γαυγισμα

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
εδω και 3 μερες εχω υιοθετησει εναν μολοσσο 9 μηνων. ειναι απο σπιτι και ηρεμος μπορω να πω. προσπαθω να κανω τα παντα ετσι ωστε να ενταχθει φυσιολογικα στην νεα του οικογενεια. βλεπω ομως μερικα πραγματα. 1) η μητερα μου τον φοβαται λογω μεγεθους. εκανε αυτη το πρωτο βημα να τον γνωρισει αλλα κοκκαλωνει απο τον φοβο και αυτος της γαυγισε. οπως καταλαβαινετε αυτη φοβηθηκε πιο πολυ. εκανε αλλη μια προσπαθεια λεγοντας του καλα λογια αλλα παλι αυτος της γαυγισε.τι λετε να κανω για να γνωριστουν? 2) βλεπω οτι οποιος μας πλησιαζει του γαυγιζει. πως λετε να τον κανω να ειναι πιο ηρεμος? πιστευω πως ειναι απο την αλλαγη περιβαλλοντος γιατι εχει κοινωνικοποιηθει.

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζεις πως έχει φτάσει στην ηλικία των 9 μηνών...

Αρσενικός?

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Ο ποιο αποτελεσματικός και "έξυπνος" τρόπος που ξέρω εγώ είναι η τροφή. Πες στη μητέρα σου να αρχίσει να του δίνει μεζεδάκια με το χέρι της.

Sug

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2011
151
0
Athina
Εγω εχω το ιδιο προβλημα στο δρομο με τους ξενους και με φιλους οταν πρωτοερθουν στο σπιτι ..
Στο σπιτι ησυχαζει μετα απο λιγο και αρκετες λιχουδιες, αλλα στο δρομο αν σταματισει καποιος και αρχισει να μου μιλαει δεν σταματαει με τιποτα.

Εκτος απο τις λιχουδιες πως θα μπορουσε να σταματισει να φοβατε (τουλαχιστον αυτο νομιζω οτι φταιει) τους ξενους?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97