γεια σε ολους

john1313

Member
1 Ιουνίου 2012
5
0
ειμαι νεος ιδιοκτητης ενος γκριφον κανις..το κουταβακι μου ειναι μολις 1 μινου και 10 ημερων...θα ηθελα να ρωτησω ποτε μπορω να τον κανω μπανιο και γιατι οταν κοιματε συνεχως τρεμει

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Είναι παρά πολύ μικρό. Δεν μπορείς νά τό αφήσεις ακόμα λίγες εβδομάδες με τη μαμα του?? Μάλλον κρυώνει καί τρεμει, έχε τό ζεστό. Μπάνιο ούτε νά τό διανοηθείς νά τό κάνεις.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
καλησπέρα και καλώς ήρθες. να σου ζήσει το κουτάβι.
και εγώ κάτοχος ενός ημίαιμου σιχ τσού με κανίς 1 χρονών και κάτι μήνες.
μπάνιο μπορείς να το κάνεις απο μια φορά τον μήνα με ειδικό σαμπουάν για σκυλιά με συγκεκριμένο ph. για το ph ρώτα τον κτηνίατρο, αν και υπάρχουν και αντιπαρασιτικά που είναι για όλες τις φυλές ανεξαρτήτου ph. τώρα δεν ξέρω 100% αν επειδή είναι 1 μηνών ακόμα, κάνει να κάνει μπάνιο με σαμπουάν, θα σου απαντήσουν τα εμπειρότερα μέλη σε αυτό.
όσο για τρέμουλο, μήπως κάτι τον φοβίζει;; πόσο καιρό έχει στο σπίτι; ας πούμε εμένα ο δικός μου τρέμει όταν περνάει κάποιο σοκ, π.χ. βλέπει απο πολύ κοντά την σκούπα κτλ. ή μετά το μπάνιο γιατί το έχει πάρει κάπως παράξενα.
αρσενικό ή θηλυκό;:)

john1313

Member
1 Ιουνίου 2012
5
0
αρσενικο ειναι και οχι δεν μπορουσε να μεινει αλλο με την μαμα του γιατι η κοπελα που τα ειχε επρεπε να τα δοσει γιατι ειχαν μαζευτει πολλα μεσα στο σπιτι....

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Είναι πολύ μικρό για να κάνει μπάνιο.
Ρώτα και το κτηνίατρο σου να σου πει.

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
είναι πολύ μωρό.κάτσε να κάνει τα εμβόλια του πρώτα και μετά καντο μπάνιο.έτσι κι αλλιώσ μέσα στο ΄σπίτι τοέχεις πιστεύω έτσι; δεν κάνει να βγει πριν τελειώσει τα εμβόλια του.επίσης να ξέρεις ότι το πήρες πολύ μωρό και πρέπει να του κάνεις πάρα πολύ κοινωνικοποίηση για να μην έχει προβλήματα συμπεριφοράς.α και μάλλον κρυώνει η φοβάται.βάλτου ένα μπουκάλι με ζεστό νερό εκεί που κοιμάται τυλιγμένο σε μια πετσετούλα και αν μπορεις να του βάλεις και μέσα σε ένα αρκουδάκι ένα ρολογάκι για να ακούει τους χτύπους και να νιώθει όπως ήταν στη μαμά του!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
αρσενικο ειναι και οχι δεν μπορουσε να μεινει αλλο με την μαμα του γιατι η κοπελα που τα ειχε επρεπε να τα δοσει γιατι ειχαν μαζευτει πολλα μεσα στο σπιτι....
Είχαν μαζευτεί πολλά??? δηλαδή? έχει μαζέψει πολλά κουτάβια???

john1313

Member
1 Ιουνίου 2012
5
0
γεννηθηκαν 6 και 3 που ειχε ηταν ηδη πολλα......πολη ωραιεσ σιμβουλες σας ευχαριστω ολους

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
τΟ πήγες σε γιατρό καταρχήν? Για όνομα του Θεού, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα πια. Παίρνεις ένα μωρό 1 μηνός, και αντί να το πας πρώτα σε έναν γιατρό να δει αν το κουτάβι είναι καλά...μπαίνεις σε ένα forum και ρωτάς αν μπορείς να το κάνεις μπάνιο???????????????? Θα τρελλαθούμε ....

john1313

Member
1 Ιουνίου 2012
5
0
το πηγε στον γιατρο η κοπελα που μου τον εδωσε και του εβαλε τισ αλοιφες και ολλα τα σχετικα απλα εγω δεν εχω παει να κανω καπιες ερωτησεις που θελω λογω δουλειας,απο δευτερα ομως σιγουρα θα παω...νομιζα αυτο το σαιτ ειναι για να βοηθαει και να λεινει αποριες σε καπιους νεους στον χωρο αλλα παντου υπαρχουν ατομα με υφος ...συγνωμη αν κουρασα.......

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
δεν κούρασες κανέναν. καλά έκανες και ρωτάς. εντάξει είναι το πρώτο σου σκυλάκι λογικό είναι να μην γνωρίζεις μερικά πράγματα. απλώς είναι πολλά ενεργά άτομα καθημερινά σε αυτό το φόρουμ και λογικό είναι να υπάρχουν και παρεξηγήσεις, είναι και ο γραπτός λόγος που αφήνει πολλά στον αέρα..
παρεμπιπτόντως την δευτέρα είναι του αγίου πνεύματος οπότε αν είναι να το πας στον κτηνίατρο για κάτι σοβαρό προτίμησε να τον πας Σάββατο πρωί:)

john1313

Member
1 Ιουνίου 2012
5
0
το σκυλακι ειναι υγιεστατο και τρωει και πινει κανονικα πριν μια εβδομαδα το ειχε παει η κοπελα στον κτηνιατρο πριν μου τον δωσει ο μονος λογος που θα το παω ειναι για να μου δωσει τις συμβουλες που χρειαζομαι