αρσενικο η θυλικο για φύλαξη?

dogo argetino

Member
14 Αυγούστου 2009
11
0
γεια σας μπορειτε να μου πειτε το αρσενικο η το θυλικο ειναι καταλληλοτερο για φυλαξη και γιατι?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
κ τα αρσενικά κ τ θυλικά ειναι πολύ καλοί φύλακες!
εγώ έχω 2 γερμανικά ποιμενικά ένα αρσενικό κ ένα θυλικό μπορώ να πω πως το θυλικό ειναι πιο τσαμπουκάς!το αρσενικό είναι καλός συναγερμός αλλά δν αντιστέκεται σε χάδια αφού μυριστεί βέβαια οτι είναι οκ οι άνθρωποι η θυλικιά όμως δν αφίνει κανέναν..πάντα ακούω πως τα θυλικά είναι πιο άγρια απο τα αρσενικά αλλά δν ξέρω απο π το βγάζουν..

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
εξαρταται... εμένα ο εκπαιδευτής που πήγα ήταν αντρας... αλλά δεν καναμε εκπαιδευση φύλαξης....οπότε δεν ξέρω αν θα ήταν αποδοτικός...( πάντως για βασική υπακοή ... τον συστήνω ανεπιφύλακτα)
τώρα για γυναίκα εκπαιδευτή... δεν ξέρω... φαντάζομαι ότι είναι πάρα πολλά τα χρόνια που και οι γυναίκες μπηκαν στον χώρο του συγκεκριμμένου επαγγέλματος... άρα θα είναι το ίδιο αποδοτικές...:maria::maria::D

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
δν νομίζω να μιλάει για εκπαιδευτή αλλά για σκύλο..έτσι κατάλαβα εγώ..
ρωτάει τι σκύλο να πάρει αρσενικό ή θυλικό ποιος είναι καλύτερος φύλακας..
έτσι δν είναι dogo argetino?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εξαρτάται τη φυλή. Ξέρω κάποιον που έχει θηλυκό Ελληνικό Ποιμενικό και για κάνε να πλησιάσεις το σπίτι του να δεις τι εστί βερύκοκο!:eek::eek::p:p:D:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
εξαρταται... εμένα ο εκπαιδευτής που πήγα ήταν αντρας... αλλά δεν καναμε εκπαιδευση φύλαξης....οπότε δεν ξέρω αν θα ήταν αποδοτικός...( πάντως για βασική υπακοή ... τον συστήνω ανεπιφύλακτα)
τώρα για γυναίκα εκπαιδευτή... δεν ξέρω... φαντάζομαι ότι είναι πάρα πολλά τα χρόνια που και οι γυναίκες μπηκαν στον χώρο του συγκεκριμμένου επαγγέλματος... άρα θα είναι το ίδιο αποδοτικές...:maria::maria::D

χαχαχα :D εγραψες!! :maria:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul