απορια!!

bantzo

Member
31 Δεκεμβρίου 2009
19
0
εχω μια απορια που πιστευω οι πιο πολυ απο εσας το ειδατε και στις ειδησεις....
η ελληνικη αστυνομια πηρε γερμανικα ποιμενικα απο γερμανια σωστα????
1)γιατι εδω στην ελλαδα δεν εχουμε δηλ ικανους εκτροφεις να επερναν απο εδω τα σκυλια???
2)αν τα επερναν απο ελληνα εκτροφεα δεν θα εκανε καλυτερη τιμη στιν αστυνομια??ασε που πιστευω οτι θα χαριζε και κανενα κουταβακι..
3)αν αντιμετωπιζαν καποιο προβλημα αυριο μεθαυριο σε οποιοδηποτε σκυλο δεν θα απευθυνοντουσαν απευθειας στον εκτροφεα??
ας μου λυσει καποιος τιν απορια παρακαλω!!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν πήραν κουτάβια...πηραν μεγαλύτερα σε ηλικία σκυλιά τα οποία ήδη έχουν ξεκινήσει την εκπαιδευση τους..
Εξάλλου η Γερμανία έχει περισσότερη εμπειρία σε αυτά τα σκυλιά...και οι εκπαιδευτες τους για τέτοιες περιπτωσεις δεν συγκρίνονται με τους δικούς μας..
ΌΠως και με τα σκυλιά - οδηγούς...μέχρι πολύ πρόσφατα δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ στην Ελλάδα για να τα εκπαιδεύσει...

bantzo

Member
31 Δεκεμβρίου 2009
19
0
κατερινα εγω ακουσα αν δεν κανω λαθος οτι εφεραν τα σκυλια απο γερμανια και τα εκπαιδευσαν εδω εκπαιδευτες...
αν κανω λαθος να με διορθωση καποιος παρακαλω..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Με εκπαιδευτη ο οποίος ήρθε απο Γερμανια...και θα κάτσει Ελλάδα όσο χρειαστει για να επιβλεψει τη σωστη εκπαιδευση.

excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
39
Πάτρα
Σωστή η Κατερίνα, τα σκύλια αυτά είναι από συγκεκριμένα και εγκεκριμένα εκτροφεία, από την γέννησή τους μέχρι και την μέρα που θα μπουν στην υπηρεσία περνάνε από συγκεκριμένα στάδια ώστε να κοινωνικοποιηθούν και έπειτα εκπαιδευτούν σωστά. Τα σκυλιά αυτά είναι green όταν παραλαμβάνονται από τα εκτροφεία και η εκπαίδευσή τους γίνεται εδώ από Έλληνες εκπαιδευτές της Αστυνομίας

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Και επειδή οι γερμανοί εκτροφείς πρέπει να πουλήσουν και στην Ελλάδα, φροντίζουν να γίνονται διακρατικές συμφωνίες για την προμήθεια σκυλιών σε αστυνομία, στρατό κτλ. ;)

bantzo

Member
31 Δεκεμβρίου 2009
19
0
ετσι πιστευω και εγω κκρανις!!!
δεν πηστευω οτι η ελληνες εκπαιδευτες ειναι για να μαθουν μονο στα σκυλια μας το κατσε και το σηκο
αυτο το κανει οπιοσδηποτε...
και ερωτο με ποια κριτιρια γινετε καπιος εκπαιδευτης
εδω στην ελλαδα????

excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
39
Πάτρα
Εκπαιδευτής και όχι χειριστής τουλάχιστον για την αεροπορία που γνωρίζω γίνεσαι περνώντας κάποια σχολία και σεμινάρια στο εξωτερικό κυρίως γερμανία και αμερική

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog