Ψαρι!

Asegeir

Member
15 Ιουνίου 2013
15
0
Κρητη
Καλησπερα σας!
Προσφατα ο πατερας μου απεκτησε ενα αρσενικο Rotterman (Μανα rottweiler, πατερας Doberman). Εγω ειμαι φοιτητης, και ετσι δεν το εχω δει ακομα.
Ο πατερας μου ειναι εμπειρος απο σκυλια, εγω μεγαλωσα με σκυλια γυρο μου, αλλα ποτε δεν ειμουν αποκλειστικα υπευθηνος για ενα. Θα ηθελα να εχω και εγω ενα μαζι μου, αλλα λιγο το οικονομικο και αρκετα τα συχνα ταξιδια μου, περιμενω μεχρι να εχω μια πιο σταθερη καθημερινοτητα και να μπορω να φροντισω ενα σκυλο, οπως του αξιζει!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, να μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την συμβίωση με έναν σκύλο [ή και περισσότερους] από το Α όμως και φρόντισε να τα μεταδώσεις και στον πατέρα σου, που απ'ότι φαίνεται, η "εμπειρία" του, δεν τον δίδαξε τίποτα. Ελπίζω, το φόρουμ, να "σώσει" τουλάχιστον εσένα.

* Ο τίτλος, τι σχέση έχει;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Για μένα είναι ήδη μεσημέρι :p
Αυτόν τον συνειρμό τον έκανα αγαπητέ ;-)
Αλλά και πάλι, μου φαίνεται αταίριαστος.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Χαχαχα!!!Καποιοι ειναι ικανοι να ζευγαρωσουν ψαρι με Ντομπερμαν και να βγει Fisherman.

Asegeir

Member
15 Ιουνίου 2013
15
0
Κρητη
Το ψαρι, ειναι οντως απο το "καινουργιος σε εναν χορο". Δεν ηθελα να βαλω τα κλασικα "καλησπερα" κλπ :p

Για τον πατερα μου γιατι λες οτι η εμπειρια δεν τον διδαξε τιποτα;
Οσο για την συζητηση για το αν ειναι rotterman, rotteman, doberweiler... Τι συμασια εχει ρε παιδια; Τυχαια το ειδα στο internet οτι το θεωρουν και "ρατσα"... :p

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Τυχαια το ειδα στο internet οτι το θεωρουν και "ρατσα"... :p
αυτοί που τα θεωρούν ''ράτσα'' είναι πιο ηλίθιοι απο τους ηλίθιους που ζευγαρώνουν σκυλιά με αυτόν τον τρόπο.....

μ΄αρέσει το ''Ψάρι''.....(παρ΄όλο που στην αρχή νόμιζα ότι πρόκειται για θέμα σε σχέση με την διατροφή του σκύλου με ψάρι)...
καλώς ήρθες....(μάλλον είσαι πιο τυχερός απο τον πατέρα σου γιατί είσαι νέος και εν΄δυνάμει έχεις πρόσβαση στην γνώση....):)

Asegeir

Member
15 Ιουνίου 2013
15
0
Κρητη
Χμμ...
Μαλλον εχει πεχτει μια παρεξηγιση...

Γνωστος μου εχει μια θυλικια rottweiler. Ο γειτονας του εχει ενα αρσενικο Doberman. Ο πρωτος δεν φροντισε οταν επρεπε να την στειρωσει (ειναι 2 χρονων η σκυλιτσα, και "δεν προλαβε"), ενω ο δευτερος που εχει αρσενικο δεν ενδιαφερετε αφου δεν θα φορτωθει αυτος τα κουταβακια.
Η συγκεκριμενη γεννα λοιπον δεν ειναι byb για κερδος και λοιπα, ετυχε απο την αμελια μερικων. Και φυσικα ο πατερας μου δεν πληρωσε τιποτα για να το αποκτησει, απλος εδωσε υοθετισε ενα κουταβι δεινοντας του ενα σπιτι οπου σιγουρα θα ζησει καλα, αντι να καταληξει στα χερια καποιου που θελει σκυλο για να εκφοβιζει, για να ριξει γκομενες ή για οτι αλλο.

Μην αγχονεστε! Την πατησε καποτε ο πατερας, πληρωνοντας ενα σεβαστο ποσο για σκυλο "ρατσας" απο αγγελια, και ετρεξε πολυ, πληρωσε πολλα και εν τελη το σκυλι δυστιχος δεν σωθηκε... Τετοια λαθη δεν επαναλαμβανονται!

Η αληθεια ειναι πως ηθελε rottweiler, αλλα στην παρουσα φαση καλητερα τα λεφτα που θα εδεινε για να αγορασει ενα κουταβι απο εναν εκτροφεα να κατευθυνθουν σε αλλες αναγκες. Ετσι αποφασισε να υοθετισει ενα σκυλακι, γλιτονωντας το ισως απο ασχημες καταστασεις. Αλλωστε ουτε για εργασια το θελει, ουτε για εκθεσεις ουτε για τιποτα... Μια παρεα θελει, μια "δικαιολογια" για τις βολτες του (λεει για αστειο πως απο τοτε που πεθανε ο προηγουμενος σκυλος μας ολοι τον περνανε για καρδιακο που παει καθε μερα περπατιμα) και μια υπαρξη εκει γυρο...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
Χμμ...
Μαλλον εχει πεχτει μια παρεξηγιση...

Γνωστος μου εχει μια θυλικια rottweiler. Ο γειτονας του εχει ενα αρσενικο Doberman. Ο πρωτος δεν φροντισε οταν επρεπε να την στειρωσει (ειναι 2 χρονων η σκυλιτσα, και "δεν προλαβε"), ενω ο δευτερος που εχει αρσενικο δεν ενδιαφερετε αφου δεν θα φορτωθει αυτος τα κουταβακια.
Η συγκεκριμενη γεννα λοιπον δεν ειναι byb για κερδος και λοιπα, ετυχε απο την αμελια μερικων. Και φυσικα ο πατερας μου δεν πληρωσε τιποτα για να το αποκτησει, απλος εδωσε υοθετισε ενα κουταβι δεινοντας του ενα σπιτι οπου σιγουρα θα ζησει καλα, αντι να καταληξει στα χερια καποιου που θελει σκυλο για να εκφοβιζει, για να ριξει γκομενες ή για οτι αλλο.

Μην αγχονεστε! Την πατησε καποτε ο πατερας, πληρωνοντας ενα σεβαστο ποσο για σκυλο "ρατσας" απο αγγελια, και ετρεξε πολυ, πληρωσε πολλα και εν τελη το σκυλι δυστιχος δεν σωθηκε... Τετοια λαθη δεν επαναλαμβανονται!

Η αληθεια ειναι πως ηθελε rottweiler, αλλα στην παρουσα φαση καλητερα τα λεφτα που θα εδεινε για να αγορασει ενα κουταβι απο εναν εκτροφεα να κατευθυνθουν σε αλλες αναγκες. Ετσι αποφασισε να υοθετισει ενα σκυλακι, γλιτονωντας το ισως απο ασχημες καταστασεις. Αλλωστε ουτε για εργασια το θελει, ουτε για εκθεσεις ουτε για τιποτα... Μια παρεα θελει, μια "δικαιολογια" για τις βολτες του (λεει για αστειο πως απο τοτε που πεθανε ο προηγουμενος σκυλος μας ολοι τον περνανε για καρδιακο που παει καθε μερα περπατιμα) και μια υπαρξη εκει γυρο...
α! εισαι δικος μας,μας τρομαξες!