γεια σας απο χαλκιδα...

tasosz_78

Member
6 Αυγούστου 2009
9
0
χαιρετω ολα τα μελη του φορουμ,γραφτηκα και εγω για να μπορεσω να μαθω καποια πραγματα περισσοτερα για το πως θα μεγαλωσω σωστα το κουταβακι μου που θα παρω σε περιπου 20 ημερες απο τωρα,ενα presa canario η dogo canario.Το σκυλι ειναι τωρα ενος μηνος και κατι ειναι απο εκτροφεα , περιμενω με αρκετη ανυπομονησια να ερθει σπιτι μας.Να αναφερω οτι εχω και δυο κορουλες 1,5 & 4,5 ετων γιαυτο με ενδιαφερει να εκπαιδευτει σωστα το σκυλι μεγαλωνοντας...

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
Γεια σου φίλε Τάσο και καλώς ήρθες :)

να χαίρεσαι τις κόρες σου και καλώς να δεχτείς το κουτάβι σου -

περιμένουμε φωτο

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Καλώς όρισες tasosz_78!...Να σου ζήσουν κουταβάκι και κόρες!!

Αυτό που θα μπορούσα εγώ να σου προτείνω αυτή την στιγμή είναι να μείνει το κουταβάκι όσο χρειάζεται με την τοκετομάδα και την μητέρα του για να πάρει τα πρώτα "μαθήματα" και να μη φοβηθείς να ρωτήσεις τα πάντα στον εκτροφέα του σκύλου σου.

Ο εκτροφέας είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα (έτσι πρέπει) γονείς και φυλή και μπορεί να σε συμβουλεύσει, ακόμα και για την επιλογή εκπαιδευτή.

Πες μας λίγα λόγια για τους λόγους που σε οδήγησαν στην επιλογή του Presa, για την εως τώρα εμπειρία σου στην κατοχή σκύλου, πως κατέληξες στο παρόν κουτάβι και στον εκτροφέα και γενικά ό,τι άλλο θες... :)

tasosz_78

Member
6 Αυγούστου 2009
9
0
Καλώς όρισες tasosz_78!...Να σου ζήσουν κουταβάκι και κόρες!!

Αυτό που θα μπορούσα εγώ να σου προτείνω αυτή την στιγμή είναι να μείνει το κουταβάκι όσο χρειάζεται με την τοκετομάδα και την μητέρα του για να πάρει τα πρώτα "μαθήματα" και να μη φοβηθείς να ρωτήσεις τα πάντα στον εκτροφέα του σκύλου σου.

Ο εκτροφέας είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα (έτσι πρέπει) γονείς και φυλή και μπορεί να σε συμβουλεύσει, ακόμα και για την επιλογή εκπαιδευτή.

Πες μας λίγα λόγια για τους λόγους που σε οδήγησαν στην επιλογή του Presa, για την εως τώρα εμπειρία σου στην κατοχή σκύλου, πως κατέληξες στο παρόν κουτάβι και στον εκτροφέα και γενικά ό,τι άλλο θες... :)
αυτο ακριβως μου ειπε και ο εκτροφεας οτι πρεπει να μεινει στη μανα του καποιο συγκεκριμενο χρονο.

τωρα οσον αφορα τους λογους που με οδηγησαν σε αυτη τη φυλη ειναι 2, καταρχην εντυπωσιαστικα απο την εμφανιση του και αυτο με εκανε να το ψαξω περισσοτερο για να δω και τον χαρακτηρα του ο οποιος ειναι αρκετα βασικος λογος για την επιλογη ενος σκυλου...
διαβασα αρκετα απο τον ξενο τυπο αλλα και απο ελλαδα μεσω του νετ και κατεληξα οτι θα ηθελα ενα τετοιο σκυλο.

Απο εκει και περα αρχισα να κανω μια αναζητηση για εκτροφεις και επελεξα εναν απο την επισημη ιστοσελιδα ελληνικων εκτροφειων...Ο λογος που επελεξα τον συγκεκριμενο εκτροφεα ειναι το γεγονος οτι με εντυπωσιασε 1-2 σκυλια του που κατεβαζει σε εκθεσεις,μαλιστα το ενα που ειναι και ο πατερας του κουταβιου μου εχει παρει 37 πρωτιες μεσα σε 2 χρονια Ελλαδα & Ευρωπη.
να πω επισεις οτι πηγα στο εκτροφειο του ειδα αρκετα σκυλια του ,ειδα πως ζουνε ,πως τους συμπεριφερονται και κατι αλλο οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος ασχολειτε μονο με αυτη τη ρατσα...το κουταβι το επελεξα περιπου 20 ημερων βασει του φυλου του (αρσενικο), ηταν το μεγαλυτερο της γεννας και το 1ο που γεννηθηκε(εαν παιζουν αυτα καποιο ρολο)...και απο οτι μου ειπε ο εκτροφεας ειχα και τη 1η επιλογη κουταβιου...να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω σκοπο να ασχοληθω με εκθεσεις κ.α. απλα ηθελα ενα σκυλι σωστο με σταθερο χαρακτηρα που να ειναι μεσα στα πρωτυπα της φυλης του και εχω καταληξει εδω γιατι παλιοτερα ημουν κατοχος 4 ντοπερμαν τα οποια δεν ηταν απο εκτροφεα αλλα απο<< φιλο>> και ταλαιπωρηθηκα αρκετα με τους χαρακτηρες τους, ενω συγχρωνος ηξερα ντοπερμαν σοβαρων εκτροφειων τα οποια ειχαν αριστη και ισσοροπημενη συμπεριφορα...αυτη τη στιγμη ειμαι κατοχος ενος μποξερ και ενος κουρτσχααρ και τα δυο εξαιρετικα σκυλια...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
καλώς όρισες

Να σου ζήσουν τα σκυλιά σου, η οικογένειά σου κ με το καλό να παραλάβεις κ το νέο σου κουτάβι. Να φανταστώ ότι δεν μένετε σε διαμέρισμα, ε; :)

Ένας πολύ καλός εκαπιδευτής (σωστός επαγγελματίας) θα σου λύσει τα χέρια κ θα σε κατευθύνει σωστά σε ό,τι αφορά την εκπαίδευσή του κ φυσικά ο εκτροφέας που πρέπει να γβωρίζει τα πάντα -κ καλύτερα από όλους- για τη ράτσα.

Κ με το καλό όταν επιστρέψουμε Ελλάδα με τον αρραβωνιαστικό μου, να έρθουμε για επίσκεψη :)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
καλως ηρθες!:)

χαιρομαι που και αλλες πιο σπανιες φυλες (οσον αφορα την χωρα μας) βρισκουν ανταποκριση και αγαπη στον κυνοφιλικο κοσμο της Ελλαδας.Να σου ζησουν τα παιδακια σου και το κουταβι σου!:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γεια σου Τασο.
Εφοσον εχεις δυο μωρα παιδια, το θεμα της εκπαιδευσης ειναι παρα πολύ σημαντικο.
Το σκυλι θα πρεπει να εκπαιδευτεί γρηγορα και σωστα μολις γινει μερικων μηνων και η λυση ενός καλου εκπαιδευτη ειναι μαλλον η πιο σωστη.
Δεν είναι για πειραματα αν εχεις τοσο μικρα παιδια.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
να κανω και εγω μια χαζη ερωτηση ! τι εμπειρια εχεις απο σκυλια ? γιατι πρεσα και 2 μωρα ειτε καποιος θα την βγαλει στο κλουβι και θα παει απο δικανο ειτε καποιος θα πρεπει να ειναι συνεχεια σε εγρηγορση

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
εχω καταληξει εδω γιατι παλιοτερα ημουν κατοχος 4 ντοπερμαν τα οποια δεν ηταν απο εκτροφεα αλλα απο<< φιλο>> και ταλαιπωρηθηκα αρκετα με τους χαρακτηρες τους, ενω συγχρωνος ηξερα ντοπερμαν σοβαρων εκτροφειων τα οποια ειχαν αριστη και ισσοροπημενη συμπεριφορα...αυτη τη στιγμη ειμαι κατοχος ενος μποξερ και ενος κουρτσχααρ και τα δυο εξαιρετικα σκυλια...
;)

tasosz_78

Member
6 Αυγούστου 2009
9
0
να κανω και εγω μια χαζη ερωτηση ! τι εμπειρια εχεις απο σκυλια ? γιατι πρεσα και 2 μωρα ειτε καποιος θα την βγαλει στο κλουβι και θα παει απο δικανο ειτε καποιος θα πρεπει να ειναι συνεχεια σε εγρηγορση
καταρχην για την εμπειρεια σου απαντησε ο φιλος παραπανω,οσον αφορα τα πρεσα γιατι τοση καχυποψια για τη συγκεκριμενη ρατσα?πιστευω η αμαθεια να ειναι αυτη που μιλαει...πριν εκφρασουμε αποψη για ενα σκυλι η μαλλον για μια ρατσα σκυλων το καλυτερο ειναι να δουμε δειγματα σωστων σκυλων απο σωστα εκτροφεια και μετα καλυτερα να μιλαμε αρνητικα η θετικα για μια ρατσα..τωρα οσον αφορα τα δικκανα και τα κλουβια μου ακουγονται -και ετσι ειναι- παρατραβηγμενα...εντελως πληροφοριακα να σου πω οτι εχω γνωρισει ανθρωπος σοβαρους οι οποιοι οταν εζησαν λιγο καιρο με τα πρεσα αναθεωρησαν πολυ τις αποψεις οσον αφορα τα συγκεκριμενα σκυλια μεχρι του σημειου να αποκτησουν ενα πρεσα...βεβαια δεν ξεχναμε οτι ζουμε Ελλαδα,οπως ολοι ειναι κολλημενοι με τις mercedes & τις bmw ετσι και με τα σκυλια υπαρχουν 3-4 ρατσες σκυλων που εχουν το 70-80% των ελληνων που κατεχουν σκυλο και απο εκει και περα ολα τα αλλα τα αντιμετωπιζουν με δυσπιστια και καχυποψια...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα