αναζητόντας τη γνώση

Andag

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2009
80
0
Αθήνα
πριν 2 μέρες ξεκίνησε η συμβίωση μου με τον mark ένα κουτάβακι που βρήκα στο δρόμο. αποφάσισα να προσπαθήσω να τον κρατήσω ειδικά λόγω του καλού χαρακτήρα του, της κατανόησης του και της αγάπης του. ψάχνω λοιπόν ένα γενικό καλό βιβλίο για την βασική εκπαίδευση ενός κουταβιού. όποιος γνωρίζει..... :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Τελικά, αρσενικό ήταν; Είχε δίκιο η μαμά σου που έβλεπε ..πουλάκι; :)

Andag

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2009
80
0
Αθήνα
αποφάσισα να πάρω το «Η Τέλεια εκπαίδευση» (The perfect puppy) της Gwen Bailey. γνωρίζουμε εκδόσεις ή βιβλιοπωλείο να το παραγγείλω? επίσης πώς μπορώ να υπολογίσω το τελικό βάρος του mark? σόρρυ για το Off topic αλλά θέλω crate και προσπαθώ να υπολογίσω μέγεθος... τώρα πρέπει να είναι 7-8 και είναι 2 - 2,5 μηνών περίπου.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
περιμενε λιγο ακομη με το κλουβι να δεις πως παει με την αναπτυξη του.απο την αλλη,μπορεις να παρεις απευθειας το πιο μεγαλο,οπωτε οπως κ να αναπτυχθει θα ειναι ανετα στα σιγουρα!κοντα στους 8 μηνες θα μπορεις να πεις πιο σιγουρα το ποσο θα γινει.οπωτε η υπομονη,η αγορα στην τυχη.

Andag

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2009
80
0
Αθήνα
σήμερα πήγαμε κτηνίατρο για τα εμβόλια.. κάνα 30κιλο μου είπε άρα αγόρασα το large. με το αμάξι να δώ τι θα κάνω με βλέπω να βάζω και τις βαλίτσες μέσα στο crate γιατί στο πόρτ μπαγκάζ με τίποτα :)

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Μπράβο Andag, που το μάζεψες το σκυλάκι!
Καλή συμβίωση να έχετε!
Πάντως κι ο δικός μου που είναι 30 κάτι κιλά και θα φτάσει τα 35, (οπότε στα ίδια είμαστε)
πληροφορήθηκα από το φόρουμ για ζώνη αυτοκινήτου και του την πήρα! (ούτε σε δικό μας αμάξι χωράει crate, αφού δεν είναι station wagon λογικό!
αν στο αμάξι σου δεν χωράει το crate, λοιπόν, υπάρχει και σχετικό θέμα να διαβάσεις! Μεταφορά & ασφάλεια...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
σήμερα πήγαμε κτηνίατρο για τα εμβόλια.. κάνα 30κιλο μου είπε άρα αγόρασα το large. με το αμάξι να δώ τι θα κάνω με βλέπω να βάζω και τις βαλίτσες μέσα στο crate γιατί στο πόρτ μπαγκάζ με τίποτα :)

Βάλε ένα προσταυτικό κάλυμα στα πίσω καθίσματα και μάθε τον από μικρό να κάθεται εκεί με ζώνη ασφαλείας.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
εμ..θέλω να μάθω τη γνώμη σας για μια συγκεκρημένη σειρά εκδόσεων,έχω 2 βιβλία...αλλά επιτρέπεται να πω δημόσια τις εκδόσεις και τα βιβλία μου?δε θα θεωρηθεί διαφήμιση?

Andag

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2009
80
0
Αθήνα
την βρήκα την λύση τελικά. επειδή το golf δεν είχε χώρο ούτε για οδοντόβουρτσαμε με το large το άλλαξα με το medium και όλα καλά... μπορεί να μου πεί κάποιος ποιό βιβλιοπωλείο έχει το η "τέλεια εκπαίδευση"? το The Puppy Well Being Training System χρήσιμο και εύκολο ευχαριστώ για την πληροφόρηση ;)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λογικά όλα τα βιβλιοπωλεία αν δεν το έχουν θα μπορούν να το παραγγείλουν!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Νομίζω το είχα πετύχει κάποτε στο site της Πρωτοπορίας ή του Παπασωτηρίου.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
"To τέλειο βιβλίο για την εκπαίδευση σκύλων" εκδόσεις Καρακωτσογλου
και απο τις ίδιες εκδόσεις ένα βιβλίο για μπόξερ