Γεια σας!! Εχω ενα κοκερ κουταβι 3 μηνων θηλυκο και γαυγιζει. Τι μπορω να κανω για να της το κοψω; δεν καταλαβαινει ουτε απο ησυχα ουτε απο φωνη.
Τα κουτάβια γενικά γαυγιζουν.. ζητάνε προσοχή δηλ. παιχνίδι, παρέα, νοητική απασχόληση και σωματική εκτόνωση.Γεια σας!! Εχω ενα κοκερ κουταβι 3 μηνων θηλυκο και γαυγιζει. Τι μπορω να κανω για να της το κοψω; δεν καταλαβαινει ουτε απο ησυχα ουτε απο φωνη.
Oταν λείπω δεν γαυγιζει καθολου . Οταν ειμαστε μαζι γαυγιζει οταν τρωω οταν παιζουμε οταν βλεπω τηλεοραση σχεδον συνεχεια . Οταν κοιμαμαι βεβαια δεν γαυγιζει καθολου.Τα κόκερ δε γαβγίζουν σχεδόν καθόλου βασικά. Σε σημείο που όταν η Μίλβα ήταν κουτάβι, απορούσα. Διάβασα ότι πολλά κυνηγόσκυλα και retreiver δεν γαβγίζουν ιδιαίτερα παρά μόνο όταν το θεωρούν απολύτως απαραίτητο, για να μην τρομάξουν το θήραμα. Φαντάσου ότι την είχα σπίτι ούτε βδομάδα και αναγκάστηκα να λείψω ολόκληρη τη μέρα, περιορίζοντάς την σε ένα δωμάτιο. Γύρισα πανικόβλητη θεωρώντας ότι θα έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και μου είπαν οι γείτονες ότι δεν ακούστηκε καθόλου.
Τώρα βέβαια, όπως σου είπαν είναι μωρό. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή κατ αρχήν και να δεις και πού οφείλεται το τόσο έντονο γάβγισμα. Είναι θέμα εκτόνωσης; Έχει άγχος αποχωρισμού; Όταν είσαι σπίτι μαζί της πως συμπεριφέρεται;
Εκτονώνεται το κουτάβι όταν είστε μαζί; Βόλτες πότε ξεκινάτε; Τρέλανε το στο παιχνίδι να κουραστεί και δες μετά, θα γαβγίζει το ίδιο;Oταν λείπω δεν γαυγιζει καθολου . Οταν ειμαστε μαζι γαυγιζει οταν τρωω οταν παιζουμε οταν βλεπω τηλεοραση σχεδον συνεχεια . Οταν κοιμαμαι βεβαια δεν γαυγιζει καθολου.