δεν μπορω να την μαθω να τα κανει εξω!!

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
Σας χερετω για αλλη μια φορα φιλοι μου!!αυτη τη φορα εχω προβλημα οτι τα κανει μεσα στο σπιτι..καθε 2 ωρες τα κανει..την βγαζω για περιπατο ομως(συνηθως νυκτα που δεν ειναι ζεστη) καθε 2 ωρες...και η τρελη κρατιετε και δεν τα κανει...μενω 20 λεπτα παω πανω κατω...τιποτε...μολις τι φερνω σπιτι ομως..τα κανει στο γνωστο της τοπιο!!αχχαχα καμια βοηθεια?

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Μετά από φαγητό, παιχνίδι, ύπνο, τη βγάζεις έξω. Και περιμένεις.
Δεν ωφελεί να κάνεις βόλτες πάνω κάτω, κάτσε σε ένα σημείο. Μπορεί να σας πάρει πολύ παραπάνω από 20 λεπτά μέχρι να τα κάνει.
Οταν τα κάνει επιβραβεύεις!!!
Και πολλή υπομονή, δε θα μάθει απ τη μια στιγμή στην άλλη:)
Εμείς πάντως είχαμε μάθει με εντολή και αυτό βοήθησε αρκετά όταν ήρθε η ώρα να βγει έξω

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σας χερετω για αλλη μια φορα φιλοι μου!!αυτη τη φορα εχω προβλημα οτι τα κανει μεσα στο σπιτι..καθε 2 ωρες τα κανει..την βγαζω για περιπατο ομως(συνηθως νυκτα που δεν ειναι ζεστη) καθε 2 ωρες...και η τρελη κρατιετε και δεν τα κανει...μενω 20 λεπτα παω πανω κατω...τιποτε...μολις τι φερνω σπιτι ομως..τα κανει στο γνωστο της τοπιο!!αχχαχα καμια βοηθεια?
Απαντάς μόνος σου στο ερώτημα σου!
Βγες στη 1:45 και κάτσε πιο πολύ ωρα!

:)

• Like
Reactions: johnk and GRDANE

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
την βγαζω για περιπατο ομως(συνηθως νυκτα που δεν ειναι ζεστη) καθε 2 ωρες...και η τρελη κρατιετε και δεν τα κανει...μενω 20 λεπτα παω πανω κατω...τιποτε...
Αν την βγάζεις μόνο νύχτα, στην ουσία όλη τη μέρα εκπαιδεύεται να τα κάνει μέσα και το βράδυ προσπαθείς να της ξε-μάθεις ότι έμαθε την υπόλοιπη μέρα. Και το επόμενο πρωί ξανά απ΄την αρχή...

Αν ο μόνος λόγος είναι η ζέστη, δεν κάνει πια τόσο αφόρητη ζέστη ώστε να μην μπορείτε να μείνετε για ώρα σε ένα σκιερό πάρκο πχ, ακόμα κι αν είναι μεσημέρι.

Αν ο λόγος είναι εκτός της ζέστης ότι λείπεις σε δουλειά, θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι μπορεί να αργήσει λίγο στο θέμα της τουαλέτας. Όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, μια καλή ιδέα θα ήταν να πιάσεις ένα Σαββατοκύριακο που θα αφιερώσεις μόνο στην τουαλέτα του κουταβιού. Το οποίο σημαίνει περιορισμός, βόλτα έξω, ξανά περιορισμός, ξανά βόλτα έξω κοκ. Συχνά, πολύ συχνά. Και όχι για 20 λεπτά μόνο. Είναι μάλλον λίγα για κουτάβι που περιμένεις να τα κάνει πρώτη φορά έξω. Δεν λέω να το ξεθεώσεις στη βόλτα. Μπορείς όμως να παραμείνεις για περισσότερη ώρα έξω, στο ίδιο σημείο.

• Like
Reactions: johnk and dnassib

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
ευχαριστω!!το κουταβι ειναι 3.5 μηνων τωρα..και οχι δεν παω δουλεια..15 ειμαι =) χαχαχ απλα ηταν λογο της ζεστης..καταλαβα τι πρεπει να κανω νομιζω ,εφχαριστω

Νίκος6

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2015
156
311
44
Νίκαια
nikospachakis.blogspot.gr
απο τη μικρή εμπειρία που εχω απο το δικο μου...σταδιακά τον έμαθα να τα κανει έξω!μολις τιν έβλεπα οτι ηταν έτοιμος για αρχη τον εβγαζα στο μπαλκόνι και σταδιακά βγήκε εξω στο δρομο.το βραδυ που την εκανε τη βρωμοδουλεια οσο κοιμόμουν.....2 βραδια χρειάστηκε να τον κλεισω σε crate (τα σκυλιά δεν λερώνουν εκει που κοιμούνται ) και έκτοτε δεν ξαναεκανε ποτέ μεσα τίποτα

• Like
Reactions: tasos malinoua

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
....2 βραδια χρειάστηκε να τον κλεισω σε crate (τα σκυλιά δεν λερώνουν εκει που κοιμούνται ) και έκτοτε δεν ξαναεκανε ποτέ μεσα τίποτα
Πρόσεξε τώρα, τι μπορεί να γίνει...να διαβάσει κάποιος αυτό που εσύ γράφεις καλοπροαίρετα, να το θεωρήσει πανάκεια και να αρχίσει να κλειδώνει το κουτάβι του στο crate, για ώρες ατελείωτες, πιστεύοντας ότι όντως, κλεισμένο μέσα εκεί, δεν θα κατουρήσει αν του έρθει, όσες ώρες και να μείνει μέσα. Οτι θα μπορεί να κρατηθεί [υποφέροντας βέβαια] μέχρι να του ανοίξουν (n)(n)(n)

Nope...

• Like
Reactions: GRDANE and johnk

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
μια χαρα το καταλαβα..αλλα δεν το χω να την κλησω σε κλουβι τη νυχτα...βεβαια οταν ξυπνησω εχω μπολικη δουλεια γιατι παντα κανει την αναγκη της την νυχτα!!ποτε το πρωι η απογευμα..αυτο ποτε δεν το καταλαβα αχχααχχαχα

• Like
Reactions: GRDANE