Καλησπερα σας !
Έχω θέμα. Το σκυλακι μου εδώ και 3 μέρες γαβγιζει ασταμάτητα! Κυριως τη νύχτα , όταν ξυπνάει αρχίζει και γαβγιζει μέχρι να ξυπνήσουμε να του δώσουμε σημασία! Το πρωι συνηθως κοιμαται . Αλλα οταν ξυπνησει μπορει ετσι στο ακυρο να ξεκινησει να γαβγιζει . Να πω ότι τον έχω μόλις 3 βδομάδες (είναι 3 μηνών) και αυτή τη συμπεριφορά την είχε την πρώτη βδομάδα που τον πήρα (ειχα ξεχάσει τι πάει να πει ύπνος
) , αλλά μετά σταμάτησε για καμια βδομαδα (κοιμοταν κανονικα τις ωρες που κοιμομασταν ), και τώρα παλι τα ίδια σε πιο έντονο βαθμό...Τι να κάνω;; Όχι τίποτα άλλο φοβάμαι ότι θα ενοχλεί και τους γείτονες και θα έχουμε θεμα. Να πω επισης οτι επειδη τρομαξα μη ποναει πουθενα και κανει ετσι , το πηγα στον κτηνιατρο εννοειται , ο οποιος μας ειπε οτι ειναι μια χαρα και οτι απλα θελει προσοχη και ετσι την κερδιζει !
Έχω θέμα. Το σκυλακι μου εδώ και 3 μέρες γαβγιζει ασταμάτητα! Κυριως τη νύχτα , όταν ξυπνάει αρχίζει και γαβγιζει μέχρι να ξυπνήσουμε να του δώσουμε σημασία! Το πρωι συνηθως κοιμαται . Αλλα οταν ξυπνησει μπορει ετσι στο ακυρο να ξεκινησει να γαβγιζει . Να πω ότι τον έχω μόλις 3 βδομάδες (είναι 3 μηνών) και αυτή τη συμπεριφορά την είχε την πρώτη βδομάδα που τον πήρα (ειχα ξεχάσει τι πάει να πει ύπνος