γαβγισμα μαλτεζ

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
μήπως ξέρει κάποιος εάν τα μαλτεζ γαβγίζουν πολύ και είναι νευρικά???? γιατί έτσι μου είπαν κάποιοι φίλοι εχτές και έχω σκάσει. εάν έχει κάποιος ας μου πει γιατί εγώ νόμιζα ότι είναι σχετικά ήρεμη φυλη, πιο ήρεμη απο τα τεριέ , κάνω λάθος?????:confused:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
μήπως ξέρει κάποιος εάν τα μαλτεζ γαβγίζουν πολύ και είναι νευρικά???? γιατί έτσι μου είπαν κάποιοι φίλοι εχτές και έχω σκάσει. εάν έχει κάποιος ας μου πει γιατί εγώ νόμιζα ότι είναι σχετικά ήρεμη φυλη, πιο ήρεμη απο τα τεριέ , κάνω λάθος?????:confused:
Γνωρίζω ένα νευρικότατο μαλτέζ, λυσσάει κάθε φορά που περνάει σκύλος δίπλα του (δηλαδή εμείς).
Γνωρίζω επίσης ένα πολύ ήσυχο που ο δικός μου το ταράζει και δε βγάζει άχνα το κακόμοιρο.
Πιστεύω πως είναι και αυτά όπως τα μάθεις, δηλαδή όπως τα κοινωνικοποιήσεις και όσο ανέχεσαι το γάβγισμά του.

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
σε ευχαριστώ berna για τις πληροφορίες και εγω το ιδιο πιστεύω , απλά οι φίλοι μου επέμεναν ότι είναι χαρακτηριστικό της φυλής και για αυτό ρωτάω.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ολα τα μικρά σκυλιά έχουν τάση να γαβγίζουν περισσότερο, αλλά κυρίως αν είναι φοβισμένα. Πιστεύω πως με σωστή κοινωνικοποίηση δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Οι ιδιοκτητες χαλανε τα σκυλια!

Υπαρχουν πολυ ομορφες αλλα παρεξηγημενες φυλες που ο κοσμος δεν τις εχει σε εκτιμηση!

Να θυμασαι οτι ο καθε σκυλος ειναι αλλη προσωπικοτητα και εχει αλλο χαρακτηρα,λαμβανει αλλη εκπαιδευση απο τον ιδιοκτητη του καθως λαμβανει και διαφορετικη αγαπη!Ολα ειναι σχετικα και ολα ασχετα μεταξυ τους!

Το θεμα ειναι σε ενδεχομενη αποκτηση τετοιας φυλης να ξερεις ΕΣΥ τι θα ΔΩΣΕΙΣ για να ξερεις και τι ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ απο το σκυλο!!!

Οι σχεσεις οχι μονο των ανθρωπων αλλα και των σκυλων ειναι ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!

Ξεκινα απο αυτο και ασε τους φιλους,γειτονες,περαστικους να σου λενε τα δικα τους!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog