερο ξύλο
Αυτος ειναι οντος για πολυ ξυλο με αυτα που λεει!Ο κτηνίατρος Γιώργος Βαμβακάς δήλωσε ότι «δύο από τα ζώα είναι άρρωστα από τη νόσο λεϊσμανίασης, που είναι επικίνδυνη και μεταδίδεται στον άνθρωπο, ενώ άλλα δύο ζώα έχουν ελάχιστη όραση, πράγμα που τα κάνει ακόμη περισσότερο επιθετικά».