αγορα αγγλικου ποιμενικου

sam23

Member
15 Ιουλίου 2015
5
4
45
Καλησπερα σε ολους!!!ενδιαφερομαι ν αποκτησω εναν αγγλικο ποιμενικο!!!γνωριζει καποιος κανενα εκτροφεα;;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Θα πρέπει να μιλήσεις με τον ΚΟΕ, να σου δώσει στοιχεία.
Εχεις άφθονο ελεύθερο χρόνο;

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Νομιζω καποιος κυριος Λυκουργος Ζουμπουλιδης ειναι εκτροφεας bobtail,μην σε παρω στον λαιμο μου,εξακριβωσε το αν θελεις.Απο οτι ειδα σε ενα βιβλιαρακι απο μια περυσινη εκθεση ειχε ενα σκυλι διαγωνιζομενο παντως.

Βασικα ισως μπερδευομαι,αλλα υπαρχουν δυο αγγλικοι ποιμενικοι ; Τα βοβταιλ ειναι τα παλια ποιμενικα ; Αν δεν ενδιαφερεσαι για βοβ γραψε λαθος :p

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι δυσκολο να βρεις εκτροφεις και ιδιοκτητες αυτης της φυλης στην Ελλαδα... Προσπαθησε να βρεις εκτροφεις σε εκθεσεις, τα συγκεκριμενα σκυλια εχουν τριχωμα για εκθεσεις, ελπιζω να εχεις χρονο για αυτο!

Υ.Γ: Συγγνωμη για τους τονους αλλα γραφω απο κινητο...:whistle:

Last edited:
  • Like
Reactions: sam23

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
Νομιζω καποιος κυριος Λυκουργος Ζουμπουλιδης ειναι εκτροφεας bobtail,μην σε παρω στον λαιμο μου,εξακριβωσε το αν θελεις.Απο οτι ειδα σε ενα βιβλιαρακι απο μια περυσινη εκθεση ειχε ενα σκυλι διαγωνιζομενο παντως.

Βασικα ισως μπερδευομαι,αλλα υπαρχουν δυο αγγλικοι ποιμενικοι ; Τα βοβταιλ ειναι τα παλια ποιμενικα ; Αν δεν ενδιαφερεσαι για βοβ γραψε λαθος :p

Και εγω μετα απο μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ μπερδευτηκα... sam23 μπορεις να ξεκαθαρισεις αν αναφερεσαι στα bobtail (η αλλιως παλιους αγγλικους ποιμενικους) η σε αλλο ειδος αγγλικων ποιμενικων;:confused:

sam23

Member
15 Ιουλίου 2015
5
4
45
Θα πρέπει να μιλήσεις με τον ΚΟΕ, να σου δώσει στοιχεία.
Εχεις άφθονο ελεύθερο χρόνο;
Τι εννοεις αν εχω αφθονο ελευθερο χρονο;;

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Τι εννοεις αν εχω αφθονο ελευθερο χρονο;;
Δεν ξερω αν εννοει αυτο η Μαρεκο,αλλα γενικα ως φυλη τα βοβταιλ χρειαζονται νομιζω πααααρα πολυ περιποιηση,χωρια φυσικα ολα τα αλλα που θα χρειαζοταν να κανεις και με ενα οποιοδηποτε αλλο σκυλι,οπως εκπαιδευση,βολτες,κτλ.

• Like
Reactions: mareco

sam23

Member
15 Ιουλίου 2015
5
4
45
Δεν ξερω αν εννοει αυτο η Μαρεκο,αλλα γενικα ως φυλη τα βοβταιλ χρειαζονται νομιζω πααααρα πολυ περιποιηση,χωρια φυσικα ολα τα αλλα που θα χρειαζοταν να κανεις και με ενα οποιοδηποτε αλλο σκυλι,οπως εκπαιδευση,βολτες,κτλ.
Κοιταξε ημουν κατοχος ενος chow chow οποτε λιγο πολυ ξερω τι σημαινει τριχα κ οχι μονο..δυστυχως τον εχασα νωρις(2,5 χρ).

sam23

Member
15 Ιουλίου 2015
5
4
45
Παιδια πηγα χθες κ τα ειδα απο κοντα(του Λυκουργου)!ειναι ολα τα λεφτα!!!πολυ τριχα ομως αλλα μ αρεσει..ελπιζω να βρω συντομα κουταβι!!!!ευχαριστω για την βοηθεια σας!καλημερα!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα