γαλλικο μπουλντογκ

kaite74

New Member
9 Οκτωβρίου 2009
3
0
καλησπερα! ειμαι νεο μελος και χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας. θελω να αποκτησω γαλλικο μπουλντογκ και θα ηθελα την γνωμη σας. εδω και μερες προσπαθω να βρω μια λιστα με εκτροφεις αλλα δεν τα εχω καταφερει. εχω μιλησει και με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος αλλα δεν με εχουν εξυπηρετήσει....μου λενε ''ξανα παρτε αυριο, ειμαι μονη μου αυτη τη στιγμη''.....ετσι εχουν περασει αρκετες μερες. υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει πληροφοριες για εκτροφεις? μενω στην αθηνα.

σας ευχαριστω πολυ :)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μπορείς και να πας η ίδια στον Κυνολογικό Όμιλο. Όχι μόνο θα αναγκαστούν να σε βοηθήσουν αλλά θα φύγεις με 2-3 καταλόγους από εκθέσεις (με τα τηλ. των εκθετών).

Υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλά Γ.Μ. στην Αθήνα και αρκετοί εκτρέφουν. Διάβασε στο φόρουμ πως να διαλέξεις εκτροφέα και μελέτησε τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και τις ευαισθησίες της φυλής (στο διαδύκτιο) πριν αρχήσεις τις επισκέψεις στα εκτροφεία.

Η Chloe είχε απόλυτο δίκιο για το ότι θα έπρεπε να είχες επισκευτεί κάποια έκθεση (27 Σεπ. ήταν η τελευταία, μέσα Απριλίου η επόμενη). Θα γνώριζες γνώστες της φυλής από κοντά και θα μάθαινες πολλά.

kaite74

New Member
9 Οκτωβρίου 2009
3
0
ευχαριστω... σιγουρα θα επιμεινω με τον κοε. εχω ψαξει τοσο πολυ στο διαδυκτιο για αυτη τη ρατσα, εχω διαβασει και καποιο βιβλιο, και συνεχιζω.... κριμα για την εκθεση, δεν ειχα ιδεα!!!! δε νομιζω να περιμενω μεχρι τον απριλιο που ειναι η επομενη, ειναι πολυ μακρια!!! οτιδηποτε πιστευετε οτι θα με βοηθησει, ειμαι εδω να ακουσω τις συμβουλες σας. :)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Κοίταξα στον κατάλογο της προηγούμενης έκθεσης και είχε ΤΡΕΙΣ εκτροφείς.

Πήγαινε στον ΚΟΕ.

kaite74

New Member
9 Οκτωβρίου 2009
3
0
ευχαριστω πολυ, βρηκα τελικα εκτροφεα. μια πολυ καλη κοπελα, ειδα τα σκυλια τησ, ολα σε πολυ καλη κατασταση και ελευθερα στο χωρο της. στισ 7 νοεμβριου ειναι να γεννισει μια σκυλιτσα και θα παρω ενα απ αυτα. :)