αστειο!!!

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
σημερα που βγηκα μια βολτα με την μικρη στο παρκο βλεπω απο μακρια κατι σηκωμενα αυτακια και τον ιδιοκτητη απο πανω του κρατωντας ΤΟ ΛΟΥΡΙ!!λεω απο μεσα μου...αχ εχει πιντσερ ωραια... παμε να παιξουμε με το μικρο σκυλακι καθως με τα μεγαλα δεν το πολυ απολαμβανουμε διοτι μας καβαλανε μας κυνηγανε και το μαλτεζ συγχιζεται και ψιλοφοβατε...μολις πλησιαζω ανακαλυπτω οτι τα πεταχτα αυτακια ηταν μιας ωραιοτατης γατας την οποια την ειχαν βγαλει βολτα με το λουρι:eek::shock::D:D:Dτι να πω???εσκασα στο γελιο!!!!αληθεια συμβαινει ποτε αυτο για καποιο λογο η οντως να σκασω στα γελια:confused::confused:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν το εχω δει ποτέ, αλλά εχω ακουσει για γατες που βγαινουν βολτα με λουρι. Σπανιο πραγμα βεβαια.

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
το πιο αστειο ειναι οτι το λουρι ηταν 5 μετρα:D:D:Dνα τρεξει να εκτονοθει και η κακομοιρη η γατα μην τυχον την αφησει μονη της και αρχισει να γαβγιζει απτην βαρεμαρα!!!!!:p:p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι σπάνιο...
Στο εξωτερικό όχι ιδιαίτερα!

Φυσικά και οι γάτες έχουν αναγκη από εκτόνωση...

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι σπάνιο...
Στο εξωτερικό όχι ιδιαίτερα!

Φυσικά και οι γάτες έχουν αναγκη από εκτόνωση...
ναι βρε παιδι μου εχουν κι αυτες σιγουρα αλλα με λουρι?????μου φανηκε αστειο...αλλα αφου συμβαινει και μαλιστα συχνα στο εξωτερικο υποσχομαι να μην ξαναγελασω και να το παιζω ελβετιδα;)ειδες τι κανει η ασχετοσυνη??αλλα ενταξει και σεις αν το βλεπατε πρωτη φορα ενα χαμογελο θα το ριχνατε...:p

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Στη Γερμανία οι γάτες της γειτονιάς ήταν στειρωμένες, φορούσαν κουδουνάκι κ φωσφορίζον λουρί κ κυκλοφορούσαν ελεύθερες.
Κάθε πρωί άκουγα τη γειτόνισα που φώναζε τη γάτα της -γιατί έφευγε για δουλειά- κ αυτή ερχόταν αμέσως!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
το πιο αστειο ειναι οτι το λουρι ηταν 5 μετρα:D:D:Dνα τρεξει να εκτονοθει και η κακομοιρη η γατα μην τυχον την αφησει μονη της και αρχισει να γαβγιζει απτην βαρεμαρα!!!!!:p:p
Ε ναι ντε,πως θα μαθει το "ελα"!!!:D:D:D

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Στη Γερμανία οι γάτες της γειτονιάς ήταν στειρωμένες, φορούσαν κουδουνάκι κ φωσφορίζον λουρί κ κυκλοφορούσαν ελεύθερες.
Κάθε πρωί άκουγα τη γειτόνισα που φώναζε τη γάτα της -γιατί έφευγε για δουλειά- κ αυτή ερχόταν αμέσως!
εγω οταν λεω λουρι εννοω οδηγο..και πολυ μακρυ μαλιστα...:p:p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Συγνώμη...μόνο έγώ βλέπω έναν από τους ελάχιστους υπέύθυνους ιδιοκτήτες γάτας που αντί να αφήνει ανεξέλεγκτη την γάτα να αλωνίζει και να μην ξέρει αν θα ξαναρθει ή να θα την βρει χαλκομανία από κανένα αυτοκίνητο την βγάζει με λουρί;

Μπράβο του ανθρώπου που ασχολείται!

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Συγνώμη...μόνο έγώ βλέπω έναν από τους ελάχιστους υπέύθυνους ιδιοκτήτες γάτας που αντί να αφήνει ανεξέλεγκτη την γάτα να αλωνίζει και να μην ξέρει αν θα ξαναρθει ή να θα την βρει χαλκομανία από κανένα αυτοκίνητο την βγάζει με λουρί;

Μπράβο του ανθρώπου που ασχολείται!
συμφωνω απολυτα αλλα ενα χαμμογελο το'σκασα...βασικα κοντεψα να πεσω απο τη καρεκλα:paja1::paja1:αλλα μπραβο του

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
συμφωνω απολυτα αλλα ενα χαμμογελο το'σκασα...βασικα κοντεψα να πεσω απο τη καρεκλα:paja1::paja1:αλλα μπραβο του
αν το σκεφτεις ετσι φυσικα και μπραβο του!!!αν αυτο το απολαμβανει η γατουλα...εγω δεν ειπα οτι ειναι χαζος ο ιδιοκτητης απλα οντας ασχετη και μην εχωντας αντικρισει ξανα αυτην την εικονα μου φανηκε αστειο...και την περασα και για πιντσερ την καημενη...:p:p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Γιατί, ο σκύλος μας το απολαμβάνει το λουρί του;

Όλοι είμαστε αναγκασμένοι να βάζουμε κάποια όρια στα ζωντανά μας δυστυχώς...;)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ξερω οτι οι γατες μαθαινουν ευκολα το κατσε, το ελα κλπ.
Τωρα για το περπατημα με λουρι, πώς μπορει να το αντεχει μια γατα που ειναι απο τη φυση της ανεξαρτητη, μπορει να σκαρφαλωνει παντου κλπ, ειναι αλλη ιστορια.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ξερω εκτροφεα μεγαλοσωμης φυλης γατας που τις βγαζει εξω με λουρι. Εΐναι δυσκολη η εκπαιδευση κα ξεκιναει απο μικρη ηλικια.
Το δυσκολο με την γατα εξω ειναι πως δεν ακολουθει τον βηματισμο/ρυθμο του ιδιοκτητη αλλα τον δικο της - με λιγα λογια παει απο δω και απο κει :p...

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
α στο καλο...τελειες!!!ειμαστε πισω τελικα..αλλη μια φορα επιβεβαιωνομαστε!!

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Και εγω μικρη εβγαζα τη γατα μου βολτα με λουρι και με κοροϊδευε ο κοσμος:p
Παντως καλα εκανε και την εβγαλε με μακρυ οδηγο γιατι η δικια μου πηδαγε σε δεντρακια απο δω και απο κει οταν δεν το περιμενα και αντε μετα να την ακολουθησεις!:rolleyes::D

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Και εμείς έχουμε σαμαράκι το χρησιμοποιούμε περισσότερο στον κτηνίατρο και κάποιες φορές όταν πάμε βόλτα σε ησυχα μέρη η άληθεια είναι ότι όσοι μας βλέπουν μένουν κάπως έτσι :eek: άλλα και οι κτηνίατροι που δεν το βλέπουν συχνά και η αλήθεια είναι ότι μας έκανε εντύπωση η αντίδραση των κτηνίατρων νομίζαμε ότι όλοι έχουν σαμαράκι:p

:D:D:D Μια νύχτα βγαίνω απο το σπίτι και απο πίσω έρχεται η Δανάη (γάτα) πάω μέχρι το αυτοκίνητο να πάρω κάτι και τσούπ μπαίνει μέσα λέω Δανάη δεν φέυγουμε έλα και τσουπ βγαίνει έξω πλήσιάζουν 2 κυρίες έτοιμες να πουν τι μικρό σκυλάκι και μένουν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας την γάτα.:D:D

Οι γάτες εκπαιδεύονται άλλα θέλουν περισσότερο χρόνο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog