απορρυπαντικο για το πατωμα

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Υπάρχει κανενα απορρυπαντικο για το πατωμα που να μην γλυστρας;Τρεχει ο σκυλος στο σπίτι και πουουουφ! στον τοιχο.Ανοιγουν τα ποδια του σαν βατραχι.Δεν τον παιζω και τρεχει,αλλα κατι θα ακουσει,κατι θα δει ...θα παει τρεχοντας.Ξερετε καποιο τροπο που να μη γλυστρα;

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
καταρχήν τι πάτωμα έχεις? αν έχεις μάρμαρο, δυστυχώς ότι και να κάνεις γλυστράει.. εκτός αν θες να θαμπώσει λιγάκι και πάρεις ένα απλό υγρό για σφουγγάρισμα. εγώ το έκανα με παρκετίνη και βρισκόμουν κ εγώ στους τοίχους.. όταν το έκανα με απλό υγρό, θάμπωνε μεν αλλά δεν γλυστρούσε τόσο πολύ.

για τα πλακάκια δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάτι.. γιατί αυτά είναι φτιαγμένα να γλυστράνε :Ρ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Παιδιά, όλα καλά με την ασφάλεια των σκυλιών μας, αλλά δεν χρειάζεται να καταστρέψουμε και τα πατώματά μας. Βάλτε κομμάτια φθηνής μοκέτας όπου πατάει για να μην γλυστράει και στο τέλος ούτε καν πλύσιμο... πέταμα...

Kaipan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
49
0
πετρουπολη
κι εγο πλακακια εχω.
Ο γιατρος του μου ειπε πως επειδη καθαριζεται ευκολα ειναι μικρο το κακο που ισως παθει σε σχεση με τα τσισα που θα κανει πανω στη μοκετα και την βρωμια που γενικα θα μαζευτει εκει πανω, και πως αυτα ειναι πιθανως πιο επικινδυνα:confused:.

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
παιδια εγω εχω παρκε αλλα εχω βαλει και χαλια και δεν θα τα βγαλω μεχρινα μεγαλωσει το κουταβακι μου αλλα ειναι καποια σημεια που δεν καλυπτονται απο χαλια και η αληθεια ειναι ολτι δεν γλυστραει τραγικα..πρεπει να κανω κατι η επειδη στα περισσοτερα σημεια εχω χαλι δεν πειραζει..

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
Παιδιά, όλα καλά με την ασφάλεια των σκυλιών μας, αλλά δεν χρειάζεται να καταστρέψουμε και τα πατώματά μας. Βάλτε κομμάτια φθηνής μοκέτας όπου πατάει για να μην γλυστράει και στο τέλος ούτε καν πλύσιμο... πέταμα...
συμφωνώ κ επαυξάνω.. έχει πολύ φτηνες μοκέτες αν ψάξετε. και στις λαικές κάτι μικρά πατάκια. που μεν είναι ντεμοντέ, αλλά μέχρι να μάθει να μη τρέχει, είναι ιδανικές.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Παρε και φορα του καλτσακια,τα πουλανε οι κτηνιατροι(μοκετα στα ποδια δηλαδη;))και κολλα η ραψε κομματια παλιας σαμπρελας απο κατω,αν και μερικα εχουν λαστιχο απο κατω,επανω βαλε ελαστικο κορδονι η χαρτοταινια,ειναι λιγο μπελας το ολο αλλα πολυ καλο για το σκυλι.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Παρε και φορα του καλτσακια,τα πουλανε οι κτηνιατροι(μοκετα στα ποδια δηλαδη;))και κολλα η ραψε κομματια παλιας σαμπρελας απο κατω,αν και μερικα εχουν λαστιχο απο κατω,επανω βαλε ελαστικο κορδονι η χαρτοταινια,ειναι λιγο μπελας το ολο αλλα πολυ καλο για το σκυλι.
Αν το κανω αυτο βρε omarock θα τον ψαχνω και στους τοιχους,στις τζαμαριες...spiderman θα τον κανω?

:paja1::paja1::paja1::p

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Μπορείς να βάλεις στις πατούσες του paw wax για εκθεσιακούς σκύλους που μεταχειρίζονται όταν γλιστράει ο στίβος.

Κάποτε μου είχε πει ένας εκτροφεας ότι και η κόκα κόλα κάνει για αυτή τη δουλειά

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλυτερα spiderman παρα αναπηρο,η με κατεστραμενες αρθρωσεις και χιαστους.
Δεν ειναι για πλακα,η καλτσες πιστευω ειναι οτι καλυτερο.
Και στου τοιχους να ανεβει,τουλαχιστο θα εχει καθαρα ποδια:p:p:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog