δικαιωματα σκυλου...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Eννοείς προφανώς όταν το σχολείο είναι κλειστό και δεν υπάρχουν παιδάκια. Ακόμη κι έτσι είμαι σίγουρη ότι απαγορεύεται.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Θα με βοηθούσες αν εξηγούσες το νόημα της ερώτησης. Είδες κάποιον με σκύλο σε προαύλιο σχολείου ή σκέφτεσαι εσύ τα σκ να αφήνεις τον σκύλο σου να τρέξει εκεί;
Σε κάθε περίπτωση θα στο πω αλλιώς, σε ένα προαύλιο σχολείου απαγορεύεται οποιοσδήποτε άλλο από τους δασκάλους και τα παιδάκια, και τους γονείς σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν είναι δημόσιος χώρος, δεν είναι πάρκο, δεν μπορεί να πάει για βόλτα εκεί ούτε ένα ερωτευμένο ζευγαράκι ούτε ένας άνθρωπος που θέλει να πιει τον καφέ του σε ένα παγκάκι και να καπνίσει ούτε ένας άνθρωπος που συνοδεύει έναν σκύλο. Δεν είναι χώρος αναψυχής, είναι ΣΧΟΛΕΙΟ. :)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καλησπέρα

Βρήκα αυτό το δημοσίευμα. Δεν ξέρω, αλλά υποθέτω ότι για να θέλει αυτός ο καλός δήμος να το απαγορεύσει με ειδική διάταξη, δεν θα το αναφέρει ο νόμος. Να σημειώσω ότι οι διατάξεις που αναφέρονται, καταργήθηκαν μετά από λίγο καιρό γτ κρίθηκαν ασύμφωνες με τον Νόμο που υπερτερεί αυτών. Πάλι καλά!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Κάθε σχολικό προαύλιο δεν θεωρείται δημόσιος χώρος με την ευρεία έννοια όπως ακριβώς είναι τα πεζοδρόμια,πάρκα κ.α δημόσιοι χώροι!
Το προαύλιο είναι μέρος του σχολείου και αποτελεί μέρος της σωστής σχολικής λειτουργίας.

9 Δεκεμβρίου 2011
20
0
Amaliada
...απλα ειχα παει με τα σκυλια μου σε ενα σχολειο,το οποιο ειναι παντα ανοιχτο κ με ειδε τυχαια μια δασκαλα του σχολειου , κουβαλησε μεχρι κ το διευθηντη για να μου πουν να μη τα ξαναπαω εκει...ειναι γειτονας μου εντωμεταξει κ μου ειπε πως αυτοσ δεν εχει προβλημα αλλα αυτη....επειδη πανε κ τα παιδια τησ σχολειο εκει...τα πηρα κ εφυγα λογω του γειτονα για να μην τον ζαλιζει...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
υγ.ημουν ετοιμος ομως να την αρχισω στα μπινελικια,αλλα κρατηθηκα για να μαθω τι παιζει περι αυτου......!!!
κατάλαβα, ε εντάξει καλύτερα που δεν την άρχισες. Πάντως σκέψου αν στα πάρκα μας την λένε για τα σκυλιά μας στα σχολεία δεν υπάρχει περίπτωση να μην τσακωθείς με κάποιον, και κατά την γνώμη μου θα έχει και δίκιο. πολύ περισσότερο δίκιο τουλάχιστον από αυτούς που μας στραβοκοιτάνε στα πάρκα και στα πεζοδρόμια.