δεν θέλει να κοιμηθεί μέσα...

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
μου έχει σπάσει τα νεύρα το σκατό. εδώ και λίγο καιρό μετακομίσαμε στον πάνω όροφο του πατρικού μου ,που έχει τεράστια βεράντα γύρω από το σπίτι και η μικρή την έχει καταβρεί. όλη μέρα έχουμε ανοιχτά και μπαινοβγαίνει και πολλές φορές το μεσημέρι κοιμάται μέσα. το βράδυ όμως δεν θέλει να μπει μέσα. την βάζω και μετά από λίγο κάθεται στην πόρτα και δεν το κουνάει αν δεν την βγάλω.
γιατί το κάνει αυτό; όσο καιρό είμασταν στο άλλο σπίτι δεν έβγαινε καθόλου έξω και αν την άφηνα έκλαιγε. και υποτίθεται ότι θέλει να είναι με την αγέλη της έτσι δεν είναι;

κι όχι και τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι για τα κουνούπια. της βάζω και σπρέυ και κολάρο αλλά έχουμε πολλά κρούσματα στο βόλο.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Το πες μονη σου :''εχει μεγαλες βεραντες και την εχει καταβρει''

Μηπως κανει αρκετη ζεστη στο νεο σπιτι?

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
όχι τόσο, καλύτερα από πριν θα λεγα. αλλά είναι και που την έχω συνηθίσει και ξυπνάω και δεν την βλέπω δίπλα από το κρεβάτι και δεν μπορώ!τουλάχιστον ελπίζω το χειμώνα να μπει μέσα αλλιώς θα την βάλω με το ζόρι! (που φτάσαμε να την παρακαλάω να μπει μέσα! ο κόπρος!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μου κάνει και εμένα τέτοια αλλά σε λίγο πιό διαφορετικό βαθμό,την φωνάζω μετά απο βόλτα να μπεί μέσα αλλά δεν μπαίνει με τίποτα και κάθεται έξω απο το σπίτι ίσως να θέλει παιχνίδι η δικιά μου αλλά και το αεράκι να τους αρέσει απο την ζέστη του σπιτιού.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97