βοήθεια...γαβγίζει.........

giorgisgets

Member
2 Ιανουαρίου 2011
9
0
athens-komotini
γεια σας κ χρονια πολλα.εχω ενα yorkshire terrie,τον αρη μου(7 μηνων).ολα καλα,αλλα οταν φευγουμε απο το σπιτι κ τον αφηνουμε μονο του δεν σταματαει να γαυγιζει......ενω κανω ολα οσα μου εχουν πει....αφηνω ρουχα μου για να μυριζει,ανοιγω την τηλεωραση,οταν τον πηρα τον αφηνα μονο λιγο λιγο για να μαθει,τι αλλο να κανω?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Όταν φεύγεται από το σπίτι, τι κάνετε όσον αφορά τον σκύλο πριν βγείτε έξω?
Τον χαϊδεύεται? Ποία είναι η συμπεριφορά σας?

giorgisgets

Member
2 Ιανουαρίου 2011
9
0
athens-komotini
πριν βγουμε απο το σπιτι αφου εχουμε παει βολτα κ εχουμε παιξει με το αγαπημενο του μπαλακι για 30 λεπτα περιπου,τον βαζουμε στο δωματιο με μερικα ρουχα δικα μας για να μας μυριζει,με τα παιχνιδια του κ το καλαθακι του.ειναι λαθος?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ήθελα να πω..κατά την αποχώρηση σας από το σπίτι πως συμπεριφέρεστε απέναντι του?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δοκιμάστε να μην κάνετε τίποτα..

Με αυτή σας την αντίδραση προκαλείτε στρες στο σκυλί σας δημιουργώντας άγχος αποχωρισμού.

Να είστε χαλαροί και "λογικοί" φεύγουμε και θα γυρίσουμε..δεν έγινε και τίποτα..;)

Μην χαϊδεύετε το σκυλί σας πριν φύγετε..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Είναι για αυτό..
Να τον εκτονώνεις όταν είστε μαζί με μεγάλες βόλτες και παιχνίδι..
Να έχει στην διάθεση του παιχνίδια να ασχολείται..
και να μην "μεγαλώνεις" τον αποχωρισμό σας και την άφιξη σας με αγκαλιές και φιλιά..

giorgisgets

Member
2 Ιανουαρίου 2011
9
0
athens-komotini
τι μπορει να μου κανει ο διαχειριστης της πολυκατοικιας εαν ο αρης γαυγιζει?μπορουν να με διωξουν?ας μου απαντησει καποιος γιατι εγιναν πολλα παραπονα....

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
τι μπορει να μου κανει ο διαχειριστης της πολυκατοικιας εαν ο αρης γαυγιζει?μπορουν να με διωξουν?ας μου απαντησει καποιος γιατι εγιναν πολλα παραπονα....
Εαν ο κανονισμος της πολυκατοικίας επιτρέπει να υπάρχουν κατοικίδια, μόνο σύσταση μπορούν να κάνουν. Αν εχει καποιος δυνατά την τηλεόραση ή κουτσουμπολεύουν οι κυρατσες στο διάδρομο δεν ενοχλεί;;
Προσεξε να το κανεις να νοιωθει ασφάλεια και θα σταματήσει το γαύγισμα.
Νομιζω ότι αυτη η απόφαση του Άρειου Πάγου (αρθρο 6 ), βάσει της οποίας μπορείς να εχεις κατοικιδιο ακομα κι αν δεν το προβλέπει ο κανονισμος της πολυκατοικίας σου, σε καλύπτει.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Κάτσε κι ασχολήσου με την εκπαίδευσή του κι άσε τι μπορεί να σου κάνει ο διαχειριστής... :)

Και να σε διώξει και να πας αλλού... πάλι θα έχεις προβλήματα. ;)

Οπότε πρέπει να λύσεις το θέμα που έχει!
Προσπάθησες; Τις οδηγίες του μέλους Dr.Zhivago, τις είδες στο link πιο πάνω;

Αν δεις και δεν τα καταφέρεις, πήγαινε σε ένα εκπαιδευτή, πιο φτηνά θα σου κοστίσει από τη μετακόμιση! ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97