δεν τρωει παρα μονο οταν του λεω και καθομαι διπλα

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το κουταβι μου. Εχει αρχισει εδω και 3 εβδομαδες να τρωει το φαγητο του, που ειναι ξηρα τροφη, μονο οταν του πω εγω "φαγητο" και μαλιστα οταν καθομαι διπλα του για να φαει. Κατα τη διαρκεια του φαγητου πολλες φορες γυριζει και με κοιταζει και του λεω "φαγητο", και τοτε συνεχιζει. Αν φυγω θα σταματησει να τρωει, θα "τσεκαρει" που ειμαι με το βλεμμα του και οταν γυρισω συνεχιζει να τρωει..τι ειναι αυτο ρε παιδια???:confused:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.787
7.330
Μα δεν τρώει αυτή! Αυτή επιτρέπεται να μιλάει!

Δεν ξέρω eleonor τι είναι αλλά αν το αφήσεις και φύγεις, κάποια στιγμή δεν θα πεινάσει να πάει να φάει? Κάνε το κλασσικό με το μάζεμα αν δεν τρώει και μετά ξανά δώστου το κτλ. Ε κάποια στιγμή θα πεινάσει και δεν θα περιμένει να "κάθεσαι κι εσύ στο τραπέζι" για να φάει - φαντάζομαι.

Δε μπορείς να πεις όμως, έχει τακτ! Δε μασαμπουκιάζει σόλο, σε περιμένει :p

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
οκ, σε ευχαριστω πολυ, οποτε θα κανω αυτο που λες και θα δω πως θα παει..να σαι καλα!;)

Annallyne

Well-Known Member
11 Μαϊου 2013
73
1
Το κάνει κι εμένα που δεν ειναι κουτάβι!
Αν δεν ειμαι απο πανω της δεν τρώει και κανει διαλειμματα να με γλείψει ή να δει αν ειμαι εκει.Έχω όμως μια μικρή εντύπωση ότι μπορεί να ειναι η ξηρα τροφή που της δίνω κι εγώ.Είχε συνηθίσει να τρώει κονσέρβες από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και δεν της αρέσει.Όποτε της δίνω μαγειρευτό δεν το κάνει αυτό,τρώει κανονικά.Βεβαια η αλήθεια ειναι ότι σε σχέση με ένα σκυλί που είχα παλιά,αυτή τρώει χαλαρά.Ο άλλος έπεφτε με τα μουτρα και δε σήκωνε ματι μέχρι να το φάει όλο.Δοκίμασε να της δώσεις μαγειρευτό μια φορά να δεις αν αλλάξει κάτι.Δεν ξέρω αν τα θηλυκά συμπεριφέρονται πιο ήρεμα στο θέμα του φαγητού γιατι ο προηγούμενος σκύλος που ειχα ήταν αρσενικός.Εσένα ειναι θηλυκο;

Πάντως εγώ το θεωρώ πολύ γλυκό χαχα.Είναι σα να θέλει την παρέα σου για να φάει!

Last edited:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το κουταβι μου. Εχει αρχισει εδω και 3 εβδομαδες να τρωει το φαγητο του, που ειναι ξηρα τροφη, μονο οταν του πω εγω "φαγητο" και μαλιστα οταν καθομαι διπλα του για να φαει. Κατα τη διαρκεια του φαγητου πολλες φορες γυριζει και με κοιταζει και του λεω "φαγητο", και τοτε συνεχιζει. Αν φυγω θα σταματησει να τρωει, θα "τσεκαρει" που ειμαι με το βλεμμα του και οταν γυρισω συνεχιζει να τρωει..τι ειναι αυτο ρε παιδια???:confused:
,,,
για βαλε μια καλοψημενη μπριτζολα,,, σημασια δεν θα σου δωσειμεχρι να τη χλαπακιασει ==))

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.769
7.965
Aχαχαχααα αυτό είναι πρόβλημα;;;
Eμένα πάλι όταν τρώει σταματάει ο χρόνος, δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο το φαγητό και αυτός!!! Εγώ είμαι μια ασήμαντη λεπτομέρεια στο υπέροχο ταξίδι του στην χώρα της μάσας!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Aχαχαχααα αυτό είναι πρόβλημα;;;
Eμένα πάλι όταν τρώει σταματάει ο χρόνος, δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο το φαγητό και αυτός!!! Εγώ είμαι μια ασήμαντη λεπτομέρεια στο υπέροχο ταξίδι του στην χώρα της μάσας!!!
Mην το λες θιγμένη γιατι δεν εχεις δει τι ειναι ιδιοτροπο σκυλι στο φαι... να κάνεις κιχ και να ανακαλύπτει ότι δεν θελει αλλο να φάει, και χόρτασε με 2 κροκέτες... ή να το μυριζει και να φεύγει, να τσεκάρει που εισαι, τι κάνεις, αν εσύ τρως και μετά να σκεφτεται "οκ ίσως δοκιμάσω καμια κροκετούλα"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.769
7.965
Mην το λες θιγμένη γιατι δεν εχεις δει τι ειναι ιδιοτροπο σκυλι στο φαι... να κάνεις κιχ και να ανακαλύπτει ότι δεν θελει αλλο να φάει, και χόρτασε με 2 κροκέτες... ή να το μυριζει και να φεύγει, να τσεκάρει που εισαι, τι κάνεις, αν εσύ τρως και μετά να σκεφτεται "οκ ίσως δοκιμάσω καμια κροκετούλα"
Aν θιγόμουν επειδή το λαμπ μου είναι λαίμαργο τότε διάλεξα σίγουρα λάθος φυλή!! :D :D

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
και να φτυνη και την τρωφη , και πολα ακομααααααααααα εεεεεεε να την βλεπει και να λεει ,ωραια και τωρα τη θα φαμε? χαχαχαχαχα ενα παρακσενο σκυλι στο φαει ειναι ακριβος ετσειιιιιιιιιι:(;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Aν θιγόμουν επειδή το λαμπ μου είναι λαίμαργο τότε διάλεξα σίγουρα λάθος φυλή!! :D :D
Απο το απωθημένο μου να δω σκυλι να τρώει λαιμαργα, θα παρω και λάμπ στο τελος...:confused:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.787
7.330
Δεν χρειαζεσαι λαμπ, πάρε δεύτερο σκύλο...
Πόσο ισχύει.. Πόσο τρώει όλο του το φαϊ στους γονείς μου ο δικός μου - και την κονσέρβα που επιμένει να του δίνει ο μπαμπάς μου για πρωινό, που εδώ άμα ξεμείνω και του βγάλω καμιά κονσέρβα προτιμάει να κάνει απεργία πείνας ως την επαύριον, και τη μεθεπαύριο..