Ψάχνω εκπαιδευτή

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
…..σύμφωνα με το προτυπο που εθεσε η φιλη γαλάζια:

… καποιον καλο, μπορεις να του εμπιστευτεις τον σκυλο ενα μηνα στο χωρο του … και μετα να κανετε 2-3 μαθηματα μαζι ενα σαββατοκυριακο και να παρεις το σκυλι.
Δικη μου σημαντικη προϋποθεση να βρισκεται σε αποσταση όχι πολύ μεγαλυτερη των δυο ωρών από την Ξάνθη.

Ευχαριστω
Αρης

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γιατι ρωτας Εφη?
Η Δραμα απεχει περιπου μια ωρα από Ξανθη.
Τι σχεση εχεις με τις Σερρες? Από εκει καταγομαι, απλά μενω στην Ξάνθη.

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Εγώ πειράζει που δεν είμαι της άποψης να αφήνουμε το σκυλί σε κάποιον?

Ποιό το νόημα να μάθει το σκυλί πράγματα με κάποιον αν στην ουσία δεν εκπαιδευτείς εσύ στο πώς τα μαθαίνεις μαζί με τον σκύλο σου?

Ένας σκύλος που έχει εκπαιδευτεί στο να κάνει 30 εντολές είναι σίγουρα πιο συνεργάσιμος από κάποιον εντελώς "ατίθασο", αλλά το ουσιαστικό "δέσιμο" σκύλου-ιδιοκτήτη είναι η διαδικασία εκμάθησης. Επίσης, κάτι που δεν πρέπει να μπερδεύουμε είναι το να μάθει ένα σκυλί "κόλπα" ή 5-6 εντολές δεν έχει καμία σχέση με το να είναι συνεργάσιμο, υπάκουο, μη κυριαρχικό κλπ.

Καλώς θες να στείλεις την Ήρα "σχολείο" αλλά τι πραγματικά θες να πετύχεις από την εκπαίδευση? Ποιός είναι ο στόχος σου? (υπάρχει ανάλογο τόπικ που το αναλύεις και δεν το έχω δει? συγνώμη αν ναι, έχω να μπω 2-3 μέρες και έχω χάσει λίγο τον μπούσουλα)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Γιατι ρωτας Εφη?
Η Δραμα απεχει περιπου μια ωρα από Ξανθη.
Τι σχεση εχεις με τις Σερρες? Από εκει καταγομαι, απλά μενω στην Ξάνθη.
Ρωτάω γιατί στη Δράμα έχει έναν εκπαιδευτή που μου αρέσει. Αν έλεγα ότι θα σου στείλω πμ θα αυτομπαναριζόμουν. :D
Η σχέση μου με τις Σέρρες είναι σχέση αγάπης και μίσους καθώς είναι το μόνο μέρος στην Ελλάδα που υπάρχει πίστα (και όχι χωράφι) κι έτσι ανεβαίνω μερικές φορές το χρόνο. Απο εκεί και πέρα είμαι αγεωγράφητη γι αυτό ρωτάω. :p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η ατάκα του μήνα :p :p :p
χαχαχαχαααα :D:D τελειο :p

Χριστινα, αν προσεξεις θα δεις ότι το θεμα είναι λιγο παλιο. Τριων μηνων. Η αγγελία δεν ισχύει πλεον.
Παρεπιπτοντως κι εγω ειμαι της αποψης να μην αφηνονται τα σκυλια μονα τους στο εκπαιδευτηριο.

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Aaaaaa... ναι.... είναι η παλιά αγγελία, οκ, ναι... /shy

My bad!

Είδα το ποστ του denis,σημερινό, (λόγω σύνδεσης δε μπορώ να ανοίξω βίντεο) και θεώρησα ότι έχεις βάλει και πάλι αγγελία να ψάχνεις για εκπαιδευτή.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul