Ωχ!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Καλά, χρειάζομαι συμβουλή τάχιστα! Πήγα σήμερα και έφερα μια ωραιότατη και ακριβότατη κασέλα από κέδρο για την κρεβατοκάμαρά μου. Ε, αυτό το χαμένο έμαθε προφανώς πως να την ανοίγει (με το κεφάλι του) και φοβάμαι πρώτον μην πάθει τίποτα και δεύτερον μη μου βγάλει διάφορα από μέσα και μου κάνει τα σεντόνια και τις πετσέτες μαντάρα.

Τι να κάνω να τον σταματήσω? Φοβάμαι να τον αφήσω μόνο με την κασέλα αύριο το πρωί που πάω στη δουλειά μου! Έχω καταντήσει να έχω όλες τις πόρτες κλειστές! Σκέτο θηρίο κατάντησε! Και ναι μεν κλαψούρισε σήμερα μόνον 2% απ' ό,τι συνηθίζει χάρη στη Noela (καλό να 'χει), αλλά είχα βγει έξω προηγουμένως (για να φέρω την κασέλα) και τον βρήκα (δεν έχει το Θεό του το μικρό τέρας) να έχει σκαρφαλώσει στον πάγκο της κουζίνας (που ΔΕΝ τον αφήνω να το κάνει), πήρε το μεγάλο φάκελο με τη Splenda (ξέρετε τι είναι αυτό, έτσι?), την έσουρε στο σαλόνι, έχυσε κάμποσο στο χαλί και τον βρήκα να τη γλύφει μακαρίως!!!!!

Καλά που δεν έχει θερμίδες δηλαδή διότι θα με καθαρίσει η κτηνίατρός του όταν τον ξαναδεί! Αν και δεν ξέρω τι μπορεί να πάθει ο τύραννος!

Ξέρετε τίποτα περί αυτού, ή πώς να τον αφήνω μεν στην κρεβατοκάμαρα όπου μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα και να μη μου πειράζει την κασέλα? Όχι τίποτ' άλλο αλλά δε θα έχω πλέον πού να τον κλειδώνω διότι στη βιβλιοθήκη δεν τον αφήνω και στον ξενώνα θα μου τα κάνει πάλι χάλια!

Α ναι, επίσης κλείνω όλα τα μπάνια σχολαστικά διότι το μικρό τερατίδιο πήγε μια φορά και έφαγε μια πλάκα σαπούνι! Μοσχομύριζε κιόλας η αναπνοή του. Την άλλη μέρα έβγαλε φυσικά τα άντερά του αλλά συνήθισε! Την επόμενη φορά που έφαγε σαπούνι δεν έπαθε τίποτα! Κοντεύω να μουρλαθώ με το να κλείνω τα πάντα! Και σήμερα ευτυχώς που τον έπιασα στο τσάκα διότι δεν είχα κλείσει, φαίνεται καλά το μπάνιο, αμερικάνικη πόρτα είναι, άρα εύκολο να ανοίξει και το απαίσιο είχε βουτήξει το σωληνάριο με την κρέμα για τα μαλλιά μετά το βάψιμο (για να μη χαλάει το χρώμα) και την έφερε με περηφάνεια να τη φάει!!!!!

Θα το πνίξω!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι είναι η Splenda?
Τι να κάνω να τον σταματήσω?
Για αρχή απαγόρευσέ του την πρόσβαση στην κρεβαροκάμαρα όταν δεν είσαι εσύ εκεί! Σάρα το έχεις κακομάθει και δεν του κάνεις καλό...
Όλα αυτά που τρώει από το μπάνιο σου μπορεί να τον σκοτώσουν.
ΠΡΟΣΕΧΕ! Άφηνε τα πάντα σε σημεία μη προσβάσιμα από το σκύλο.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Kαι εγω σαν υστερικος κλεινω τις πορτες απο μπανια,δωματιο αδερφης μου(ειναι σαν χοιροστασιο εκει μεσα) παρ ολο που δεν παιρνει ευκολα πραγματα για να μασουλησει.

Sara,
αν βαλεις στη κασελα μια απο αυτες τις ασφαλειες που βαζουν για τα μωρα ωστε να μην ανοιγουν ντουλαπια?
Ειναι πολυ ευκολο να το τοποθετησεις.Αρκει φυσικα να μην μασησει και αυτο...:paja1:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι να κάνω να τον σταματήσω? Φοβάμαι να τον αφήσω μόνο με την κασέλα αύριο το πρωί που πάω στη δουλειά μου! Έχω καταντήσει να έχω όλες τις πόρτες κλειστές!
Δεν χρειάζεται να κλείνεις όλες τις πόρτες. Κλείσε το σκύλο σε ένα δωμάτιο (που θα έχεις διαμορφώσει καταλλήλως) μέχρι να επιστρέψεις από τη δουλειά σου. :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Παίδες, thanks, αλλά δωμάτιο yok! Τα δυνατά δωμάτια είναι: αποθήκη που ναι μεν μεγάλη αλλά δεν έχει παράθυρο, αλλά έχει (ωιμέ!) το φαΐ του κυρίου. Χτες που πήγα να φέρω τη σκούπα να μαζέψω τη χυμένη Splenda (γκκκκκρρρρρρρρρρ, κωλό-Κυλο [ΤΜ]!), λίγο έκανα να γυρίσω και τον βρήκα με τη μουσούδα χωμένη μέσα στο τσουβάλι με το σκυλόφαγο (γκκκκκκκκκκρρρρρρρρρρρρρρρ, κωλό-Κυλο!). Μετά έχουμε τρεις κρεβατοκάμαρες: ξενώνα (με ΤΙΠΟΤΑ διότι θα τα κάνει όλα κώλο το κωλό-Κυλο, αφήστε που δεν έχει πολύ χώρο να κινηθεί), την κρεβατοκάμαρά μου (όπου η κασέλα), βιβλιοθήκη (όπου δεν τον αφήνω διότι θα τα κάνει όλα άντε να μην πω και άλλωστε ακόμα τη διαμορφώνω), δυο μπάνια που κρατάω επίσης κλειστά, σαλοτραπεζαρία που είναι ένα με την κουζίνα, όπου τον αφήνω την ημέρα διότι είναι μεγάλος χώρος, παίζει, δεν καταστρέφει βιβλία, άντε να μασήσει κανένα παλιό τάπερ, φαγητά δεν αφήνω (εκτός από τη δύστυχη τη Splenda) και γενικώς κινείται το Μουφ-Μουφ, μπορεί να ξαπλώσει και στον καναπέ που έχω καλύψει με κάτι παλιοκούβερτα-παρτάλια για την αφεντομουτσουνάρατου και να κοιτάζει και έξω από το παράθυρο. Δεν ανεβαίνει καν στις πολυθρόνες, ούτε στην τραπεζαρία. Επίσης δε μασάει χαρτιά ευτυχώς.

Έλεγα λοιπόν να του αφήνω την κρεβατοκάμαρα για περισσότερο χώρο ή αν θέλει να ξαπλώσει μεγαλοπρεπώς στο κρεβάτι μου (ως συνηθίζει καμιά φορά). Ως τώρα δεν είχε κάνει τίποτα εκτός από μια φορά που έλειψα περισσότερο και βρήκε ένα παλιό μου t-shirt και το πήρε αγκαλιά (ήταν γλυκούλης να τον φας και συγκινήθηκα κιόλας και δεν το κατέστρεψε).

Στην κασέλα δεν μπαίνει τίποτα διότι είναι αντίκα. Μάλλον πρέπει να ζητήσω από κανένα κλειδαρά να μου φτιάξει κλειδί.

Splenda: προϊόν της ζάχαρης που έχει 0 θερμίδες, ακριβώς ίδια γεύση με τη ζάχαρη και αντίθετα με την ασπαρτάμη και άλλα σχετικά μπορεί κανείς να τη χρησιμοποιήσει και για γλυκά διότι ψήνεται και λυώνει στο φούρνο. Κάνει θραύση στην Αμερική και τη συνιστούνε μέχρι και οι διαβητολόγοι. Την πουλάνε μόνο στα φαρμακεία στην Αγγλία, ενώ στην Αμερική είναι γεμάτος ο τόπος. Στην Ελλάδα δεν την έχουνε, νομίζω, ακόμα προς μεγάλο κακοφανισμό της μητέρας μου (που είναι διαβητική) και έτσι της την ταχυδρομώ από την Αμερική!!!!!:eek::eek: Καλά, το τι τραγελαφικά πακέτα της στέλνω, άλλο πράγμα!:rolleyes:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
το Μουφάκι είναι εκπαιδευμένο και μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε αποφοιτήσει ΚΑΙ από agility ΚΑΙ από competitive obedience
Καλα τοση εκπαιδευση του εκανες του Αυστραλου,τα βασικα δεν τα ξερει?που θα διευκολυνει και εσενα αλλα και αυτον?Δηλαδη να μην ειναι ατακτος?Tι ειναι?Shepherd

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Πώς, καλέ, δεν ξέρει τα βασικά το Μουφ-Μουφ? Ξέρει σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε, αν και θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να συνοδεύονται από μάσες αλλιώς με παίρνει χαμπάρι και σηκώνεται και φεύγει!:( Και ναι, έχεις δίκιο, δεν είναι απλά βοσκός: πρόκειται για χωριάταρο ολκής! (εγώ να δεις!:p) Λες και κατέβηκε απ' τα βουνά! ΟΚ, από λίμνες και λαγκάδια και φάρμες κατέβηκε, αλλά μιλάμε για πολύ ρουστίκ σκύλο τώρα!:p:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog