δαγκωνει

Status
Κλειδωμένο θέμα
3 Δεκεμβρίου 2012
1
0
καλησπερα και καλη εβδομαδα....εχω ενα κουταβακι 4 μηνων ημιαιμο,δειχνει για λαμπραντορ,αλλα η μανα του απο οσο ξερω ηταν ημιαιμο ροντβαϊλερ..τον εχω απο 40 ημερων περιπου,αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δαγκωνει,μου εχει σκισει μπλουζες μπουφαν και τα χερια μου ειναι μες στις δαγκωματιες..ρωτησα την κτηνιατρο και μου ειπε οτι ειναι λογικο γιατο τον πονανε τα δοντια του,αλλα φοβαμαι οτι μεγαλωνοντας θα συνεχισει να το κανει...ειχαρωτησει εκπαιδευτη και μου ειπε να του κλεινω την κατω γναθο για για να νιωθει οτι <φυλακιζεται> καθε φορα που το κανει,αλλα οταν του το κανω αυτο που επιτειθετε χειροτερα,το ιδιο μου κανει καθε φορα που τον βγαζω ή τον βαζω στην αλυσιδα του....τι να κανωω????

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
μην τον ξαναδέσεις σε αλυσίδα και βάλτον μέσα στο σπίτι..... αυτό να κάνεις

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.167
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Να σου ζήσει ο μικρός σου, αλλά κάνε σε παρακαλώ πρώτα μια αναζήτηση, όπως προβλέπεται άλλωστε και από τους κανονισμούς.

Καθημερινά, ανοίγεται ξεπατικωτούρα, το ίδιο θέμα. Καθημερινά όμως.

Το μόνο που θα σου πω από εδώ, είναι να κάνεις υπομονή να μεγαλώσει. Εναν-δυο μήνες ακόμη θα πάει κάπως έτσι. Μην του το ενισχύεις και μην μπαίνεις σε αντιπαράθεση με το κουτάβι. Δεν καταλαβαίνει την οργή σου. Και δεν θα το διατηρήσει όταν μεγαλώσει. Καλώς εχόντων, θα το κόψει από μόνος του.

Βρες λοιπόν, σε παρακαλώ παρόμοια θέματα, για να μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.

Θα τις βρεις όλες τις απαντήσεις σου :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.776
4.061
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αλυσίδα; :eek:

Κατ' αρχάς είναι κουτάβι. Λογικό είναι να δαγκώνει. Πάρτε του κοκαλάκια και παιχνιδάκια για τα δόντια του. Δεύτερον, από εκτόνωση πώς πάτε; Βγαίνει το σκυλί από την αυλή; Τρίτον, κάνε αυτό που λέει ο George A.

Status
Κλειδωμένο θέμα