@BiggBilly στο παρκο που ειναι μεγαλος περιφραγμενος χωρος και ειναι ελευθερος, γαυγιζει σε σκυλια που περνανε απ'εξω. εγω μπορει να ειμαι αρκετα μακρια. θα γαυγισει λιγο και μετα ερχεται μονος του διπλα μου.
καποιες φορες απαντανε και τα αλλα, αλλες οχι.
αν του δωσω λιχουδια και του πω να κατσει, θα γυρισει θα κατσει και θα δεχθει την λιχουδια, μπορω να του αποσπασω την προσοχη ευκολα ακομα και σε αυτη την περιπτωση. γενικα παντοτε κανουμε εκπαιδευση σε βολτες για να μαθει να αγνωει αλλα σκυλια. οταν σταμπαρω αλλο σκυλι, παμε σιγα σιγα ολο και πιο κοντα, και κανουμε τα κολπα μας σε αποσταση αναπνοης απο τους αλλους σκυλους, χωρις να δινει καμια σημασια. επισης οταν γινεται το αντιθετο, οταν δηλαδη του γαυγιζουνε, δεν απανταει ποτε. καθε απογευμα βλεπουμε 2 σκυλια που αφινιαζουνε, και αυτος ουτε που γυρναει να τα κοιταξει.
το τελευταιο που λες δεν το εχω δοκιμασει ακριβως διοτι δεν μπορω να πω με 100% σιγουρια γιατι γαυγιζει ο δικος μου. εαν ειναι γαυγισμα στρες ας πουμε, δεν θα ηθελα να τον αναγκασω να παω κοντα. παντως ηρεμει πολυ γρηγορα. απλα οταν ειναι με παρεα και δει αλλο σκυλο, ριχνει δυο τρεια ΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ μακροσυρτα σαν να του πατανε τον καλο