γειαααα!!!

Efh

Well-Known Member
γεια σας κι απο μενα!!!
ειμαι πολυ αρχαρια και νεα εδω αφου μολις τωρα εκανα εγγραφη
ο λογος ηταν το οτι ενδιαφερομαι να αγορασω σε ενα γνωστο μου για δωρο ενα γαλλικο μπουλντογκ κ εμενα προσωπικα τα γιορκσαιρ τρελενομαι παρολο που δεν εχω κανενα σκυλι ακομα και ουτε ειχα στο παρελθον :)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες.

Ο γνωστός σου το ξέρει;
Η απόκτηση σκύλου είναι πολύ σοβαρή απόφαση και θέλει μεγάλη υπευθυνότητα!!

Αν ο γνωστός σου βαρεθεί το δώρο του;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς Ήρθες!

Δώρο?

Ο σκύλος δεν είναι δώρο αγαπητή Έφη!
Ο σκύλος είναι ένας ζωντανός οργανισμό ο οποίος έχει ευθύνες και χρειάζεται φροντίδα!

Δεν βλέπεις γύρω σου τόσα αδέσποτα?

Γιατί δεν παίρνεις ένα λούτρινο σκυλάκι στον γνωστό σου?

Efh

Well-Known Member
χαχαχαχαχα
απλα επειδη σκεφτομαι να κανω μια εκπληξη ψαχνω τωρα να διαβασω τπτ εδω για εκτροφεις κ ολα αυτα που ακουω και ελπιζω να βρεθω τελικα με ενα τετοιο σκυλι στα χερια μου...

το συγκεκριμενο ατομο λατρευει το συγκεκριμενο σκυλι πριν 2 μηνες μια αλλη γνωστη του ηθελε να του δωσει ενα ημιαιμο ντοπερμαν και το ηθελε πολυ να το παρει αλλα δεν ξερω γιατι δεν το πηρε
παλιοτερα ειχε ενα θυληκο ροτβαιλερ αλλα καποιος του εριξε φολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Για εκτροφείς να επικοινωνήσεις με τον Κ.Ο.Ε.

Κανένας σοβαρός εκτροφέας δεν θα δώσει σκύλο που θα προορίζεται για δώρο σε κάποιον που δεν έχει δει/γνωρίσει ποτέ του.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Και εφόσον δεν έχει χρήματα, αν προκύψει ένα πρόβλημα υγείας στο σκυλάκι που θα βρει τα χρήματα για την θεραπεία και τα φάρμακα;;;

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οχι αν και κατι πηρε το ματι μου στην βικιπαιδεια
ο γνωστος μου οχι ακομα αν και φυσικα θα του τα αναφερω οσα ξερω
τα οσα ξερεις Efh για τα Γαλλικα ειναι τα "οσα πηρε το ματι σου στην βικιπαιδεια" ??...αυτα θα του μεταφερεις?

θα σου προτεινα να σκεφτεις εαν μπορεις να εχεις τοσο εσυ οσο και ο φιλος σου σκυλο,μετα απο πολυ καιρο αφου εχεις διαβασει το φορουμ και οτι αλλο "πεφτει" στην αντιληψη σου.

να κανεις μια γυρα απο εκτροφεις,να ενημερωθεις...

και υστερα ξανα-ξεκινας.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Μπορεις να γινεις και δικια μου φιλη?
Γιατι και εγω τρελαινομαι για τα γαλλικα αλλα επειδη δεν εχω τα χρηματα δεν εχω προβει σε αγορα ενος.
Εχεις υποψην σου το κοστος? Γιατι δεν μιλαμε για 100-200 ευρω?
Οχι οτι θα καταφερεις να βρεις καποιον σωστο εκτροφεα να δωσει σκυλο του για δωρο αλλα κουβεντα να γινεται

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Έλεος τι θα σου κάνει δηλαδή ο γνωστός κτηνίατρος;
Εγχείρηση τζάμπα ή θα του πληρώνει τα φάρμακα;

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αλήθεια, μπορεις να δώσεις 1000-1500 ευρω συν τα εξοδα να πας στον εκτροφέα κλπ για έναν γνωστό;;;;

Αν θέλεις να κάνεις ένα δωρο, χάρισε του ένα αδέσποτο και πάρε και εσυ ένα. Θα κάνεις τρία δώρα με μια σκέψη και θα ειναι ίσως η καλύτερη πράξη αγαπης.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μισο να σου δείξω ένα βίντεο με ένα σκυλάκι που θα λατρέψεις :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=qGX5jmy9mFc
Α...χααα! :D :D

Επί του θέματος...

Efh μπορείς αν θέλεις να βοηθήσεις τον φίλο σου ψάχνοντας πληροφορίες μαζί του, μπορείς και να δώσεις τα χρήματα για τον σκύλο αλλά τις συζητήσεις με τους εκτροφείς πρέπει να τις κάνει ο ίδιος δεν γίνεται αλλιώς.

Δες και αυτό:
Πώς διαλέγω εκτροφέα;