S S_VERA New Member 5 Μαρτίου 2011 1 0 5 Μαρτίου 2011 #1 γεια !! ενδιαφερομαι για δαλματιας! μου αρεσουν πολυ εδω και καιρο θελω να αποκτησω ενα!
kasi Well-Known Member 17 Φεβρουαρίου 2009 3.081 1.091 Αθηνα - www.facebook.com 5 Μαρτίου 2011 #2 Και εμενα μαρεσουν πολυ!!!!!!!!!!!!! .. αλλα δεν μου ταιριαζει το lifestyle τους και μαλλον δεν μπορω να του προσφερω ολα οσα χρειαζεται .. Εσυ πως και τα διαλεξες? εχεις καταληξει? θα παρεις? για λεγε... για λεγε...
Και εμενα μαρεσουν πολυ!!!!!!!!!!!!! .. αλλα δεν μου ταιριαζει το lifestyle τους και μαλλον δεν μπορω να του προσφερω ολα οσα χρειαζεται .. Εσυ πως και τα διαλεξες? εχεις καταληξει? θα παρεις? για λεγε... για λεγε...
Sofouli Well-Known Member 3 Σεπτεμβρίου 2010 6.243 526 Λάρισα 5 Μαρτίου 2011 #3 Kαλώς ήρθες! Τι γνωρίζεις για τα δαλματίας και πως κατέληξες στην φυλή αυτή; Ελπίζω να γνωρίζεις ότι είναι "δύσκολα" σκυλιά. Διάβασε εδώ
Kαλώς ήρθες! Τι γνωρίζεις για τα δαλματίας και πως κατέληξες στην φυλή αυτή; Ελπίζω να γνωρίζεις ότι είναι "δύσκολα" σκυλιά. Διάβασε εδώ