γεια σας και από εμάς!!!

joan&mpuraki

Member
25 Μαϊου 2012
20
0
greece
Γειά σας από Ηράκλειο! είμαι φοιτήτρια στο τει και πριν 2 μήνες και κάτι βρήκα την μικρη μου πανέμορφη ημίαιμη σκυλίτσα εν ονόματι ΜΠΥΡΑ!!! τώρα είναι περίπου 4 μηνών μου έχει φάει τα πάντα αλλά δεν μπορώ να της αντισταθώ είναι να την πιείς στο ποτήρι οταν σε κοιτά με τις μελί ματάρες της

έχω ένα μικρό ¨"προβληματάκι" το οποίο δυσκολέυομαι να συζητήσω με τον κτηνίατρο..η κυρία Μπύρα καταφερνει να ανοιγει το καλάθι αποριματών του μπάνιου και περνει απο μέσα τα χειροτερα χρησιμοποιημενα ταμπον](*,) και σερβιέτες... ΒΟΗΘΕΙΑ! ας μου πει κάποιος γιατί το κανει...

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Καλώς ήρθες στο forum !
Εδώ να ξέρεις θα σου λυθούν πολλές απορίες εάν θυμάμαι καλά έχει ανοιχτεί παρόμοιο θέμα.
Εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί το κάνει ,αλλά θα σου πρότεινα να κλείνεις την πόρτα του μπάνιου που απλά να μην το κάνει! Νομίζω ότι είναι λίγο παρακινδυνευμένο άθλημα .
Να χαίρεσαι την Μπυρίτσα σου και καλά να περνάτε!

joan&mpuraki

Member
25 Μαϊου 2012
20
0
greece
το πιστευω απλά δυσκολεύομαι λίγο στο χειροσμό αλλά νταξ που θα μου παει :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ !

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Nα χαίρεσαι το ζουζούνι σου! Το έκανε και η δικιά μου για μία περίοδο, μέχρι που χρόνησε περίπου και το κάνει και το άλλο το τετραποδάκι μου που ακόμα δεν έχει κλείσει χρόνο. Εικάζω, χωρίς να έχω ρωτήσει ποτέ γιατρό αλλά βγάζοντας συμπέρασμα και από άλλους σκυλογονείς πως έχει να κάνει με τη μυρωδιά του αίματος η οποία έλκει κάθε ζωάκι. Αλλά μην ντρέπεσαι να το κουβεντιάσεις με τον γιατρό.Μπορείς να του πεις πως παρατηρείς συμπεριφορά που σχετίζεται με τα χαρτιά τουαλέτας και το αίμα, σε πιο γενικό πλαίσιο και θα σε καταλάβει! Μην αγχώνεσαι! Αν και νομίζω πως δεν υπάρχει "γιατρειά". Φάση είναι και θα περάσει απλά φρόντιζε να κλείνεις την πόρτα γιατί εγώ είχα πάθει πολλαπλά εγκεφαλικά από το πώς καταντούσε μονίμως το σπίτι. Και σκέψου πως είναι και μωράκι ακόμα! :)

joan&mpuraki

Member
25 Μαϊου 2012
20
0
greece
ναι την πόρτα πάντα την κλείνω...απλά ηθελα να μάθω το γιατί σας ευχαριστώ πολύ!!!