A a-nod New Member 10 Μαρτίου 2011 1 0 10 Μαρτίου 2011 #1 Γειά σας!Είμαι νέος στο Forum και ψάχνω κουτάβι Γερμανικό Ποιμενικό.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πολύ.Αν πάλι έχετε θηλυκό Γερμανικό ποιμενικό και περιμένετε να γεννήσει ενδιαφέρομαι.Ευχαριστώ πολύ...
Γειά σας!Είμαι νέος στο Forum και ψάχνω κουτάβι Γερμανικό Ποιμενικό.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πολύ.Αν πάλι έχετε θηλυκό Γερμανικό ποιμενικό και περιμένετε να γεννήσει ενδιαφέρομαι.Ευχαριστώ πολύ...
Sofouli Well-Known Member 3 Σεπτεμβρίου 2010 6.243 526 Λάρισα 10 Μαρτίου 2011 #2 Καλώς Ήρθες. Το θέμα σου μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα. Εννοείς αν κάποιος εκτροφέας έχει κουτάβια; Οι αναγγελίες εκτροφείων βρίσκονται εδώ. Για αρχή διάβασε μερικά βασικά θέματα. Διαλέγοντας-φυλή Είμαι-έτοιμος-να-υιοθετήσω-ζώο καθαρόαιμα-πανέμορφα-κουτάβια Θέλω-κουτάβι-ράτσας...αλλά Πώς-διαλέγω-εκτροφέα
Καλώς Ήρθες. Το θέμα σου μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα. Εννοείς αν κάποιος εκτροφέας έχει κουτάβια; Οι αναγγελίες εκτροφείων βρίσκονται εδώ. Για αρχή διάβασε μερικά βασικά θέματα. Διαλέγοντας-φυλή Είμαι-έτοιμος-να-υιοθετήσω-ζώο καθαρόαιμα-πανέμορφα-κουτάβια Θέλω-κουτάβι-ράτσας...αλλά Πώς-διαλέγω-εκτροφέα