Ψάχνω crate για ημίαιμο ΓΠ

Tatsplat

Member
30 Αυγούστου 2011
15
0
Καλησπέρα παιδιά.

Σκόπευα να πάρω γερμανικό ποιμενικό και κατα τύχη πριν 3 μέρες βρήκα έναν ημιαιμάκο 7 μηνών αδέσποτο που τον τάιζαν σε μια κοντινή γειτονιά. Τον πήρα σπίτι και ενώ του πήρα τον εξοπλισμό που χρειάζεται μας λείπει ένα crate. Ζω επαρχία και έχω βρει μόνο 2 pet shops χωρίς ζώα με μικρή ποικιλία σε crates σε τσιμπημένες τιμές... η μήπως όχι; Είναι καλή τιμή 150-200 ευρώ για crate μεγέθους ΓΠ; Ο μικρός είναι 24 κιλά.

Πριν αγοράσω από εκεί θα ήθελα να ρωτήσω εσάς πρώτα. Μήπως γνωρίζετε κάποιο μαγαζί online, η μαγαζί που κάνει αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα από όπου θα μπορούσα να αγοράσω; Τι μέγεθος πρέπει να έχει το crate; Φυσικά αγοράζω και μεταχειρισμένα, αν υπάρχουν.

Να και μια φωτό απ'τον σκυλάκο

http://imageshack.us/f/15/0671rb.jpg/

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Για κοιτα σε αυτο το site,βλεπω οτι εχει λογικες τιμες αλλα πατα και πανω δεξια εκει που λεει "Τροποι παραγγελιας"να δεις και ποσο χρεωνει τα μεταφορικα αναλογα τι θα παρεις...

http://www.toulias-eshop.gr/categories.asp?catid=1058

Σιγουρα αξιζει να κοιταξεις μηπως μπορεις να το παρεις πιο φθηνα απο το Ebay

Tatsplat

Member
30 Αυγούστου 2011
15
0
Να 'στε καλά, δε φανταζόμουν πως θα είναι τόσο φτηνά στο ebay. Αγόρασα κι όλας ένα 42"

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Κιολας?Γρηγορος εισαι.
Ελπιζω να το πηρες σε καλη τιμη και πιο φθηνο απο Ελλαδα,ποτε θα το εχεις με το καλο?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ωραία τώρα που βρήκες crate κάνε μας και μία παρουσίαση του κούκλου σου ! :)

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Το eBay είναι μια καλή λύση, από κει πήρα και γω το crate για το μικρό.

Παρ' ότι σε τσακίζουν στα μεταφορικά (το δικό μου πχ. έκανε 20αγγλικές λίρες + 40 μεταφορικά:eyecrazy: = 60 λίρες = περίπου 70κάτι ευρώ), εντούτοις είναι σαφώς φτηνότερα από πετσοπ (100-150 ευρώ).

Tatsplat

Member
30 Αυγούστου 2011
15
0
Το πήρα γύρω στα 80 ευρώ με μεταφορικά. Σε 2 εβδομάδες περίπου θα είναι εδώ. Το χτύπησα στα γρήγορα γιατί τέτοια τιμή δεν έχω ματαδει!

Λοιπόν παρουσίαση. Ο κούκλος ο Ερμής είναι πολύ καλός σκυλάκος. Κάθεται όλη μέρα ήσυχος σε μια γωνίτσα και περιμένει υπομονετικά τη βόλτα του. Τώρα ξαπλώνει πάνω στην παντόφλα μου ο γλύκας! Τα κάνει ΜΟΝΟ έξω ρε παιδί μου, τη στιγμή που η πατούσα πατήσει γρασίδι κατεθείαν σα να πατώ κουμπί. Στη βόλτα τραβά αρκετά αλλά θα το διορθώσουμε σιγά σιγά με την τακτική αμα τραβήξει σταμάτα-αμα ξανατραβήξει άλλαξε κατεύθυνση. Ο δύστυχος είναι ακόμα πολύ αγχωμένος από την αλλαγή περιβάλλοντος. Κλαίει συχνά για το παραμικρό, λαχανιάζει πολύ συχνά και ας έχει δροσιά, γλύφει διάφορες επιφάνειες.. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι από υγεία είναι μια χαρά! Προσπάθησα να τον ξεκινήσω βασική υπακοή αλλά δε δίνει ακόμα μεγάλη σημασία στο φαγητό και κλαψουρίζει :( πάντως ευτυχώς τρώει κανονικά τις μερίδες του (με ενθάρυνση από μένα) και παίζει μαζί μου.

Το μόνο πρόβλημα που έχω μαζί του είναι το γαύγισμα. Τρομάζει πολύ εύκολα από οτιδήποτε προς το παρόν και μόλις τρομάξει ξεκινά το γαύγισμα. Για αυτό δεν τον βγάζω πολύ έξω μέχρι να συνιθίσει.

Αυτά για τον σκυλάκο!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Mην ανυσηχείς καθόλου!

Δώσε του χρόνο να προσαρμοστεί μερικές μέρες ακόμα!

Καλώς ήρθες :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Οπως σου είπε η Σοφούλι δωσ του χρόνο να προσαρμοστει κοντά σας . Αυτή η ηρεμία που βλέπεις να εχει τώρα είναι πλασματική. Σε λίγο καιρό θα ρωτάς πως να τον ηρεμήσεις :)
Eξετάσεις αίματος του εκανες? Είναι απαραίτητο για ενα σκυλί απο το δρόμο...
Μπράβο σου που τον μάζεψες! Είναι κουκλος :) Πιο πολύ με μαλινουα μοιάζει παρα με γερμανικό.

Tatsplat

Member
30 Αυγούστου 2011
15
0
Να 'στε καλά!

Καλά που μου το είπες, δεν κάναμε εξετάσεις :/

Αύριο πρωί πρωί πάμε πάλι κτηνίατρο γιατί με έχει ανησυχήσει το χαμένο με τον τρόπο που περπατά, καμιά φορά φαίνεται να σκοντάφτει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros