χτεσ το βραδυ η μαριλου δεν ξερω τι την ειχ επιασει δεν καθοταν πουθενα. την ειχα περιορσμενη στη κουζινα γαυγιζε την αφηνα ελευθερη μεσα στο σπιτι πηγαινε στην πορτα κ γαυγιζε την εβγαλα πισω στην αυλη εντωμεταξυ εβρεχε ο θεοσ με το θεο γαυγιζε.την μαλωνα καθοταν κατω για λιγο με το που πηαγινε στο δωματιο ξανα. τησ εδινα τα παιχνιδια τησ τιποτα τησ εδωσα να φαει μηπωσ πειναει τιποτα. χτε στο βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου κανομε αυτη τη δουλεια. δεν ξερω τι επαθε την ειχα παει κ βολτα νωριτερα παρολο που εβρεχε παιξαμ εμε τη μπαλα τησ. γιατι να το εκανε αυτο πρωτη φορα.
σασ εχω ζαλισει αλλα επειδη διαβασα πολλα εδω μεσα ψαχνω να βρω τι κανω λαθοσ βστε να μπορεσουμε να ζησουμε αρμονικα με τη μαριλου κ να μην εχω προβλημα ουτε απο τουσ δικουσ μου εμσα στο σπιτι ουτε απο τουσ γειτονεσ.
σασ εχω ζαλισει αλλα επειδη διαβασα πολλα εδω μεσα ψαχνω να βρω τι κανω λαθοσ βστε να μπορεσουμε να ζησουμε αρμονικα με τη μαριλου κ να μην εχω προβλημα ουτε απο τουσ δικουσ μου εμσα στο σπιτι ουτε απο τουσ γειτονεσ.
Last edited: