γεια σας

roza

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
72
0
ελπιζω εδω που γραφω να ειμαι στο σωστο μερος..σας βρηκα και ενθουσιαστηκα . εχω δυο αστερια οπως βλεπετε στη φωτο 2 χρονων. ο ρεξ και η γκρετα. αδελφια απο την ιδια γεννα και απο γονεις καθαροαιμους. δεν το εψαξα για καθαροτητα απλα μας ετυχε και δεν ειπαμε οχι..
ροζα..

ειμαστε δυνατοι και μεγαλοσωμοι.. ο ρεξ ειναι στα 40 κιλα και κατι και η γκρετα στα 36.. ειμαστε κουκλοι πανεξυπνοι ζουμε με τους ανθρωπους μας στο σπιτι αλλα εχουμε και δικο μας σπιτι με αυλη οπως επισης και 4 ολοκληρα στρεμματα για να τρεχουμε να σκαβουμε να μαλωνουμε κλπκλπ.. χομπι μας ειναι να τρωμε(ρεξ) να κυνηγαμε οτι κινειται στο χωραφι , να φερνουμε τα παιχινιδια και τις μπαλες που μας πετανε (γκρετα) και να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους αμα ξεφευγουν( ο ρεξ τη γκρετα). οι ανθρωποι μας , μας αγαπουν πολυ μας φροντιζουν και οταν ειμαστε υπακουοι μας δινουν και λιχουδιες.. αυτααα.. χαιρομαστε πολυ που σας βρηκαμε....

αδσζσαβφβσφβασ (ρεξ)
σγδσλγ(γκρετα)

Last edited:

JOANNA

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2009
50
0
Καλως ηρθατε:):):) εχω και εγω γερμανικο ποιμενικο και ενα χασκι μωρο ακομα.... ο γερμανικος μου(7 μηνων) ειναι στην κυριολεξια τρελος.. δεν αντεχω αλλο.. τωρα θα ρωτησεις γιατι ε να απλα μωρε με δαγκωνει πηδαει συνεχεια επανω μου τρεχει σαν τρελος και δεν καθεται να τον χαιδεψω καθολου... μολις πιασω σκουπα στα χερια μου για να σκουπισω πηδαει και την αρπαζει αμεσως... επισης πολλα παπουτσια μου παιρνει απο την εισοδο// πες μου υπαρχει σωτηρια????:confused::confused::confused::):):)

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Πήγαινε τον για βασική εκπαίδευση, αν δεν κάνεις κάτι, θα σε ταλαιπωρήσει πολύ και θα ταλαιπωρείται και αυτός. :) Φιλικά στο λέω, πιστεύω οτι ένας εκπαιδευτής θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον αληθινό χαρακτήρα του κουταβιού σου.

roza

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
72
0
Καλως ηρθατε:):):) εχω και εγω γερμανικο ποιμενικο και ενα χασκι μωρο ακομα.... ο γερμανικος μου(7 μηνων) ειναι στην κυριολεξια τρελος.. δεν αντεχω αλλο.. τωρα θα ρωτησεις γιατι ε να απλα μωρε με δαγκωνει πηδαει συνεχεια επανω μου τρεχει σαν τρελος και δεν καθεται να τον χαιδεψω καθολου... μολις πιασω σκουπα στα χερια μου για να σκουπισω πηδαει και την αρπαζει αμεσως... επισης πολλα παπουτσια μου παιρνει απο την εισοδο// πες μου υπαρχει σωτηρια????:confused::confused::confused::):):)

φιλη μου κι εμενα ετσι εκαναν μεχρι περιπου το χρονο. ειναι τωρα στη φαση που αρχιζουν και νιωθουν τη δυναμη τους. μεγαλωνουν αλλα ταυτοχρονα εχουν μυαλο μπεμπη που δε συμβαδιζει ουτε με τα κιλα ουτε με τη δυναμη τους.. το καλυτερο ειναι η εκπαιδευση και η σταθεροτητα. φανταζομαι οτι θα του εχεις ηδη μαθει τα βασικα οπως κατσε ,κατω ,ελα, αστο , περιμενε,κλπ.. αν οχι ξεκινα.. εννοειται οτι πρεπει να μαθει και το μη.. καθε φορα που εκτελει σωστα τον επιβραβευεις.. εγω το ρεξ με το φαγητο τον εκανα αρνακι.. επαιρνα μια φρυγανια την εσπαγα σε μικρα κομματακια και του εδινα.. επισης αν εχει πολλη ενεργεια πρεπει να εκτονωνεται . να τον πηγαινεις να παιζει και να τρεχει.. οσο για τα παπουτσια, νομιζω οτι εδω κολλαει το μη.. ο δικος μου κανει το εξης κουλο.. ενω δεν κανει ζημιες ουτε τρωει παππουτσια, οταν τον βγαζω απο το σπιτακι του στην αυλη το πρωι, αφου φαει μπαινει μεσα στο σπιτι και αρπαζει μια παντολφα ή ενα παπουτσι οτι βρει , το παει στο χωραφι το αφηνει σε μια μερια και μετα παει για παιχνιδι! σκεφτηκα οτι ισως ετσι θελει να νιωθει την παρουσια μας.. αλλα πραγματικα δεν ξερω γιατι το κανει..

Maximus

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
197
4
Patra/Greece
ο δικος μου κανει το εξης κουλο.. ενω δεν κανει ζημιες ουτε τρωει παππουτσια, οταν τον βγαζω απο το σπιτακι του στην αυλη το πρωι, αφου φαει μπαινει μεσα στο σπιτι και αρπαζει μια παντολφα ή ενα παπουτσι οτι βρει , το παει στο χωραφι το αφηνει σε μια μερια και μετα παει για παιχνιδι! σκεφτηκα οτι ισως ετσι θελει να νιωθει την παρουσια μας.. αλλα πραγματικα δεν ξερω γιατι το κανει..
Θέλει να παίξεις μαζί του, να τον κυνηγήσεις ... και μάλλον το έχει πετύχει στο παρελθόν αυτό