γεια σε όλους!!!!

athinoula

Member
18 Νοεμβρίου 2010
13
0
Παιδιά, καλησπέρα σας! Είμαι η Αθηνά και σήμερα μπήκα κι εγώ στην όμορφη παρέα σας! Την Παρασκευή απέκτησα ένα πανέμορφο μαλτεζάκι και χρειάζομαι τις πολύτιμες συμβουλές σας!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώ Ήρθες Αθηνά!

Θα βρεις πολλές πληροφορίες στο φόρουμ.
Πες μας περισσότερα για το σκυλάκι;;
Από που το πήρες;
τι ηλικία έχει;
αρσενικό θυληκό;

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλώς όρισες Αθηνά στην παρέα μας!!
Να σου ζήσει και να περάσετε μόνο ευχάριστες ημέρες μαζί :)

athinoula

Member
18 Νοεμβρίου 2010
13
0
Είναι αρσενικός, τον ονομάσαμε Μπούλη και γεννήθηκε στις 4 Σεπτέμβρη. Τον πήρε ο φίλος μου από έναν γνωστό του με φάρμα, φαντάζομαι οτι δεν είναι αυτό που βλέπω εδώ στο φόρουμ να λέτε εκτροφέας, γιατί έχει και άλλα σκυλιά εκτός από μαλτέζ αλλά θέλω να πιστέυω πως είναι καλύτερα απ'το αν το έπαιρνα απο πετ σοπ... Μέχρι στιγμής αποδεικνύεται πολύ πολύ έξυπνος, και αρκετά υπάκουος μολονότι κουτάβι... να σας κάνω και μια ερώτηση, απορίες σχετικά με θεματάκια όπως η εκπαίδευση του, πού μπορώ να εκφράσω? Πρέπει να ξεκινήσω νέο πόστ ή να γράψω στα ήδη υπάρχοντα?
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Αν δεν βρείς τις απαραίτητες πληροφορίες,πληροφορίες που να σε καλύψουν στα όποια ζητήματα σε απασχολούν,που δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο,τότε ανοίγεις "νέο θέμα" στο σχετικό πάντα μέρος!!

athinoula

Member
18 Νοεμβρίου 2010
13
0
Βρήκα κάποια σχετικά θέματα, αλλά σε δυο τρία συγκεκριμένα πραγματάκια δεν πήρα απάντηση. Γράφω την ερώτηση μου κάτω απο εκείνο το ποστ?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Αν το πόστ είναι αρκετά παλιό συμβαίνει και το εξής,να μην διαβάζεται,οπότε αν δεν καλυφθεις ναι άνοιξε καινούριο!
Διαφορετικά κάνεις αυτό που μόλις ανέφερες :)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Γεία σου athinoula.

Ότι κιαν σε απασχολεί σίγουρα έχει ειπωθεί και υπάρχει ανάλογο θέμα,κάνει μια αναζήτηση και ότι δεν καταλαβαίνεις ρώτα ελύθερα.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Καλως ηρθες Αθηνουλα !

Ελπιζω να μην εισαι απο αυτους που περνουν ενα μακρυτριχο σκυλι για να το εχουν παντα κοντοκουρεμενο !
Ψαξου για τον καλλωπισμο του
και ''προσοχη'' στην περιοχη γυρο απο τα ματια (οι τσιμλες κανουν κιτρινιλες)
μμμμ τι αλο να πω???? και να τον αφηνεις να κανει παρεα με μεγαλοσωμα μην τον κανεις κομπλεξικο!

Την καλημερα μου

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αθηνα δυστηχώς πήρες σκύλο με πολύ λάθος τρόπο.
Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο από pet shop, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιο σκυλί βασανίζεται περισσότερο ή λιγότερο,
ούτε ποιο σκυλί το εκμεταλεύονται λιγότερο ή περισσότερο.
Οι ΒΥΒ, οι ψευτοεκτροφείς και οι πετσοπάδες παπυμιλάδες, όλοι κουταβοπαραγωγοί είναι, όλοι σκυλέμποροι είναι,
όλοι κάνουν ανεύθυνες γέννες, όλοι φέρνουν στον κόσμο κουτάβια με προβλήματα, κ.ο.κ.
Διάβασε αυτά να ενημερωθείς
Εμπειρίες από πετ σοπς/ ΒΥΒ
Γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας

Ελπίζω να είσαι ενημερωμένη για τις απαιτήσεις της φυλής που διάλεξες όσον αφορά το τρίχωμα.