καλημέρα σας!ειχα γράψει πριν καιρό οτι ήθελα να πάρω σκυλάκι.ακομα δεν εχω αποφασίσει τι ρατσα..αλλα το πιο πιθανον είναι να πάρω λαμπραντορ.Ειχα μιλήσει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για την απόκτηση σκύλου αλλα δεν τους αρεσε καθόλου η ιδέα.Σιγα σιγά αρχίζω και τους πείθω πιστεύω !!Αυτό που μου είπαν σε κάποια φάση είναι οτι αν πάρω δεν θέλουν να ασχοληθούν οι ίδιοι με τον σκύλο!Και σκέφτομαι εγω τώρα.... αν λείπω 8 ώρες απο το σπίτι που θα τον έχω τον σκύλο?Να γυρίζει μόνο του στο σπίτι αποκλείεται.Αν τον βάλω στο δωμάτιο μου χωρίς να κλείσω πόρτα και βάλω ένα πορτάκι σαν καγκελάκι που είναι..πιστεύεται οτι θα έχει πρόβλημα?Στο δωμάτιο έχω ένα σωρό καλώδια απο υπολογιστη,τηλεόραση και αλλα.Πιστεύεται οτι είναι επικίνδυνο?Απο την αλλη σκέφτομαι οτι θα βρωμάει το δωμάτιο αν τα κάνει εκει μέσα.Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί!Αυτό που πιστεύω πάντως είναι οτι μπορεί να λένε οι γόνείς οτι δεν θέλουν σκύλο αλλα είμαι σίγουρη οτι θα τον λατρέψουν απο την πρώτη μέρα και θα βοηθήσουν λίγο!Πιστεύεται οτι είναι καλή ιδέα να τον έχω μέσα στο δωμάτιο για όσο λείπω?