καλησπερα.ψαχνω εκπαιδευτη αυτην την περιοδο για τον σκυλακο μου ειναι 6.5 μηνων.λοιπον πηγα να επισκευθω 2 και μου ειπαν τελειως αντιθετα πραγματα.θα σας τα πω χωρις να αναφερω ονοματα κλπ δεν με νοιαζει θελω οσοι εχετε την καλοσυνη και εχετε κανει καπου βασικη υπακοη απλα να με συμβουλεψετε.λοιπον ο ενας μου ειπε οτι το κουταβι μου ειναι πολυ κυριαρχικο ηδη,μας εβγαλε 2 σκυλες η μια ηπιων τονων η αλλη πιο κυριαρχικη και ο εκτορας ηταν περιεργος τις μυριζε και στην πρωτη αρχισε να κανει την κινηση του "σεξ" ενω στην δευτερη ο αλλος την ειχε σε βυ στο κατω και μου ειπε οτι αν την αφηνε αυτη θα τον "μαλωνε" αλλα μπορει και να τον δαγκωνε λιγο σε τετοιο σημειο δηλαδη.ο αλλος κυριος μου ειπε οτι δεν υπαρχει κυριαρχικοτητα απο τετοια ηλικια οτι ο σκυλος απλα ειναι ανασφαλης και θελει να τους δειξει παιδια ειμαι κ εγω εδω...δειτε με..δειτε με..για να τους τραβηξει την προσοχη.εγω τωρα δεν ξερω τι να κανω.απο τα λιγα που σας ειπα ελπιζω καποιοι με εμπειρια να με διαφωτισουν τι τους ακουγεται το πιο λογικο.α και ο πρωτος μου προτεινε να τον αφησω εκει 1 μηνα και μετα να παω να μου μαθει στο "δουλεμενο" σκυλι και εμενα την βυ.