εγω κ η σκ@τοσακουλιτσα μου!

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
καθε φορα που παμε βολτα με το μικρο ειμαι θεαμα,με τη "μπανανα" στη μεση κουβαλαω λιχουδιες,μωρομαντηλα,παιχνιδια κ φυσικα....σκ@τοσακουλα!σημερα λοιπον εκει που ο μαγκας στριφογυρνουσε ως αλλος τερλεγκας κ εγω σιγοψιθυριζα το "κ οπως θα παιρνω τις στροφες εσυ αν θελεις κοιταζε με!" (δεν ξερω γιατι αλλα οταν παιρνει θεση για κ@κ@κια αυτο το ασμα μου ρχεται στο μυαλο) περναει μια μανδαμ απο διπλα με δυο μαλτεζακια στολισμενα κ αν ειναι δυνατον με βαμμενα νυχια κοραλλι ασορτι με τη μανδαμ!(ξερω,ειμαι κουτσομπολα!)σκυβω λοιπον να μαζεψω την..περιουσια που αφησαμε στο πεζοδρομιο κ τι μου λεει ο μαθουσαλας με τα χρυσαφικα?????"μπραβο κοπελα μου που τα μαζευεις,ειναι σπανιο.(καμαρωνω σαν γυφτικο σκερπανι εγω)"κ εκεινη την ωρα το ενα δικο της κανει την δικη του αναγκη.κ κοβω την μανιτσα να κανει στροφη να φυγει!!!!"ε,συγγνωμη"της λεω"εσεις δεν θα τα μαζεψετε?" κ τι απανταει το σουργελο?εμενα ειναι μαλτεζ,που παει να πει καθαρα σκυλακια,δεν ειναι μπασταρδακια!!!!!!!" μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι! "μπορει τα σκυλακια σας να μην ειναι μπασταρδακια,της λεω,αλλα για εσας δεν παιρνω ορκο!" συγχυστηκα πρωινιατικα λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δηλαδη απο τα μαλτεζακια βγαινουν με αρωμα λεβαντας και δεν κολλανε σε σολες παπουτσιων αν τα πατησει κανεις?:don:

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Πως να το χαρακτηρισει δηλαδη κανεις ολο αυτο???
Ζω για την μερα που θα αρχισουν να κοβουν προστιμα για το συγκεκριμενο πραγμα,το ξερω,ναι,ειμαι υπερ-αισιοδοξη....
Αληθεια,γνωριζει κανενας περιστατικο που να εφαγε καποιος προστιμο επειδη αφησε ακαθαρσιες στο πεζοδρομιο?

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
πωπω ασχετοι ειστε ολλοι
και βεβαια ειναι διαφορετικα

μαλιστα αμα εκτος απο το να του βαψεις τα νυχια ασορτι του βαλεις και διαδημα
οχι μονο δεν μυριζουν αλλα ειναι και καλα για τον εγκεφαλο του ιδιοκτητη εχουν ιδια συσταση :D

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Το σκατο ειναι σκατο απο οπου και να βγαινει
Ο στοκος ειναι στοκος σε οποιου το μυαλο και ναναι.

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
οσο ζει κανεις μαθαινει :p

επρεπε να τα μαζεψεις εσυ και να της τα φερεις στην μαπα της ... εκει θα ειχε το γελιο η υποθεση :p

α ρε ελλαδα :p

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Να κάτι τέτοιοι ιδιοκτήτες κυκλοφορούν και μας παίρνει η μπάλα όλους μετά.. Εμάς υπάρχει ένας πεζόδρομος διπλά στο σπίτι μας που εκεί κάνουμε τους θησαυρούς μας. Περιττό να σας πω ότι ενώ τα μαζεύω χαντακώνομαι κάθε φορά που περνάει κάποιος εκεί εκείνη την ώρα και φυσικά δεν ξέρει ότι εγώ τα μαζεύω μετά και μουρμουρίζει τα κοπρόσκυλα σας που μας έχετε γεμίσει τον τόπο σκατά.. Και περνάν και συμπαθέστατες κυρίες με παιδιά που αυτές έπρεπε να γκρινιάζουν και χαμογελάνε και λένε στα παιδάκια κοίτα τι κάνει το σκυλάκι και κάθονται και χαζεύουν..
Πάντως της συγκεκριμένης της χρειάζεται ένα μάθημα.. Για να μάθει να υποτιμάει τους κόπρους μας.. Ένας κύριος εδώ στην γειτονιά αστυνομικός στο επάγγελμα μου είχε πει ότι μπορείς να κάνεις κάτι μόνο αν γίνετε σε δικός σου χώρο αλλά σε δημόσιο χώρο τίποτα.. Ελλάδα!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μαζεύεις τα κόπρανα τους σκύλου της και την ακολουθείς να δεις που μένει!

Και μετά τα πετάς στην πόρτα μπροστά!Αν μπορείς να γράψεις και ένα σημείωμα καλύτερα!

Βρε παιδιά δεν ξέρετε και να ενεργείτε εκείνη την ώρα:D...αμάν...τι μιλάτε?...λες και θα βγει νόημα...να γίνετε κάφροι...να δείτε πως θα τσούξει...

Ναι, είμαι ένας ύπουλος ιδιοκτήτης σκύλου...και όσο ηλίθιος είναι ο άλλος και δεν με σέβεται άλλο τόσο κάφρος θα γίνω και εγώ...
Έχω καταλήξει ότι με την συζήτηση και την ομιλία δεν βγαίνει τίποτα...

Έχω κάνει καφρίλες που δεν περιγράφονται...με ή χωρίς σκύλο και άφησα τον άλλο να καταλάβει για ποιο λόγο του έγινε η συγκεκριμένη καφρίλα...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4

Και μετά τα πετάς στην πόρτα μπροστά!Αν μπορείς να γράψεις και ένα σημείωμα καλύτερα!

Βρε παιδιά δεν ξέρετε και να ενεργείτε εκείνη την ώρα:D...αμάν...τι μιλάτε?...λες και θα βγει νόημα...να γίνετε κάφροι...να δείτε πως θα τσούξει...

Ναι, είμαι ένας ύπουλος ιδιοκτήτης σκύλου...και όσο ηλίθιος είναι ο άλλος και δεν με σέβεται άλλο τόσο κάφρος θα γίνω και εγώ...

Έχω κάνει καφρίλες που δεν περιγράφονται...με ή χωρίς σκύλο και άφησα τον άλλο να καταλάβει για ποιο λόγο του έγινε η συγκεκριμένη καφρίλα...

Το καλυτερο!!!

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis

Σωστός!!! Γιατί δυστυχώς αυτό το είδος των ας πούμε ανθρώπων δεν παίρνει από λόγια!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk