γεια σας και απο εμένα και την joker

joker21

Member
5 Απριλίου 2013
12
0
Καλημέρα και από εμάς λοιπόν. Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω την Joker με φωτογραφίες από την βόλτα μας στο Φλοίσβο. Εντυπώσεις, θετικές με ένα μελανό σημείο.
Καταρχήν ο Φλοίσβος προσφέρεται για βόλτες, αφού αρκετοί σκυλογονείς τον επιλέγουν και το «κλίμα» είναι θετικό για τους τετράποδους φίλους μας, αφού όλοι τα αντιμετωπίζουν φιλικά και σέβονται τις ιδιαιτερότητές τους (κάνουμε την ανάγκη ενώ παίζουμε αφού δεν προλαβαίνουμε να πάμε στο χώμα που μας έχει μάθει ο μπαμπάς) και κανείς δεν θα σε στραβοκοιτάξει.
Οι περισσότεροι γονείς έφερναν τα παιδιά τους, ακόμα και μωρά, να παίξουν με το κουτάβι, να τα γλύψει ακόμα και να βγάλει δόντια (όπου ζήτησα συγνώμη και μπαμπάς του αγοριού δεν μου είπε τίποτα και μάλιστα το θεώρησε φυσιολογικό, μπράβο του) ενώ αρκετές λιχουδιές βρέθηκαν στο στόμα της joker από παιδικά χεράκια και πραγματικά το χάρηκα, απίστευτα.
Η κοινωνικοποίηση συνεχίστηκε με σκυλιά κάθε ηλικίας και μετά το ρίξαμε στο ψάρεμα… αλλά μάλλον πρέπει να αλλάξω δόλωμα :p
Στο μελανό σημείο, κατά την γνώμη μου, ένα αγοράκι που κυνήγαγε την μικρή μου, θέλοντας να την κλωτσήσει… την πρώτη φορά που προσπάθησε πρόλαβα να τν τραβήξω και η μαμά του δεν έκανε τίποτα. Την δεύτερη φορά αντέδρασα απλώς με ένα άγριο βλέμμα και επιτέλους άκουσα και την μαμά του να τον διορθώνει (και καλά). Αυτά έρχονται σε αντίθεση με τον μπαμπά και την μαμά του Νάσου που του έλεγαν συνεχώς να μην ακουμπάει την μικρή μου από πίσω, αλλά πάντα από μπροστά και κάτω από την μουσούδα… πόσο γαμάτοι γονείς καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με την joker, αφού συνεχώς ήταν μπροστά και έδιναν συμβουλές στα αγοράκια τους για το πώς έπρεπε να συμπεριφέρονται στα σκυλιά… απόλαυση
Αυτά από εμάς και συγνώμη για το σεντονι… α η μικρή είναι 3,5 μηνών και όχι δεν έχει κανένα στοιχείο από μολοσσό, όπως ήταν σίγουρος ένας φίλος :p