αναζητώντας μαλτέζ

mercy

Active Member
9 Οκτωβρίου 2012
36
0
καλησπέρα το τελευταιο καιρο ψαχνω για ενα μαλτεζακι εχω επικοινωνησει με πετ σοπ τα οποια και απερριψα μετα απο δικη σας συμβουλη παρήγγειλα από μια κυρία και ακύρωσα την παραγγελία μετα απο δική σας συμβουλή .. σημερα βρη΄κα στο ιντερνετ εναν εκτροφέα στην Αθηνα με τον οποιο μιλησα μαζι του και απο οτι μ ειπε τα μαλτεζακια δεν τα εκτρεφει αλλατα φερνει απο Τσεχία! μπορει να μου το στειλει την τεταρτη με χαρτια καθαροαιμιας τσιπακι και διαβατηριο!! αλλα δεν μπορω να επισκεφτω το μεροσ για να δω αν λειτουργει σωστα το ολο θεμα! ποια ειναι η γνωμη σας!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Δεν είναι εκτροφέας είναι κουταβοεισαγωγέας και δεν ξέρεις αν τα φέρνει από εκτροφείο ή από puppy mills. Και εδώ που τα λέμε εκτροφέας δύσκολα θα δώσει το κουτάβι του σε εισαγωγέα οπότε τι μας μένει; Το puppy mill..Θα έλεγα ούτε από εκεί να μην το πάρεις, και αν θέλεις τόσο πολύ μαλτέζ και μόνο και δεδομένου ότι δεν υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα από όσο ξέρω πρέπει να είσαι και προετοιμασμένος να βρεις εκτροφείο εσύ στο εξωτερικό και να το φέρεις από εκεί. Μην ενδώσεις παρόλο που το θέλεις τόσο, κάνε υπομονή και θα ανταμοιφθείς!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Puppy mills ή το πάρεις από pet shop είτε από αυτό τον <εκτροφέα> εισαγωγέα και δεν ξέρω τι άλλο το ίδιο πράγμα είναι!

Μακριά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi