ένα αδέσποτο Ρουμπίνι!

eugpatrinou

Active Member
9 Ιουλίου 2013
29
0
Πάτρα
Γειά σε όλους!
Είμαι η Τζένη, μένω στην Πάτρα, κάνω Διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και μόλις προχτές έγινα μαμά!! Το μικρό Ρουμπίνι (2.5 μηνών περίπου) βρέθηκε απρόσμενα στα χέρια μου και ήδη μας έχει πάρει τα μυαλά! Η μικρούλα τριγύριζε φοβισμένη στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου μέχρι που την χτύπησε ένας ποδηλάτης, ο οποίος και την εγκατέλειψε. Για καλή της τύχη το συμβάν έγινε ακριβώς μπροστά στο σπίτι μου και με μάρτυρα τον πατέρα μου ο οποίος και με φώναξε να την μαζέψουμε. Ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει πολύ, μόνο λίγο στο πίσω αριστερό της ποδαράκι, αλλά στο σωματάκι της ήταν εμφανή σημάδια άσχημης ζωής (δε θα πω κακοποίησης, πώς είναι δυνατόν να κακοποιήσεις μια τόσο όμορφη ψυχούλα) καθώς είναι κομμένη η ουρίτσα της και έχει μικρές ουλές στα πλευρά της. Εκτός των άλλων, η Ρούμπι ήταν γεμάτη τσιμπούρια και ψύλλους. Αμέσως με τη βοήθεια γειτόνων η Ρούμπι ψεκάστηκε και μόλις σήμερα έκανε την 1η της επίσκεψη σε γιατρό, όπου με μεγάλη περηφάνια μπορώ να πώ πως δεν παραπονέθηκε καθόλου! Η μικρή μου πάσχει και από ψωρίαση, αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ υγιής! Περιμένω με αγωνία να την κάνω το 1ο της μπάνιο και να της φορέσω το ροζ κολάρο που της έφτιαξα!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Μπράβο σου βρε Τζένη (και στον μπαμπα επίσης). Όλα θα πάνε καλά ;)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Καλως ηρθατε στο φορουμ!
Τυχερη η μικρουλα που την βρηκες! Φωτογραφιες να ανεβασεις να την θαυμασουμε!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Μπράβο σας Τζένη, οικογενειακώς.

Το ρουμπινάκη σας, θα σας ανταμείξει και με το παραπάνω, για το καλό που της κάνατε.

Και...θα είμαστε κι εμείς εδώ :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Να την χαίρεσαι Τζένη!
Μπράβο στον μπαμπά σου και σε σένα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Συγχαρητηρια και σε εσενα και στον πατέρα σου!!! Θέλουμε αμεσα φωτογραφίες και του σκύλου και του κολάρου που εφτιαξες!!!

Αντε να σας δούμε και από κοντά, οι Πατρινοι!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Tελικα μερικα μωρα γεννιουνται με αστρο πανω στο κεφαλακι τους!!

Να τη χαιρεστε!! περιμενουμε πολλες φωτος :D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μπράβο σας οικογενειακός...να την χαίρεσται και βάλε μας και καμια φώτο να την δούμε καλέ!;)

eugpatrinou

Active Member
9 Ιουλίου 2013
29
0
Πάτρα
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!! Είναι η πρώτη μας εμπειρία με σκυλάκι και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, αλλά και λίγο αγχωμένοι! Φοβόμαστε μην πάθει τίποτα ή μη μας φύγει, ιδιαίτερα τη νύχτα που είναι κ μόνη της στη βεράντα!

eugpatrinou

Active Member
9 Ιουλίου 2013
29
0
Πάτρα
Έβαλα και μερικές φωτογραφίες! Είναι ακόμα αμπανιάριστη και ταλαιπωρημένη, αλλά είναι γλυκιά σαν καραμέλα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Δεν μπορείς να την βάλεις μέσα στο σπίτι; Αμαρτία δεν είναι, να πάει κάτι στραβά, μετά από τόσα;

eugpatrinou

Active Member
9 Ιουλίου 2013
29
0
Πάτρα
Νομίζω πως σήμερα θα τη βάλω μέσα. Μέχρι χτές το βράδυ την είχαμε στη βεράντα μέσα στο παιδικό μου θέατρο σκιών (είναι η καλύτερη λύση μέχρι να φτιάξουμε το δικό της σπιτάκι), γιατί ακόμα είχε πολλά τσιμπούρια και ψύλλους πάνω της.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Μέχρι χτές το βράδυ την είχαμε στη βεράντα μέσα στο παιδικό μου θέατρο σκιών
!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμα ο άνθρωπος έχει δημιουργική φαντασία, βρίσκει τις καλύτερες λύσεις :D

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Το Ρουμπινάκι σας είναι ΚΟΥΚΛΑ και με τεράστιες προοπτικές - σου το υπογράφω, μόλις συνέλθει δε θα πιστεύετε στα μάτια σας! Το πιο όμορφο κορίτσι...

Και εγώ προτείνω να την βάλετε μέσα, έστω σε μια ψηλή κούτα, με κουβερτάκι/σεντονάκι. Όσο για τα τσιμπούρια, δες τί θα σας πει και ο κτηνίατρος, όλα φτιάχνουν!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Kουκλα!
Βαλτη μεσα στο σπιτι, να νιωθει κι εκεινη ασφαλεια ;)

Κι εγω οταν βρηκα τη δικια μου την εβγαλα εξω στο μπαλκονι το βραδυ, γιατι εχω κι αλλα 7 ζωντανα και φοβηθηκα για ψυλους, μολις ομως μου εξυσε το τζαμι, δεν το σκεφτηκα δευτερη :p

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Καλώς ήλθατε και μπράβο για την συμπεριφορά σας :D Είναι πανέμορφη!!! :D Με το καλό να έρθετε και σε κάποια συνάντησή μας να σας γνωρίσουμε :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλώς ήρθατε και συγχαρητήρια για την ανθρωπιά σας! Ρουμπινάκι, είσαι τυχερή!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα