αναζητηση για σιχ τσου....

19 Ιανουαρίου 2014
7
0
καλησπερα!ειμαστε οικογενεια με εναν μικρο στα 4 κ μια μπεμπα που ερχεται...εχουμε ψαξει παρα πολυ κ πλεον δν ξερουμε πως κ ποιον να εμπιστευτουμε για την αποκτηση ενος σιχ τσου...απο τον κοε δν μας εδωσαν καποια απαντηση για αυτην τη ρατσα...μπορειτε να μας βοηθησετε???δν θελουμε πετ σοπ ουτε ασχετους που βαζουν απλα αγγελιες στο ιντερνετ η γερνουν κουταβια οποισδηποτε ρατσας απο το εξωτερικο αγνωστου στοιχειων κ υγειας....ευχαριστω!να σας πω εκ των προταιρων οτι θελουμε ρατσα που να μην μαδαει πολυ λογω ασθματος του μικρου... γι'αυτο κ δν κοιταμε για ημιαιμο!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς ήλθατε!
Αρχικά μπράβο που το ψάχνετε και ξέρετε που να απευθυνθείτε για έναν υγιή καθαρόαιμο σκύλο!!
Δυστυχώς δεν υπάρχουν αναγνωρισμένοι εκτροφείς shih tzu στην χώρα μας.. αν σε ενδιαφέρει μόνο αυτή η φυλή μπορείς να την αναζητήσεις μόνο στο εξωτερικό!
Άλλες μικρόσωμες φυλές που δεν μαδάνε σχεδόν καθόλου είναι τα:
κανίς-poodle
maltese
yorkshire
Αυτές μου έρχονται τώρα στο μυαλό, που έχουμε εκτροφεία και εδώ!

Εντελώς πληροφοριακά να προσθέσω ότι σε πολλά καταφύγια αδέσποτων θα βρείτε πολλά μικρόσωμα σκυλάκια παρατημένα "ρατσάτα" που δεν μαδάνε!
Αυτό το λέω σε περίπτωση που το μοναδικό σας πρόβλημα είναι το μάδημα!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
εε, δεν είπα ότι είναι εύκολο αλλά δεν μπορεί να το κάνει άλλος για σένα. Πρέπει να τους μιλήσεις ή να στείλεις e-mail, αλλά για να μπορείς να κρίνεις σωστά πρέπει πρώτα να διαβάζεις για αυτή τη φυλή για να γνωρίζεις τι πρέπει να προσέξεις πχ. ποιες είναι οι πιο συχνές κληρονομικές παθήσεις της φυλής, κ.α.

19 Ιανουαρίου 2014
7
0
εχουμε μπερδευτει πολυ...για σκυλακια που δν μαδανε ειχαμε δει τα σιχ τσου τα κανις τα μαλτεζ κ τα σναουτσερ τουλαχιστον αυτα μας ενδιεφεραν....ομως δν μπορεσαμε να βρουμε καποιο ποιοτικο κουταβι λιγοτερο απο 500 ευρω...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
εχουμε μπερδευτει πολυ...για σκυλακια που δν μαδανε ειχαμε δει τα σιχ τσου τα κανις τα μαλτεζ κ τα σναουτσερ τουλαχιστον αυτα μας ενδιεφεραν....ομως δν μπορεσαμε να βρουμε καποιο ποιοτικο κουταβι λιγοτερο απο 500 ευρω...
κ ουτε θα μπορεσετε....

λιγοτερο από 500? στο υπογραφω οτι δεν παίζει!

19 Ιανουαρίου 2014
7
0
οπως σας ειπα εχουμε κ την δικη μου γεννα κ ετσι θα φυγουν αρκετα χρηματα εκει,μακαρι να μπορουσα να διαθεσω περισσοτερα...κ οσο κ αν κανουμε εμεις υπομονη,εχουμε το γιο μου που καθε μερα γυριζει απο το σχολειο κ κλαιει π ακομα δν πηραμε σκυλακι κ του λεμε πως οπως η μαμα ετσι κ η σκυλιτσα το εχει ακομα στην κοιλιτσα της...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
οπως σας ειπα εχουμε κ την δικη μου γεννα κ ετσι θα φυγουν αρκετα χρηματα εκει,μακαρι να μπορουσα να διαθεσω περισσοτερα...κ οσο κ αν κανουμε εμεις υπομονη,εχουμε το γιο μου που καθε μερα γυριζει απο το σχολειο κ κλαιει π ακομα δν πηραμε σκυλακι κ του λεμε πως οπως η μαμα ετσι κ η σκυλιτσα το εχει ακομα στην κοιλιτσα της...
Ειρηνάκι χωρις παρεξηγηση αλλά μηπως σας χορευει ο γιος σου? Δεν παιρνουμε σκυλι ΠΟΤΕ για τα παιδια. Ειμαι ευτυχισμένη που η μάνα μου, με αγνοούσε οταν σφάδαζα στο κλαμα μικρη για τον ιδιο λόγο.

Οποτε θα σου προτεινα, να γεννησεις με το καλο, να μπείτε σε μια σειρά με τη μπέμπα και μετά με τα οικονομικά σας πιο ανετα, να ψαξετε σωστά για το κουταβάκι σας.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
ειρηνάκι, σκέφτηκες ποιος θα ασχολείται με το κουτάβι όταν εσύ θα έχεις να ασχοληθείς με 2 μωρά, θα σου μένει καθόλου χρόνος?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.795
8.003
ειρηνάκι, σκέφτηκες ποιος θα ασχολείται με το κουτάβι όταν εσύ θα έχεις να ασχοληθείς με 2 μωρά, θα σου μένει καθόλου χρόνος?
Πολύ σωστή παρατήρηση. Μην πάρεις σκύλο επειδή κλαίει ο μικρός και το θέλει. Περίμενε να ξεπεταχθεί και το δεύτερο παιδάκι σου και αποφασίζεις τότε. Ξέρεις πόσα σκυλιά βρέθηκαν στα αζήτητα επειδή τα πήραν για ένα καπρίτσιο του παιδιού τους?

19 Ιανουαρίου 2014
7
0
εχω τον αντρα μου που τα λατρευει...ειναι διατεθημενος να του πλενει ακομα κ τα δοντια...οσο για τον μικρο ναι του εχουμε αδυναμια αλλα σκυλακι θελουμε ολοι...απο τη μερα που μπηκαμε στη διαδικασια αφου φιλοξενησαμε το σναουτσερ μιας φιλης ακομα κ στον υπνο μας κουταβια διαλεγουμε....ειδικα ο αντρας μου εχει μαθει ενα σκασμο ρατσες.....

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να μεγαλώνει ένα παιδί με έναν σκύλο . Από την άλλη αυτό προϋποθέτει σκέψη και θα έλεγα να βάλετε κάτω το πρόγραμμά σας και να δείτε εάν υπάρχουν ελεύθερες ώρες για την ενασχόλησή σας με το ζωντανό . Δεν θα ήταν άδικο να καταλήξει σε κάποια φιλοζωική ή κάπου χειρότερα ;

Τώρα είδα το παραπάνω πόστ σου . Όσο για το θέμα των χρημάτων αν έχετε αποφασίσει , καλύτερα να στραφείτε σε ένα καταφύγιο διότι με 500 ευρώ είναι σχεδόν απίθανο να αποκτήσει με τον σωστό τρόπο έναν σκύλο .

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ειρήνη ακούγεστε για μια οικογένεια που ξέρει τι θέλει και έχει όλη την όρεξη και την διάθεση να μάθει κι άλλα!
Καταλαβαίνω πολύ καλά και εσάς που θέλετε ένα σκυλάκι και το παιδάκι γιατί κι εγώ έτσι ήμουν!
Το καλύτερο θα έλεγα κι εγώ πως είναι, να περιμένεις λίγους μήνες ακόμα μέχρι να γεννήσεις με το καλό και τότε να μαζέψετε λίγα χρήματα παραπάνω γιατί εκτροφικό σκυλάκι με 500€ και κάτω, πολύ δύσκολα θα βρείτε, αν βρείτε!
Μέχρι τότε φυσικά μπορείς να βρεις μια λίστα εκτροφείων από τον κοε με τις φυλές που θέλεις να κοιτάξεις ώστε να επισκεφτείς και να συζητήσεις με τους εκτροφείς, να δείτε τα σκυλάκια από κοντά, να τους πεις τι ζητάς να σου πουν κι αυτοί δυο πράγματα και να καταλήξετε κάπου! Έτσι κι αλλιώς δεν είναι και σίγουρο πως υπάρχει γέννα τώρα για να το πάρετε τόσο άμεσα!
Όσο για τον μικρούλη μπορείτε να του εξηγήσετε ποια είναι η διαδικασία και πως επειδή ψάχνετε ένα υγιές σκυλάκι θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα μέχρι να το βρείτε! :)

jimmynet

Well-Known Member
26 Μαϊου 2008
74
0
Απίστευτος χαρακτήρας που έζησε μαζί μας μέσα στο σπίτι για πολλά χρόνια είναι και το West Highland Terrier
Και δεν είδαμε ποτέ τρίχα στο σπίτι

Στάλθηκε από το GT-P3100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
ομως δν μπορεσαμε να βρουμε καποιο ποιοτικο κουταβι λιγοτερο απο 500 ευρω...
Εκτροφικό με 500 €; Με τίποτα. Σε κανένα καταφύφειο όμως μπορείτε να βρείτε κάποιο σκυλάκι μου ψιλομοιάζει στη φυλή που αναζητάτε χωρίς να πληρώσετε καθόλου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.302
Μέλη
20.063
Νεότερο μέλος
Emmyg