αλλαγή από puppy σε adult

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
Γεια σας θέλω να ρωτήσω ποτέ πρέπει να αρχίσω να δίνω τροφή για ενήλικες στη σκυλίτσα έχω ένα θηλυκό Λαμπραντόρ πριν λίγες μέρες έγινε ενός έτους μέχρι τώρα τις έδινα acana large breed και σκέφτομαι να της δώσω orijen αυτή με τα ψάρια . Η απορία μου είναι να την αλλάξω η να συνεχίσω μερικούς μήνες ακόμη με την puppy θα μεγαλώσει κι άλλο η τέλειωσε η ανάπτυξη της ?

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Γιατί να πας σε ψάρια και με πρωτείνη 38%?
Six Fish Dog | Orijen
Αμα του αρέσει η τροφή που τρώει και δεν του δημιουργεί προβλήματα έχει παραπλήσιους κωδικούς με ίδια σχεδόν συστατικά με αυτή που τρώει chicken & burbank potatο και wild prairie που είναι για όλα τα στάδια ηλικίας.

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
Γενικά δεν έχει πρόβλημα με το φαι ότι και να της δώσω θα το φάει απλά έλεγα για orijen και καλά πως είναι πιο καλή. Γιατί το λες αυτό με την πρωτεϊνη δεν είναι καλό πού έχει τόσο

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Εγώ πάντως δεν θα έδινα πάνω απο 30-32% πρωτείνη σε σκύλο που ζεί σε μεσογειακό κλίμα και μάλιστα άνοιξη/καλοκαίρι, τώρα τι κάνουν στον Καναδά δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει.
Ασε που απο κοτόπουλο θα πάς σε ψάρια και θα του ανακατέψεις το στομάχι, πάρε και ένα άρθρο να διαβάσεις Rotating Dog Food | Should You Change Your Dogs Food Regularly? | Dog Nutrition
Εχει παραπλήσιους κωδικούς η ακανα όπως junior, wild prairie, chicken potato που θα είναι εύκολη η μετάβαση.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
θα μεγαλώσει κι άλλο η τέλειωσε η ανάπτυξη της ?
Η ανάπτυξη σε μέγεθος (πχ ύψος) ενός σκύλου,είναι μέχρι τους 12-14 μήνες περίπου. Από εκεί και μετά, συνεχίζει να "δένει" σαν ζώο, δηλαδή ισχυροποιείται το μυϊκό του σύστημα,αρθρώσεις, γιά 6-8 μήνες περίπου.

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
τελικα δεν την αλλαξα τροφη ακομα αλλα τωρα που εγινε 14 μηνων λεω να της δωσω τροφη για ενηλικους σκυλους τλκ ειμαι αναμεσα σε ACANA RANCHLANDS η ACANA GRASSLANDS απο οτι ειδα η μονη διαφορα ειναι στη γλουκοζαμινη χονδροιτινη τι ρολο παιζουν αυτα τα δυο κι ποια προτεινετε ?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog