γεια και απο μενα

stavros.m.

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2010
58
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ειμαι ο Σταυρος και μενω θεσσαλονικη.ειχα ενα τιγρε μποξερ 10 χρονια αλλα δυστυχως μας αφησε εδω και 8 μηνες.τωρα περιμενουμε το νεο μας κουταβι ενα dogo αργεντινης 8 εβδομαδων.ελπιζω να τα λεμε...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!
Από που το περιμένεις το ντογκάκι σου;

stavros.m.

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2010
58
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλώς ήρθες!
Από που το περιμένεις το ντογκάκι σου;
σας ευχαριστω βρε παιδια.το περιμενω απο βουλγαρια.ενας φιλος μου εχει ενα ζευγαρι καθαροαιμα φερμενα απο Αργεντινη,και πηρε απο γεννα 5 κουταβια.εχουν δωθει τα 4 ο δικος μου θα ειναι ο τελευταιος των μωικανων...εχω αγωνια να τον δω.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
καλως ηρθες, τους γονεις τους ξερεις εχουν γινει οι απαραιτητες εξετασεις προτου ζευγαρωσουν, θα εχει πεντιγκρυ βουλγαριας ο σκυλος σου, ειναι εκτροφεας ο φιλος ή απλως επειδη εχει 2 σκυλια ειπε να τα ζευγαρωσει; Θα επρεπε ηδη να εχεις δει τους γονεις, να δεις τη μορφολογια τους τις εξετασεις τους το γενεαλιγικο τους δεντρο, τη συμπεριφορα και το χαρακτηρα τους, ετσι οπως μας τα λες ειναι σαν να παιρνεις γουρουνι στο σακι, οπως και να χει βεβαια σου ευχομαι να ειναι γερο και να περασετε πολλες ευχαριστες στιγμες.

stavros.m.

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2010
58
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
καλως ηρθες, τους γονεις τους ξερεις εχουν γινει οι απαραιτητες εξετασεις προτου ζευγαρωσουν, θα εχει πεντιγκρυ βουλγαριας ο σκυλος σου, ειναι εκτροφεας ο φιλος ή απλως επειδη εχει 2 σκυλια ειπε να τα ζευγαρωσει; Θα επρεπε ηδη να εχεις δει τους γονεις, να δεις τη μορφολογια τους τις εξετασεις τους το γενεαλιγικο τους δεντρο, τη συμπεριφορα και το χαρακτηρα τους, ετσι οπως μας τα λες ειναι σαν να παιρνεις γουρουνι στο σακι, οπως και να χει βεβαια σου ευχομαι να ειναι γερο και να περασετε πολλες ευχαριστες στιγμες.
ειναι λιγο πολυ οπως τα λες,γουρουνι στο σακι...δεν εχω δει πεντιγκρι ουτε τους γονεις,απλα βασιζομαι στα λεγομενα του φιλου μου που φροντισε να μου παρεχει τις πληροφοριες που του ζητησα.δυστυχως δεν ειχα την δυνατοτητα να παω βουλγαρια λογω δουλειας.σε ευχαριστω για τις ευχες σου.μολις θα παρω το σκυλι θα ανεβασω μερικες φοτο να μου πειτε την γνωμη σας

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις σκύλο που θα σε συντροφεύει για μια 10 τουλάχιστον, καλώς εχόντων των πραγμάτων, "γουρούνι στο σακί";

stavros.m.

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2010
58
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις σκύλο που θα σε συντροφεύει για μια 10 τουλάχιστον, καλώς εχόντων των πραγμάτων, "γουρούνι στο σακί";
να σου πω.το σκυλι θα το αγαπαω οπως και να μου΄ρθει<εννοω οτι εμφανιση και να΄χει>τωρα οσον αφορα για τους γονεις του ειναι υγειεις εχουν τα πεντιγκρι τους και αριστο χαρακτηρα.νομιζω οτι αυτα με καλυπτουν.εσενα?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τελικά δεν κατάλαβα!
Το κουτάβι θα έχει pedigree;
Ο εκτροφέας έχει κάποιο site;

Το ότι θα το αγαπάς το βρίσκω απόλυτα λογικό!
Εγώ προσωπικά θα ήθελα όμως να δω τους γονείς, κυρίως να δω τον χαρακτήρα τους, να γνωρίσω τον εκτροφέα, να δώ ότι πληρεί τις προυποθέσεις μου!

Τώρα αν το κουτάβι έχει τα χαρτιά του κι εσύ εμπιστεύεσαι τόσο τον φίλο σου, πάω πάσο!

stavros.m.

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2010
58
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τελικά δεν κατάλαβα!
Το κουτάβι θα έχει pedigree;
Ο εκτροφέας έχει κάποιο site;

Το ότι θα το αγαπάς το βρίσκω απόλυτα λογικό!
Εγώ προσωπικά θα ήθελα όμως να δω τους γονείς, κυρίως να δω τον χαρακτήρα τους, να γνωρίσω τον εκτροφέα, να δώ ότι πληρεί τις προυποθέσεις μου!

Τώρα αν το κουτάβι έχει τα χαρτιά του κι εσύ εμπιστεύεσαι τόσο τον φίλο σου, πάω πάσο!
το κουταβι δεν εχει πεντιγκρι και ο εκτροφεας δεν ειναι εκτροφεας ειναι φιλος μου που εκανε μια γεννα.βεβαια τα δικα του σκυλια εχουν πεντιγκρι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα