απογοητευση..

ntia-bill

Active Member
12 Μαϊου 2009
26
0
Γεια χαρα σε ολους στην παρεα.
..Εχω κανει ενα κακο ξεκινημα για μια αγορα σκυλου απο ενα εκτροφειο στο εξωτερικο.Μετα απο συζητηση με την εκτροφεα εκλεισα ενα σκυλι και
για να προχωρησουμε μου ζητησε μια προκαταβολη πρωτα και εγω την εστειλα.
Απο κει και περα εχει τρεις μερες που της ζητησα να δει τον λογαριασμο της και να με ενημερωσει για να προχωρησουμε περεταιρω,αλλα δεν παιρνω καμια απαντηση απο αυτην.
Εντωμεταξυ μου λενε οτι μου εφαγε τα χρηματα η κοπελα αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσε να ηταν σε θεση να το εκανε αυτο γιατι ηδη εχει το site της στο internet και επισης διατηρει και ενα forum.Eννοω σιγουρα την γνωριζει πολυς κοσμος και εχει επαφες και δεν θα ηταν καλο να συνεβαινε κατι τετοιο και να την κανω ρεζιλι..
Θα ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσε να παει κατι στραβα και αν ναι στην τελικη μπορω με καποιον τροπο να παρω τα χρηματα μου πισω??

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Υπομονή. Τρεις μέρες πέραασαν. Δεν είσαι η μόνη που τις στέλνει μηνύματα.
Αν περάσουν άλλες 2 και δεν απαντήσει, στείλε το μήνυμα πάλι (μήπως δεν το πήρε).
Βάλε κάτι χτυπητό στο θέμα του μηνύματος (να φαίνεται πως δεν είναι Spam).
Κάτι που να λέει τη φυλή του κουταβιού πχ.

Και ΦΥΣΙΚΑ θα την πάρεις τηλέφωνο (και αύριο αν δεν το έχεις κάνει αυτό ακόμη).

Δεν πιστεύω πως έχει λόγο να ανησυχείς πάντως. Αν είναι γνωστό εκτροφείο, δεν ρισκάρει τι φήμη της ούτε για (3,000 ευρώ προκαταβολή!).

Σου ζήτησε προκαταβολή για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κουτάβι (ή τουλάχιστον για κουτάβι από συγκεκριμένη γέννα) ή ΓΕΝΙΚΑ για κουτάβι από εκεί;;;; Θέλω να πω, το κουτάβι έχει γεννηθεί; Ξέρεις το pedigree του;

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
..Εχω κανει ενα κακο ξεκινημα για μια αγορα σκυλου απο ενα εκτροφειο στο εξωτερικο.
Από ποια χώρα?
Ελπίζω να μην μου πεις κανα Καμερούν ή Νιγηρια (ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! Ειναι η τελευταία μόδα στην απατεωνιά), διότι θα σε απογοητεύσω περισσότερο!

ntia-bill

Active Member
12 Μαϊου 2009
26
0
Οχι τηλ. δεν πηρα ακομη επειδη αυτο,ισως ειναι λιγο νωρις ακομη.Σημερα της εστειλα ενα δευτερο μειλ για να την πω οτι ανησυχησα και οτι περιμενω μια απαντηση.
Προκαταβολη εδωσα για ενα υπαρχων κουταβι που εχει στα τεσσαρων μηνων.
Αυτη τα εχει δηλωμενα στο f.c.i.,εχει pedigree και οι γονεις φαινονται στη σελιδα της.
Τα χρηματα τα εστειλα με μεταφορα μεσω e-banking απο την τραπεζα μου στην δικη της.
Χωρα Λιθουανια.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Για πες! Τι σκύλος είναι;
Δεν νομίζω οτι έχεις λόγο να ανησυχείς (πάρε όμως ένα τηλέφωνο και ζήτα της να σου στείλει φωτό για το φόρουμ μας!:p). Μιλάς Αγγλικά; Οι Λιθουανοί συνήθως μιλάνε πολύ καλά...

Με το καλό!:)

ntia-bill

Active Member
12 Μαϊου 2009
26
0
Shih tzu ειναι και το περιμενω πως και πως και με αυτο που εγινε αρχισα και απογοητευομαι..
Αγγλικα μιλαμε ναι.
Αν ερθει με το καλο θα σας γεμισω φωτογραφιες.προς το παρον και εγω μονο απο εκει το βλεπω

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Μην ταλαιπωρείσαι με τα mail, πάρε ένα τηλέφωνο να σου φύγει η ανησυχία. Μπορεί να συμβαίνουν χίλια δυο και να μην είδε καν το mail η κοπέλα (το πιθανότερο) και άδικα ανησυχείς.
Εγώ μόλις έστειλα τα χρήματα στη δικιά μου εκτροφέα (μέσω Western Union) αμέσως της τηλ να της πω ότι τα έστειλε, και μετά με ειδοποίησε και αυτή ότι τα πήρε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι