γλειψιμο/φιλημα

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
help! το σκυλι μου δεν με γλειφει! αυτο θα πει οτι δεν με αγαπαει τοσο πολυ? θα πεσω να πεθανω! :? λιγες φορες μονο μου εχει γλειψει το χερι στο ενα μηνα που την εχω και αυτο οχι πολυ προσφατα :cry: μου κανει χαρες, θελει συνεχεια αγκαλια, αλλα φιλακια δεν δινει...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
θελει εκπαιδευση ..πρεπει να βρεις εναν σωστο εκπαιδευτη...

δεν πιστευω να την εχεις παρει απο πετσοπ? αυτα δεν φιλανε εχω ακουσει...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
oscar said:
θελει εκπαιδευση ..πρεπει να βρεις εναν σωστο εκπαιδευτη...

δεν πιστευω να την εχεις παρει απο πετσοπ? αυτα δεν φιλανε εχω ακουσει...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
chrisadult said:
help! το σκυλι μου δεν με γλειφει! αυτο θα πει οτι δεν με αγαπαει τοσο πολυ? θα πεσω να πεθανω!
Βρε Χριστίνα δεν είναι αυτός λόγος για να πέσεις να πεθάνεις! :lol:
Ούτε το δικό μου σκυλί με γλύφει συχνά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μ’ αγαπάει! :wink: :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
@chrisadult
:D:D:D
Μπορείς να του το μάθεις! Ο δικός μου στην εντολή "φιλάκι" (πλησιάζουμε τη μούρη μας πρώτα) αρχίζει το πασάλειμα. Δεν το έκανε από την αρχή - του το μάθαμε! Από βασική υπακοή μπορεί να είμαστε για τα μπάζα αλλά σε κάτι τέτοια είμαστε άρχοντες! :lol:

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
:lol: :lol:
Ναι βρε, δε "φιλάνε" όλα τα σκυλιά..δεν ξέρω όμως γιατί..
Το σκυλάκι σου το έχεις από μωρό?
Γτ αν όχι, μπορεί απλά κάποιος να το έχει αποθαρρύνει από το γλύψιμο πιο παλιά..
Το πρώτο μας σκυλάκι δεν έγλυφε καθόλου, αλλά υποθέτω οτι ήταν μαθημένο έτσι..γτ γενικά ήταν πολύ "τύπως και υπογραμμώς", άλλο κορυφαίο που έκανε ήταν οτι όταν έμπαινε στο αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα και ήμασταν κι εμείς, προσπαθούσε να μπεί πολύ διακριτικά, και έκανε κατι ελιγμούς για να μη μας ακουμπήσει!! Πως μπαίνεις στο σινεμά καθυστερημένος και δε θές να ενοχλήσεις τους άλλους μέχρι να πάς στη θέση σου, ένα πράγμα. Ή πήγαινε μόνο μέχρι τα μισά του χειρόφρενου, ποτέ πιο μπροστά!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αν έχεις ΄ ανάγκη ΄ από φιλιά ευχαρίστως να σου δανείσω μια σκύλα μου μπας και στεγνώσω ο κακομοίρης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
chrisadult said:
help! το σκυλι μου δεν με γλειφει! αυτο θα πει οτι δεν με αγαπαει τοσο πολυ? θα πεσω να πεθανω! :? λιγες φορες μονο μου εχει γλειψει το χερι στο ενα μηνα που την εχω και αυτο οχι πολυ προσφατα :cry: μου κανει χαρες, θελει συνεχεια αγκαλια, αλλα φιλακια δεν δινει...
Στείλε φωτογραφίες.
Γυμνές ει δυνατόν...

Ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε εμείς, δεν αξίζει να πέσεις να πεθάνεις, να έρθουμε να σε γλύψουμε εμείς, να δει κι ο σκύλος, να μαθαίνει!!!

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
φιλημα

καλημερα! ναστε καλα. με κανατε να γελασω οσο δεν εχω γελασει το τελευταιο εξαμηνο! :lol: υπερβολικη ε; γυναικες... θελουμε πολλη τρυφεροτητα και εμπρακτη αγαπη ακομα κι απ το σκυλι μας! την πηρα ενος ετους, ισως την αποθαρρυναν αλλοι να γλειφει. να τη σιχαινομαι η να με κουραζει; τι λετε τώρα! πραγματι, οταν τρωμε κατι που της μυριζει ωραια μας εχει φιλησει η πονηρη για να της δωσουμε. σημερα εχουμε το δευτερο ραντεβου για εκπαιδευση, κι εγω θεωρησα σωστο να την εκπαιδευσω οσο αντεχει η τσεπη μου... καποτε φιλοξενησα ενα αρσενικο κοκερακι 6 χρονων 4 μερες, με εγλυφε στα χερια και στη μουρη ολη την ωρα, τι σου κανει η φυση ε; :wink: amangos οι γυμνες που εχω στο private library δεν σου φτανουν; :lol: :lol: :lol: φιλια σε ολους

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog