γεια σας απο γιαννενα

chris1981

Well-Known Member
29 Νοεμβρίου 2012
52
1
ιωαννινα
Γεια και χαρα σε ολη την παρεα,ονομαζομαι χρηστος και ειμαι απο τα ομορφα γιαννενα.
διαβαζω παρα πολυ καιρο το φορουμ σας και εχω εντυπωσιαστει απο τις γνωσεις πολλων εδω μεσα!!σε ολη μου την ζωη παντα ειχα κατοικιδια μαζι μου,εχω τρελη αδυναμια και στις γατες και στους σκυλους.μεγαλωσα παρεα με μια γατα για παρα πολλα χρονια ,μετα ειχα ενα πανεμοσρφο και πανεξυπνο κουτσχααρ,καθως και λιγο αργοτερα ενα αλλο σκυλακι το οποιο δεν ξερω τι ηταν καθως το βρηκα στο δρομο,τωρα εχω μονο μια γατουλα στο σπιτι μου την ΗΡΑ και ελπιζω συντομα να καταφερω να ξαναπαρω ενα σκυλο για τον οποιο διαβαζω εδω και παρα παρα πολυ καιρο!!! ελπιζω να μην σας κουρασα....συνεχιστε την καλη δουλεια που κανετε ολοι σας!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Χρήστο, καλωσόρισες!!!:)

Ο χώρος (και η χώρα!) χρειάζεται, πάντα, ανθρώπους φιλόζωους, σαν εσένα!

chris1981

Well-Known Member
29 Νοεμβρίου 2012
52
1
ιωαννινα
Χρήστο, καλωσόρισες!!!:)

Ο χώρος (και η χώρα!) χρειάζεται, πάντα, ανθρώπους φιλόζωους, σαν εσένα!
Καλώς μας ήρθες.
Εύχομαι γρήγορα να αποκτήσεις τον σκυλούκο σου.
ευχαριστω πολυ και τους 2 σας για το καλοσορισμα!! θα ηθελα να αναφερθω ομως στον JOHNK γιατι κατα καποιον τροπο ηταν αυτος ο λογος που εμαθα το φορουμ σας πριν περιπου 2 χρονια,μετα απο τις ατελειωτες αναζητησεις μου για το σκυλι που εχω ερωτευτει,επεσα μεσω google σε ενα δικο του κειμενο εδω μεσα και απο τοτε μπαινω καθημερινα...αλλωστε ο CASPER για μενα ειναι σαν να τον ξερω απο κουταβι και κατα καποιο τροπο τον νιωθω και γω λιγακι δικο μου μεσα απο ολη του την πορεια που εχω διαβασει!!!!
ευχαριστω και παλι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi